Finnish / fi English / en

Alpha Wire

Klikkaa alla olevia linkkejä siirtyäksesi suoraan haluamaasi tutoealueeseen.

EcoWire® | EcoCable® Mini | EcoWire® Plus | Xtra-Guard | Industrial Series | Micro Coaxial Cables | PROTECTIVE HOSES | CABLE FINDER | KATALOGIT

Alpha Wire, ympäristöystävälliset kaapelit ja johtimet vaativiinkin olosuhteisiin

Alpha Wire valmistaa ja kehittää moninapakaapeleita, yksi- ja monisäikeisiä kytkentäjohtimia, suojasukkia, suojaverkkoja, kutisteita ja muita samankaltaisia tuotteita sähköalan tarpeisiin.

Alpha Wiren valikoimasta löydät UL- ja CSA-hyväksytyt kaapelit ja kytkentäjohtimet eri vaippamateriaaleilla, eristysmateriaaleilla ja suojauksilla käyttötarkoituksesta riippuen. Alpha Wire on vuonna 1922 New Yorkissa perustettu yritys. Vuonna 2009 Alpha Wire toi markkinoille ympäristöystävälliset täysin halogeenivapaat EcoWire® kykentäjohtimet. Alpha Wire kehitti EcoWire®-tuotesarjasta EcoGen™-tuoteperheen, johon kuuluvat tänä päivänä EcoCable®, EcoCable® Mini, EcoFlex®, EcoFlex® PUR ja EcoWire® Plus tuotesarjat. Alpha Wiren Coast™ Custom Cable -valikoima tarjoaa laajat mahdollisuudet kaapeleiden nopeaan räätälöintiin. Voit valita muun muassa tarvitsemasi AWG-koon ja valmistusmateriaalit.

Uuden Pro-Tekt™-sarjan PVC-vaippaiset moninapakaapelit on suunniteltu erityisesti Euroopan markkinoille. Esittelyssä myös vanhemmat Xtra-Guard ja Industrial Series -sarjat. Alpha Wire lisäsi valikoimaan myös PFA-vaippaiset Micro Coaxial kaapelit, jotka ovat halkaisijaltaan äärimmäisen pieniä ja soveltuvat erinomaisesti lääketieteen ja teollisuuden vaativiin sovelluksiin. Katso myös suojasukatCable Finder ja Wire Finder -työkalujen avulla oikean tuotteen valitseminen on helppoa.
sales(at)yeint.fi

Ota yhteyttä!

Voit tiltata kaikki Alpha Wiren tuotteet Yleiselektroniikasta. Osa tuotteista on saatavana nopeasti suoraan hyllystä. Lisätiedot: sales@yeint.fi

Siirry Alpha Wiren kotisivulle >>


Alpha Wire EcoWire® ja EcoWire® Plus 100 % kierrätettävät kytkentäjohtimet

EcoWire® johtimet ovat mPPE-materiaalilla eristettyjä ja täysin halogeenivapaita. Sarjan johtimet ovat kevyempiä ja halkaisijaltaan ohuempia kuin vastaavat PVC-eristetyt johtimet ja UL1581-hyväksyttyjä.

EcoWire® sarjan kytkentäjohtimia on saatavana 600V nimellisjännitteellä, johtimet AWG28-AWG10 (0,07 mm² - 5,37 mm²). Johtimena monisäikeinen tai yksisäikeinen tinattu kuparijohdin.

EcoWire® Plus -sarjan kytkentäjohtimet soveltuvat erinomaisesti korkeisiin lämpötiloihin ja ne kestävät hyvin öljyjä, polttoaineita, liuottimia ja muita vaarallisia nesteitä. Sarjan johtimia voidaan käyttää esimerkiksi ajoneuvoissa ja vaativissa tehdasympäristöissä.

EcoWire® Plus johtimet on ISO 6722 -hyväksyttyjä. EcoWire Plus -sarjan johtimia a on saatavana 300V nimellisjännitteellä, johtimet AWG28-AWG10 (0,09 mm² - 4,92 mm²). Johdinmateriaalina on säikeinen kuparijohdin. Tuotetta myydään eri kokoisissa keloissa ja saatavana on useita värejä.

EcoWire® ja EcoWire® Plus -kytkentäjohtimien edut verrattuma PVC-vaippaisiin johtimiin

  • 45% ohuempi halkaisija kuin vastaavassa PVC-johtimessa
  • 40% kevyempi kuin vastaava PVC-johdin
  • Halogeenivapaita
  • Täysin kierrätettävä


Alpha Wiren EcoWire® ja EcoWire® Plus -kytkentäjohtimilla voit korvata vastaavat PVC-johtimet.


Vertaile Alpha Wiren EcoWire® ja EcoWire Plus® -johtimia PVC- ja XLPE-johtimiin

Wire Type

Voltage
(V)

Temperature
Range

Approvals

Wall Thickness

Halogen?

Standard EcoWire

600

-40 °C ... +105 °C

CSA AWM I A/B
UL AWM Style 11028
RoHS Compliant
REACH Compliant
UL VW-1

0.010” to 0.012”
(0.24 to 0.32 mm)

No

PVC
(UL AWM 1015)

600

-20 °C ... +105 °C

UL AWM Style 1015
CSA TEW-105
RoHS Compliant

0.031” to 0.32”
(0.79 to 0.81 mm)

Yes

EcoWire Plus

300

-40 °C ...+ 110 °C

ISO 6722 Ultra Thin Wall
ISO 6722 Thin Wall Type
RoHS Compliant
REACH Compliant

0.008” to 0.017”
(0.20 to 0.43 mm)

No

XLPE
(UL AWM 3271)

600

-55 °C ...+ 125 °C

UL AWM Style 3271
CSA CL1251-XLPE
MIL-W-16878E Type D
RoHS Compliant

0.032”
(0.81 mm)

Yes


Kaikki AlphaWiren tuotteet ovat tilattavissa Yleiselektroniikasta. Lisätiedot: sales@yeint.fi

AlphaWire EcoCable® Mini täysin kierrätettävät moninapakaapelit

EcoCable® Mini -sarjan moninapakaapelit ovat täysin kierrätettäviä, halogeenivapaita ja UL 21460 -hyväksyttyjä. Sarjan kaapeleissa on mPPE-eriste ja mPPE-vaippa, 300V nimellisjännite ja monisäikeiset tinatut johtimet välillä AWG20-AWG28 (0,616 mm² - 0,0925 mm²). EcoCable® Mini moninapakaapelita saa sekä suojaamattomina että suojattuina. Tuotetta myydään 30,5 m ja 305 m keloissa.

EcoCable® Mini -kapelin edut verrattuna 300V PVC-vaippaiseen kaapeliin

  • 32 % pienempi halkaisijaltaan
  • 44 % kevyempi
  • Halogeenivapaita
  • 100 % kierrätettävä
     

Alpha Wire Pro-Tekt™ PVC -moninapakaapelit

Alpha Wire on suunnitellut Pro-Tekt™ PVC-vaippaiset moninapakaapelit erityisesti Euroopan markkinoille. Pro-Tekt™ kaapelit ovat UL 2464 -hyväksyttyjä ja soveltuvat esimerkiksi teollisuusprosessien valvontaan, moottoriympäristöihin työstökoneisiin ja lääketieteellisiin sovelluksiin.

Sarjan kaapeleita saa palmikkosuojattuina, kalvosuojattuina ja suojaamattomina. Johtimet ovat monisäikeiset ja johdinmateriaalina tinattu kupari. Saatavana 300V nimellisjännitteellä useassa AWG-koossa.

Pro-Tekt™ kaapelit myydään keloissa, kelakoot 50 m, 100 m, 500 m ja 1000 m. Suoraan hyllystä saat tuotteet 50 m keloissa.

Tutustu tarkemmin Pro-Tekt™ -tuotesarjan moninapakaapeleihin esitteestä (PDF) >>

Alpha Wiren suojatut Micro Coaxial kaapelit, UL AWM 1745

Alpha Wiren PFA-vaippaiset kaapelit soveltuvat erinomaisesti lääketieteen ja teollisuuden sovelluksiin. Micro Coaxial kaapelit ovat halkaisijaltaan äärimmäisen pieniä ja ne soveltuvat jopa +200 °C lämpötilaan.

Sarjan kaapelit ovat UL AWM 1745 -hyväksyttyjä. Saatavana koot AWG32-AWG50 (0,034 mm² - 0,0005 mm²). Kaapelit myydään 100 m keloissa.

Alpha Wire suojasukkia eri materiaaleilla, halkaisijoilla ja punostiheyksillä

Alpha Wire tarjoaa laajan valikoiman erilaisia suojasukkia ja suojaverkkoja erinomaisen suorituskyvyn tuotteista yleiskäyttöön. Valikoimasta löydät laajenevat ja laajentumattomat kudotut suojasukat ja ratkaisut tilanteisiin, joissa tuotteiden tulee kestää äärimmäistä hankausta ja korkeita lämpötiloja. 

Saat suojasukat ja suojaverkot erilaisilla punostiheyksillä ja materiaaleilla PVC:stä ja Nylon:sta aina PPS:ään (polyfenyleenisulfidi). PPS on vahva ja jäykkä materiaali ja PTFE:llä (Teflon) on hyvä kemiallinen kestävyys ja hyvät korkeiden lämpötilojen ominaisuudet. Suojasukkia käytetään muun muassa suojaksi kemikaaleilta ja johtojen ja kaapeleiden niputukseen.

Yleiselektroniikan henkilökunta auttaa oikean tuotteen valinnassa sales@yeint.fi.

Alpha Wire GRP-130 -sarjan punotut PET suojasukat

Alpa Wiren GRP-130 -sarjan suojasukat on punottu PET-materiaalista ja ne ovat helposti asennettavia. Sarjan suojasukat laajenevat ja suojaavat hyvin mekaaniselta rasitukselta ja lämmöltä. Ominaisuuksiensa ansiosta taipuisat suojasukat soveltuvat erinomaisesti mekaanisiin rakenteisiin, joissa vaaditaan kuormituskestävyyttä, hyvää mittansa pitävyyttä sekä kulumiskestävyyttä. GRP-130 -sarjan suojasukkia on saatavana mustana ja oranssina suoraan Yleiselektroniikan hyllystä, useassa koossa (eri kokoisilla halkaisijoilla). Tuotetta myydään eri kokoisissa keloissa 25 ft ja 50 ft, eli 7,625 m ja 15,25 m.

Alpha Wire Cable finder ja Wire finder -työkalut oikean kaapelin ja kytkentäjohtimen valintaan

Alpha Wiren uusien Cable finder ja Wire finder -työkalujen avulla oikean johtimen ja kaapelin löytäminen on helppoa.

Voit rajata tuotehakua valitsemalla ominaisuuksia. Valittavissa ominaisuuksissa ovat muun muassa AWG-koko, tuotesarja, sovellus, nimellisjännite, suojaus, hyväksynnät, vaipan materiaali ja käyttölämpötila-alue.

Tutustu paremmin Alpha Wiren tuotteisiin katalogien ja esitteiden avulla (PDF)

Alpha Wire EcoGen Catalogue
Alpha Wire
EcoGen®
Catalogue
EcoWire adn EcoWire Plus Brochure
Alpha Wire
EcoWire® and
EcoWire® Plus
Alpha Wire EcoCable
Alpha Wire
EcoCable®
pages
Alpha Wire EcoFlex PUR
Alpha Wire
EcoFlex®
PUR pages
Alpha Wire Pro-Tekt
Alpha Wire
Pro-Tekt™
Brochure
Alpha Wire Coast Custom
Alpha Wire
Coast™ Custom
Cables Catalogue
Alpha Wire EcoGen Catalogue
Alpha Wire
Micro Coaxial
Cable Brochure
Alpha Wire Sleeving Fit Line
Alpha Wire
FIT® Sleeving
Catalogue
Alpha Wire Xtra-Guard Catalogue
Alpha Wire
Xtra-Guard
Catalogue
AlphaWire Industrial Series Brochure
Alpha Wire
Industrial Series
Brochure

Alpha Wire Xtra-Guard monisäikeiset kaapelit

Alpha Wiren Xtra-Guard sarjan kaapeleista löydät ratkaisut vaativiin sovelluksiin ja olosuhteisiin. Kaapeleita löytyy pareina ja yksi- ja monisäikeiseinä johtimet AWG28-AWG14. Xtra-Guard kaapeleita saa eri eristemateriaaleilla. Sarjan kaapeleita käytetään automaatiossa, teollisuudessa, työkoneissa, lääketieteessä, maanpuollustuksessa, tehdasympäristöissä ja aurinko- ja tuulivoimassa.

Tutustu tarkemmin Xtra-Guard-sarjan tuotteisiin tuotekuvaston avulla (PDF) >>

Alpha Wire Industrial Series, kaapelit teollisuusympäristöihin

Alpha Wiren Industrial Series -sarja tarjoaa ratkaisut teollisuusympäristöihin. Valikoimasta löydät joustavat ja taipuisat kaapelit liikuteltaviin laitteisiin. Sarjan kaapeleista löydät myös sovelluskohtaiset kaapelit. Industrial Series valikoima kattaa kaapelit, jotka sietävät parhaiten kemikaaleja ja kulutusta erinomaisilla sähköisillä ominaisuuksilla. Sarjan kaapeleita käytetään automaatiossa, teollisuudessa, työkoneissa, lääketieteessä, maanpuollustuksessa, tehdasympäristöissä ja aurinko- ja tuulivoimassa. Yleiselektroniikan asiantuntijoiden avulla valitset parhaimman tuotteen sovellukseesi.

Tutustu tarkemmin Industrial Series -sarjaan tuotekuvaston avulla (PDF) >> >>

Lisätiedot Alpha Wiren tuotteista: sauli.nilsson@yeint.fi | GSM: 040 070 0502