Finnish / fi English / en

Luettelomyynti

Yleiselektroniikka on julkaissut suomenkielistä tuoteluetteloa jo vuodesta 1972.  Jatkuvasti päivittyvästä tuotevalikoimasta saat mm. elektroniikan komponentit, kaapelit, teholähteet, työkalut sekä mittalaitteitteet. Suosituimmat tuotteet saatavana suoraan Espoon varastosta.

Valikoima kattaa alan johtavat tuotemerkit ja uusimmat tuotteet,  kuten Flir'n infrapunakamerat ja Fluken elektroniset mittalaitteet ja ohjelmistot. Welleriltä saat kaikki työkalut ja tarvikkeet juottamiseen ja Wihalta ergonomiset käsityökalut. Katso kaikki edustukset tästä >>

Siirry tarkastelemaan tärkeimpiä teollisuus tuotemerkkejä tästä >>

Asiantunteva tekninen myynti tarjoaa tuotetukea arkisin puhelimitse ja sähköpostin välityksellä.

Lisäksi voit hakea ja tilata tuotteita Yleiselektroniikan luotettavalta kumppanilta RS Components. RS Online -verkkokaupasta tilaat helposti ja nopeasti elektroniikkatuotteet ja komponentit (varastotuotteiden toimitukset 1-2 arkipäivässä). RS:n tuotevalikoimassa on yli 550 000 heti varastosta saatavaa tuotetta tunhansilta tuotemerkeiltä. Yleiselektroniikka toimittaa kaikki RS-tilaukset Suomessa ja Baltiassa ja vastaa tilauksia koskeviin kysymyksiin.

Yleiselektroniikalla on ISO 9001:2015 laatusertifikaatti.