Finnish / fi English / en

Artesyn

Klikkaa alla olevia linkkejä siirtyäksesi suoraan haluamaasi tuotealueeseen.

AC-DC AVORAKENTEISET TEHOLÄHTEET | AC-DC KOTELOIDUT TEHOLÄHTEET | AC-DC MEDICAL TEHOLÄHTEET | DC-DC MUUTTAJAT | AC-DC LED TEHOLÄHTEET | AC-DC DIN-KISKO TEHOLÄHTEET

Artesyn Embedded Power teholähteet ammattikäyttöön

Artesynin valikoimasta saat teholähteet ammattikäyttöön ja vaativiin sovelluksiin, kuten sotilaselektroniikan ja automaation ja lääketieteen laitteisiin

Artesyn Embedded Power on USA:ssa perustettu teholähteitä valmistava yritys, jonka omistukseen kuuluu myös tunnettu Astec-tuotemerkki. Tänä päivänä Artesyn on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista teholähteiden valmistajista ja suunnittelijoista. 

Kattavasta teholähdevalikoimasta saat vakiotyyppiset verkkoteholähteet tehoalueella 3 wattia - 24 kilowattia jännitteet 0,59 V - 393 V. Saat monet teholähteet medical hyväksyttyinä malleina.

  • Avonaiset ja koteloidut teholähteet (Medical- ja ITE-hyväksytyt)
  • Asiakaskohtaisesti räätälöitävät modulaariset teholähteet
  • Telineasennettavat teholähdeyksiköt
  • DIN-kiskoon asennettavat virtalähteet ja erilliset verkkolaitteet
  • Teholähteet LED-valaistukseen
  • DC-DC muuttajat (teholuokat lähtevät noin 6 watista)

Artesyn medical hyväksytyt teholähteet

Saat useat Artesyn Embedded Power -teholähteet medical hyväksyttyinä versioina. Medical hyväksytyt teholähteet täyttävät lääketieteen turvallisuusvaatimukset. Esimerkkinä LCC600-teholähteet, joita voidaan käyttää laitteissa  joissa jatkuva potilaskontakti. Suuritehoisista teholähteistä löydät vaihtoehdot, joissa on monia edistyksellisiä toimintoja, kuten Remote sense, Power Failure ja väyläohjaus. 

---

sales(at)yeint.fi

Ota yhteyttä!

Yleiselektroniikka on Artesyn Embedded Power teholähteiden ja DC-DC muuttajien virallinen jakelija Suomessa ja voit tilata kaikki valmistajan tuotteet Yleiselektroniikasta. Voit myös kysyä demotuotteita testiin tai varata asiakaskäynnin tutustuaksesi eri vaihtoehtoihin. Yleiselekroniikan ammattilaisten avulla valitset sovellukseesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. 

  • Selaa Artesyn Embedded Power Solutions -tuotteita Yleiselektroniikan verkkokaupassa | Klikkaa tästä >>

Huom! Voit tilata kaikki Artesyn Embedded Power -teholähteet Yleiselektroniikasta. Vain osa tuotteista on esillä Yleiselektroniikan verkkokaupassa. Lisätiedot: sales@yeint.fi


Artesyn AC-DC avorakenteiset / avoimet teholähteet

Artesynin AC-DC avorakenteisten teholähteiden antotehot ovat 25 ... 500 W ja saat ne usealla tulojännitteillä. Tuotevalikoima kattaat yksi-, kaksi-, kolmi- ja nelilähtöiset teholähteet. Pieni- ja keskitehoisia malleja on mahdollista saada myös koteloituna.

Sarjassa on sekä Medical- ja ITE- hyväksyttyjä teholähteitä esim. LPS300-sarjan mallit. LPS300 -sarjan teholähteissä on muun muassa Remote sense ja Power failure -toiminnot, aktiivinen tehokerroinkorjaus sekä ylivirta-, ylijännite- ja ylilämpösuojaus. Joissakin malleissa on säädettävä päälähtö ja sisäänrakennettu EMI filtteri.

LPS300 teholähde simerkkituotteita:


Artesyn AC-DC koteloidut teholähteet

Artesynin AC-DC koteloitujen teholähteiden antotehot ovat alueella 300 ... 4920 W ja ne ovat saatavana useilla tulojännitealueilla.

Monissa Artesynin koteloiduissa teholähteissä on väyläohjaus (I2C, PMBus), minkä ansiosta ne sopivat muun muassa MIL- ja automaatiosovelluksiin.

LCM1000-sarjan teholähde esimerkkituotteita:


Artesyn AC-DC medical avorakenteiset ja koteloidut teholähteet

Useat Artesynin koteloiduista ja avorakenteisista teholähteistä ovat medical hyväksyttyjä. Medical hyväksyttyjä teholähteitä käytetään erilaisiin lääketieteen sovelluksiin, kuten ultraäänilaitteisiin ja potilasmonitoreihin. Saat valikoimasta mm. LCC600-sarjan teholähteet, jotka sopivat jatkuvaan potilaskontaktiin.

Katso myös LPS300-sarjan ja LCM-sarjan teholähteet, jotka sovletuvat moniin lääketieteen ja teollisuuden sovelluksiin.

Medical-teholähde esimerkkituotteita:


Artesyn DC-DC muuttajat

Artesyn on yksi maailman johtavista hajautetun tehonsyötön DC-DC muuttajien toimittajista. Valikoimassa on yksi- ja monilähtöisiä Artesyn ja Astec DC-DC muuttajia.

DC-DC muuttajien tulojännitealue on laaja, niiden teholuokat ovat välillä 35 – 800 W ja ne ovat saatavana teollisuusstandardin kokoluokissa (16th brick-full brick).

DC-DC muutajat esimerkkituotteita:


Artesyn LED-teholähteet, DIN-kiskokiinnitteiset teholähteet, Plug-In adapterit ja Desktop teholähteet

Artesynin LED-teholähteet sopivat sisä- ja ulkokäyttöön. Niiden suojausluokat yltävät IP67 asti ja niiden käyttölämpötila-alue on -40 °C ... +90 °C.

LED-teholähde esimerkkejä:


Artesynin AC-DC DIN-kiskoon kiinnitettävät teholähteet ovat suunniteltu teollisuuskäyttöön. Niiden teholuokat ovat 120W, 240W, 480W ja 960W.

DIN-kiskoon asennettavia teholähde esimerkkejä:


Teholähdevalintataulukko

Lue lisää Artesynin tuotteista (PDF)

Artesyn Embedded Power Catalogue 2017
Artesyn AC-DC and
DC-DC Power
Solution Catalogue
Artesyn Shortform
Artesyn Shortform
Artesyn Healthcare
Artesyn Healthcare
Teholähdevalintataulukko
Teholähdevalintataulukko

Katso myös viimeisimmät videot

Lisätietoja Artesyn-tuotteista: Jorma Pylkkö, jorma.pylkko@yeint.fi | +358 400 871 921 | sales@yeint.fi