Finnish / fi English / en

EDT Displays and Touch Solutions

EDT:n valikoimasta saat TFT-, CSTN-, STN-, FSTN-näyttöpaneelit 1,8 ... 15,4 tuuman kokoluokissa. Valikoima kattaa useat erityyppiset ohjainpiirit ja kosketusnäyttöratkaisut.

Vuonna 1994 perustettu taiwanilainen Emerging display technologies corp. on yksi maailman merkittävimmistä näyttöpaneelien valmistajista. EDT:lta saat edistyneet ja laadukkaat näyttöpaneelit ja ainutlaatuiset kosketusnäytöt kaikkiin sovelluksiin ja laitteisiin.

EDT:n laadukkaita ja korkean teknologian näyttöratkaisuja on käytössä mm. hisseissä ja lääketeollisuuden laitteissa ja vaativissa teollisuus- ja ajoneuvosovelluksissa. Muita näyttöpaneelien sovelluskohteita ovat esimerkiksi energiamittarit, kulunvalvontalaitteet, maksupäätteet ja koneiden ja ajoneuvojen ohjauslaitteet.

Emerging display technologies corp. omistaa useita patentteja kapasitiivisiin kosketuspaneeliratkaisuihin (CTP).  Patentoituihin kosketuspaneeleihin saat monipuolisia multi-touch -toimintoja sekä useita vaihtoehtoja näyttöpaneelien materiaaleihin ja vahvuuksiin. 

Yleiselektroniikka Oyj on EDT:n näyttöpaneelien ja kosketusnäyttöjen yksinoikeusjakelija Suomessa ja valmistajan kaikki tuotteet ovat tilattavissa Yleiselektroniikasta. Lisätiedot sales@yeint.fi.


EDT:n räätälöidyt näyttöpaneelit ja kosketusnäytöt

sales(at)yeint.fi

EDT:n näytöt ovat kustomoitavissa asiakaan tarpeisiin. Esimerkiksi näyttöpaneelin koko, materiaalit, vahvuudet ja  USB-portit voidaan tehdä asiakkaan toiveiden mukaan. EDT:n tekninen tuki on Tanskassa ja demotuotteita on mahdollista saada muutamassa viikossa.

Kerro mitä tarvitset, listaa tarvittavat tekniset tiedot ja Yleiselektroniikan ammattilaisten avulla saat tilattua näytteet, testattua tuotetta, tehtyä tarvittavat muutokset ja hankittua lopulliset asiakaskohtaiset ratkaisut sovelluksiisi helposti. Voit tutustua valmistajan tuotteisiin myös demotuotteiden avulla, joita voit kysyä Yleiselektroniikasta. Ota yhteyttä sales@yeint.fi


EDT:n näyttöpaneelit

Tutustu paremmin EDT:n tuotevalikoimaan valmistajan sivuilla. Klikkaa altasuoraan haluamaasi tuotealueeseen. 

Kapasitiiviset kosketusratkaisut

Kapasitiiviset kosketusratkaisut vaativat suoran kosketuksen sormen kanssa. Kapasitiiviset näytöt nopeita, herkkiä ja mahdollistavat monikosketuksen. EDT:n valikoimasta saat standardina koot 3.5", 4.3", 5.0"5.7", 7.0", 10.1", 10.4", 12.1", 15.0", 15.4". Näytöissä on eri toimintoja: Button Touch, Multi-Touch, Multi-Capacitive Touch ja vaihtoehtoja paksummalla suojalasilla.

Selaa kapasitiivisia kosketusnäyttöjä EDT:n sivustolla | Klikkaa tästä >>

TFT-näytöt

TFT-näyttöjä käytetään sovelluksissa ja laitteissa, joissa informaatio esitetään väreissä ja realiajassa. TFT-näytöissä on hyvä kontrasti. EDT:n TFT-näytöistä saat standardina koot 1.8", 2.0", 2.4", 2.8", 3.5", 4.3", 5.0", 5.7", 7.0", 10.1", 15.0" ja 15.4". Näyttöjä eri liitännöillä, kirkkauksilla ja myös vaihtoehdot laajalla katselukulmalla.

Selaa TFT-näyttöjä EDT:n sivustolla | Klikkaa tästä >>

TFT-näytöt (kapasitiivisella kosketustoiminnolla)

EDT:n TFT-näyttöjä kapasitiivisella kosketustoiminnolla on saatavana standardina koot 3.5", 4.3", 5.0"5.7", 7.0", 10.1", 10.4", 12.1", 15.0" ja 15.4".

Selaa TFT-näyttöjä (kapasitiivinen kosketus) EDT:n sivustolla | Klikkaa tästä >>

STN-rivimerkkinäytöt

EDT:n STN-rivimerkkinäytöistä saat standardina vaihtoehdot, joilla voit esittää 16 merkkiä x 4 rivillä20 merkkiä x 2 rivillä, 20 merkkiä x 4 rivillä ja 40 merkkiä x 2 rivillä. Näytöissä LED-valo ja muutama eri taustavalon värivaihtoehto.

Selaa STN-rivimerkkinäyttöjä EDT:n sivustolla | Klikkaa tästä >>

STN-grafiikkanäytöt

EDT:n STN-grafiikkanäyttöjä on saatavana standardina koot 128 x 128, 128 x 64, 240 x 160, 240 x 64 ja 320 x 240.
STN vievät vähemmän virtaa ja ovat edullisempia valmistaa kuin TFT LCD -näyttöpaneelit.

Selaa STN-grafiikkanäyttöjä EDT:n sivustolla | Klikkaa tästä >>

FSTN-näytöt

FSTN näytöissä on STN-näyttöjä parempi kontrasti ja laajempi katselukulma.

CSTN-näytöt

CSTN-näytöt ovat värillisiä STN-näyttöpaneeleita (CSTN = a color STN). Alhaisempien valmistuskustannusten takia CSTN- ja STN-näyttöratkaisuja käytetään paljon teollisuuden ja lääketieteen laitteissa, joissa tarvitaan vain pieniä tai keskikokoia näyttöjä.

Selaa CSTN-näyttöjä EDT:n sivustolla | Klikkaa tästä >>


Lisätiedot Emerging display technologies corp:n tuotteista: Jaakko Miettinen jaakko.miettinen@yeint.fi, +358 102 891 226 | sales@yeint.fi, +358 102 891 220