Finnish / fi English / en

Chogori

Klikkaa suoraan alla olevia linkkejä nähdäksesi lisätiedot kustakin tuotesarjasta.

IP67 | USB & RJ45 SERIES | CAC3 SERIES | MILITARY CONNECTORS | KATALOGIT | OTA YHTEYTTÄ

Chogori vesitiiviit liittimet ja valmiskaapelit

Chogorin tuotevalikoimasta saat IP-tiiviit ratkaisut virta- ja signaaliliitoksille vaativiinkin teollisuusympäristöihin.

Chogori on vuonna 2001 perustettu kansainvälinen yritys, joka on erikoistunut vesitiiviisiin (IP-tiiviit) tehonsyöttö ja dataliikenneliittimien ja liitinratkaisujen kehittämiseen ja valmistamiseen. Tuotevalikoimat koostuvat pääosin liitoksista, kaapelista kaapeliin sekä kaapelista paneelin läpivientiin. vahvuutena ovat erittäin laadukkaat tuotteet kohtuullisin hinnoin.

Tuotteita käytetään laajasti esimerkiksi LED-valaistuksissa, LED-näytöissä, tietoliikenteen sovelluksissa, Military-sovelluksissa, kulkuneuvoissa ja autojen elektronisissa järjestelmissä.

Valikoimassa on liittimiä muun muassa erilaisilla lukituksilla kuten ”Twist and Lock” ja ”Push to lock”. ”Push to lock” lukitus takaa nopean ja varman kytkennän liittimien välillä ilman lukitusvipuja tai ruuvausta.

Chogori valmistaa myös valmiskaapeleita asiakaskohtaisiin projekteihin.

Ota yhteyttä!

Voit tilata kaikki Chogorin liittimet ja kaapelit Yleiselektroniikasta. Voit kysyä myös tuotenäytteitä tai varata tuote-esittelyn.
Huom! Vain osa valmistajan tuotteista on esillä Yleiselektroniikan verkkokaupassa. Voit tutustua koko valikoimaan esitteiden avulla tai ottaa suoraan yhteyttä Yleiselekroniikan asiantuntijoihin, jotka kertovat lisää tuotteista sales@yeint.fi.


Chogori IP67 data- ja power-liittimet

Chogorin valikoimaan kuuluvat IP-suojatut data- ja power-liittimet luotettavaan tiedonsiirtoon ja tehonsyöttöön.

Chogori on kehittänyt IP67 suojausluokan data-ja power-liittimiä, jotka soveltuvat erityisesti teollisuuden laitteiden signaalin- tai tehonsiirtoon.

500-sarjan ja Mini-sarjan tuotteet ovat erinomaisia vaihtoehtoja M8/M12-sarjan tuotteiden rinnalle. 500-sarjan ja Mini-sarjan etuina ovat pienemmät kustannukset ja parempi varaosien hallinta.

Standard-Middle- ja Large-sarjojen tuotteet mahdollistavat tehonsyötön laitteille virrankeston ollessa jopa 50A pinniä kohden. Standard- Middle ja Large-sarjoista löytyvät myös virta- ja signaaliliittimien yhdistelmät, 3+9 eli 3 x 20A pinnit ja 9 x 5A pinnit.

Selaa Chogorin pyöröliimmitiä YE:n verkkokaupassa | Klikkaa tästä >>


Chogori RJ45- ja USB-liittimet

Chogori RJ45- ja USB-liittimistä löytyvät vaihtoehdot paneelin IP-tiiviiseen läpivientiin ja vastakappaleet kaapeleihin asennettavaksi. Kaapeliliittimissä voidaan käyttää useimpia RJ45- liittimiä, jotka koteloon asennettuina saavuttavat IP-tiiviyden.

Paneelin läpivientiliittimille on saatavana erilliset suojakorkit, jotka takaavat tiiviin liitoksen vaikka vastakappale ei olisi asennettu, esimerkiksi diagnostiikka käytössä. Mallistossa on myös paneeliin asennettava USB-liitin itsestään sulkeutuvalla kannella, jolloin korkki ei jää vahingossa auki.

Lisätiedot RJ45-sarjan liittimistä | Klikkaa tästä (PDF) >>

Lue lisää USB-liittimistä | Klikkaa tästä (PDF) >>


Chogori CAC3 virtaliittimet

CAC3-sarja on suunniteltu laitteiden ”Power-in” ja ”Power-Out” virransyöttöön. CAC3-sarjan liittimet ovat värikoodattuja toiminnan mukaan, siniset liittimet ovat virransyöttöön laitteeseen (Power-In) ja harmaat tuotteet ovat laitteesta ulos suuntautuvaan virransyöttöön (Power-Out).

CAC3-sarjan virtaliittimet ovat sormisuojattuja ja yhteensopivia markkinoiden johtavien tuotteiden kanssa. CAC3 virtaliittimillä on kytkettynä IP65-suojausluokka. Virtaliittimien ”Twist and Lock” lukitus takaa pysyvän ja tiiviin liitoksen, joka ei aukea vahingossa.

CAC3 virtaliittimille on saatavana valmiskaapeleita, esimerkiksi kaapeli jossa Schuko verkkopistoke – CAC3 liitin.

Katso tarkemmat tiedot CAC3-virtaliittimistä | Klikkaa tästä (PDF) >>


Tuoteuutiset

Chogori kehittää jatkuvasti uusia tuotteita asiakkaiden tarpeisiin. Valikoimaan ovat tulleet uutuutena Military-tuotteet, jotka ovat kehitetty vastaamaan erityisesti Military-vaatimuksia.

Näistä esimerkkinä CT-sarja (CT Series), joka täyttää MIL-C-26482 vaatimukset. CT-sarjan tuotteita käytetään yleisesti junissa, hitsauslaitteissa ja muissa vaativissa ympäristöissä.

Katso tarkemmat tiedot CT-sarjan liittimistä | Klikkaa tästä (PDF) >>

Military valikoimaan kuuluvat myös MIL-C-5015 vaatimusten mukaiset CGT-sarjan bayonet liittimet, joihin voi yhdistää tehonsyöttöä ja Coax liitoksia. CGT-sarjan liittimien käyttölämpötila-alue on laaja – 50 °C…+200 °C ja ne ovat yhteensopiva nykyisten VG95234 liittimien kanssa.

Tutustu tarkemmin CGT-sarjan liittimiin | Klikkaa tästä (PDF) >>


Chogori katalogit ja esitteet (PDF)

Chogori General Catalogue
General Catalogue
USB Connector Series
USB liittimet
RJ45
RJ45-Sarja
CAC3 virtaliittimet
CAC3-Sarja
CT-Sarja
CT-Sarja
Distributor-Sarjan liittimet
Distributor-Sarja
I/O-Sarja
I/O-Sarja
Large-Sarjan lititimet
Large-Sarja
M8-M12-Sarjan liittimet
M8- ja M12-Sarja
Middle-Sarja
Middle-Sarja
Mini-Sarja
Mini-Sarja
Standard-Sarja
Standard-Sarja
500-Sarja
500-Sarja
CGT-Sarja
CGT-Sarja

Lisätietdot Chogorin tuotteista: kai.nurmenniemi@yeint.fi | GSM: 050 540 6843