Finnish / fi English / en

Mini-Circuits

Klikkaa alta suoraan haluaamasi tuotealueeseen.

Mini-Circuits maailman laajin valikoima signaalinkäsittelytuotteita

Mini-Circuits on yksi maailman johtavista RF-, IF-, mikroaalto- ja signaalikäsittelytuotteiden valmistajista.

sales(at)yeint.fi

Vuonna 1969 perustetun Mini-Circuitsin tuotevalikoimasta löydät mikroaalto- ja RF-komponentit ja moduulit taajuusalueella DC - 40GHz avaruus-, MIL- ja teollisuussovelluksiin.

Valmistaja varastoi laajasti signaalinkäsittelytuotteita yhteensä 27:stä erilaisesta tuotealueesta. Tuotteita löytyy muun muassa WiMax, CATV, matkapuhelin, RFID ja lääketieteellisiin sovelluksiin sekä lähetin-vastaanotin sovelluksiin avaruus-, MIL- ja satelliitti ympäristöihin.

Globaali yritys panostaa tuotekehitykseen, tuotantoon ja tehokkaaseen jakeluun. Standardituotteiden lisäksi Mini-Circuits valmistaa kustannustehokkaasti myös kustomoidut komponentit.

Mini-Circuitsin tuotevalikoimaan kuuluvat seuraavat RF-komponentit:

---

Ota yhteyttä

Voit tilata kaikki Mini-Circuits RF komponentit Yleiselektroniikasta. Osa tuotteista on saatavana suoraan Yleiselektroniikan hyllystä. Voit myös kysyä demotuotteita tai varata asiakaskäynnin.
Huom! Vain osa Mini-Circuitsin tuotteista on esillä Yleiselektroniikan verkkokaupassa.
Lisätiedot: sales@yeint.fi

Selaa Mini-Circuits RF tuotteita Yleiselektroniikan verkkokaupassa | Klikkaa tästä >>

Siirry Mini-Circuitsin kotisivulle | Klikkaa tästä >>


Mini-Circuits RF-vahvistimet (RF Amplifiers)

Mini-Circuitsin RF-vahvistinvalikoimasta saat kätevät sarjat tuotesuunnitteluun ja komponenttien testaukseen.

Valikoima sisältää erittäin kattavan MMIC-tuotelinjan, joka perustuu MESFET, GaAs, PHEMT-, InGaP HBT-teknologioihin. Tuotesarjat sisältävät useita malleja, joissa on muun muassa eri ulostulotehot, asennukset, kohinaluvut ja liittimet / liitintyypit.

Valikoimasta löydät myös monoliittivahvistinpiirit kuten Dual Matched Monolithic Amplifiers DC-4000 MHz taajuus-alueella ja High IP3 Amplifiers Kitit taajuusalueella 5-1000 MHz.

Mini-Circuitsin RF-vahvistimien sovelluskohteita ovat esimerkiksi tiedonsiirron eri sovellukset, 4G, LTE ja WCDMA. Valikoima kattaa vahvistimet joiden ylärajataajuus on 26.5 GHz, NF 0.35 dB ja tehokesto jopa 100W.

Suunnittelijoille on saatavana myös application notes'it. Mini-circuits valmistaa kustannustehokkaasti myös asiakaskohtaiset RF-vahvistimet.

Selaa RF-vahvistimia Yleiselektroniikan verkkokaupassa | Klikkaa tästä >>

Selaa kaikkia Mini-Circuits RF-vahvistimia valmistajan sivustolla | Klikkaa tästä >> 
Saat tuotetaulukoita rajaamalla hakua esimerkiksi liittimien tai asennustyypin mukaan. Voit hakea tuotteita myös tarkemmin "Advanced Model Search" -työkalun avulla. Syötä hakukenttiin tarvitsemasi arvot kuten taajuus ja noise figure ja paina "Search".


Mini-Circuits RF-vaimentimet (RF Attenuators)

Mini-Circuitsi'lla on yli 300 tuotekoodin valikoima RF-vaimentimia sisältäen pienitehoiset, keskitehoiset, suuritehoiset, ohjelmoitavat ja säädettävät vaimentimet. Saat ratkaisut kaikkiin sovelluksiin laajalla taajuusvälillä DC - 40 GHz.

Mini-Circuitsin RF-vaimentimet ovat erittäin tarkkoja ja taajuuksiinsa nähden hyvin pienikokoisia (2 mm x 2 mm). Valikoimasta löydät myös hermeettisesti suljetut keraamiset RF-vaimentimet, jotka on suunniteltu vaativiin ympäristöihin. Koaksiaaliittimillä varustetut RF-vaimentimet ovat erittäin tarkkoja ja kestäviä, vaihtoehdot kattavat teholuokat 2W - 100W.

Voit tutustua tarkemmin Mini-Circuitsin RF-vaimentimiin valmistajan sivustolla. Löydät etsimäsi tuotteen rajaamalla "Table of Models"-valikosta tuotehakua esimerkiksi liittimien tai asennustyypin mukaan. Haun avulla löydät helposti myös Designers Kitit.

Selaa Mini-Circuits vaimentimia YE:n verkkokaupassa | Klikkaa tästä >>

Siirry RF-vaimentimiin Mini-Circuits:n sivustolle | Klikkaa tästä >>


Mini-Circuits RF tehosummaimet ja RF tehonjakajat (RF Power Combiners & RF Power Splitters)

Mini-Circuits tarjoaa alan laajimman valikoiman RF tehonjakajia ja RF summaimia taajuusaluella DC - 26.5 GHz. Tuotavalikoima sisältää vaihtoehdot välillä 2 Way - 48 Way ja vaihesiirrot 0°, 90°, ja 180°.

Saat tehosummaimet ja jakajat koaksiaaliliittimillä, SMD-komponentteina sekä "rack mount" räkkiasennettavina, impedanssit 50 Ω ja 75 Ω. RF Power Splitter ja RF Power Combiner -tuotteissa on vaihtoehtoja eri liittimillä ja kotelomateriaaleilla, ominaisuuksina vähäinen läpimenovaimennus ja erinomainen VSWR.

RF Power Splitters ja RF Power Combiners -tuotteita valmistetaan myös asiakkaan vaatimusten mukaan.

Selaa RF-tehosummaimia ja RF-tehojakajia YE:n verkkokaupassa | Klikkaa tästä >>

Katso kaikki RF tehosummaimet ja tehojakajat Mini-Circuits sivustolla | Klikkaa tästä >>


Mini-Circuits DC-erottimet (DC Blocks)

Mini-Circuits valikoimasta saat DC-erottimet laajalla taajuusalueella 0.1 MHz-18 GHz ja eri liitintyypeillä N-, SMA, ja BNC-liittimet.

Selaa DC-erottimia YE:n verkkokaupassa | Klikkaa tästä >>

Tutustu tarkemmin DC-erottimiin alla olevan taulukon avulla.

Tuotekoodi

Taajuus Low (MHz)

Taajuus High (GHz)

Läpimenovaimennus (dB)

Return Loss (dB)

Liitin

BLK-6+

10

6.0

0.05

45

N

BLK18+

10

18

0.15

26

SMA

BLK-89+

0.1

8

0.10

25

SMA

BLK-222+

10

2.2

0.20

28

BNC

BLK-222-75

10

2.2

0.10

25

BNC


Mini-Circuits suuntakytkimet (Couplers)

Mini-Circuitsin directional- ja kaksisuuntaisia suuntakytkimiä käytetään muun muaassa puollustuksen ja teollisuuden eri sovelluksissa. Mini-Circuits suuntakytkimistä löydät vaihtoehdot, joiden tehonkoesto on 0,5W - 250W ja taajuustalue 5 kHz - 18 GHz. Suuntakytkinvalikoimassa on tuotteita, joissa on LTCC-tekniikkaan perustava pohjarakenne, impedanssi 50Ω ja 75Ω, Coupling-arvo 6-40 dB, liittintyypit SMA, BNC, Type N, ja TNC.

Selaa RF-suuntakytkimiä YE:n verkkokaupassa | Klikkaa tästä >>

Katso kaikki RF-suuntakytkimet Mini-Circuits:n sivustolta | Klikkaa tästä >>
Rajaa tuotteita "Table of Models"-valikon avulla.


Mini-Circuits RF-suodattimet (RF Filters)

Mini-Circutis RF suodatin -tuotevalikoima pitää sisällään ali- ja ylipäästösuodattimet, kaistanpäästö-, kaistanesto suodattimet ja diplekserit. RF-suodattimia hyödynnetään muun muassa monissa mittaus- ja testaussovelluksissa.

Selaa Mini-Circuits filttereitä YE:n verkkokaupassa | Klikkaa tästä >>

Katso kaikki RF-suodattimet Mini-Circuits:n sivustolla | Klikkaa tästä >>
Rajaa tuotteita "Table of Models"-valikon avulla.


Mini-Circuits taajuusmikserit (Frequency Mixers)

Mini-Circuitsin taajuussekoittimista löydät matalan profiilin mikserit taajuusalueelle 500 Hz - 20 GHz. Hermeettisesti suljetut LTCC puolijohdemikserit ovat kestäviä, ominaisuutena esim. kolminkertainen balansointi.

Selaa mixereitä YE:n verkkokaupassa | Klikkaa tästä >>

Siirry Mini-Circuitsin sivulle tutustumaan koko RF Mixer -valikoimaan | Klikkaa tästä >>
Rajaa tuotteita "Table of Models"-valikon avulla.


Mini-Circuits oskillaattorit (Voltage Controlled Oscillators VCOs)

Mini-Circuitsin valikoimasta saat oskillaattorit taajuusalueella 3 MHz - 7 GHz, todella kilpailukykyisillä ominaisuuksilla mukaan lukien alhainen kohina, lineaarinen säätö ja 5V säätö PLL varten.

Tutustu RF oskillaattoreihin YE:n verkkokaupassa | Klikkaa tästä >>

Selaa oskillaattoreita valmistajan sivustolla | Klikkaa tästä >>
Rajaa tuotteita "Table of Models"-valikon avulla.


Mini-Circuits vaiheen siirtäjät (RF Phase Detectors and Shifters)

Mini-Circutsin valikoimasta saat manuaalisesti ja sähköisesti säädettävät vaiheen siirtäjät 360° taajuusalueella 1.8 - 2484 MHz.

Siirry Phase Detectors -tuotteisiin Mini-Circuits:n sivustolle | Klikkaa tästä >>

Siirry Phase Shifters -tuotteisiin Mini-Circuits:n sivustolle | Klikkaa tästä >>


Mini-Circuits tehosensorit (Power Sensors)

Mini-circuits pienikokoisten tehosenseroiden avulla mittaat RF-tehoa helposti. Valikoimassa muun muassa PWR-6G+ USB-tehosensori, jonka dynaaminen alue on 50dB:tä ja ohjaus tapahtuu PC:n USB-väylän kautta. PWR-6G+ ei vaadi referenssisignaalia kalibroimiseen.

Tehosensori esimerkkituote:


Mini-Circuitsin valikoimasta saat etäohjattavat tehosensorit, joita hallitaan tietokoneelle asennetun Mini-Circuits mittausohjelmiston avulla. Etäohjattavat Smart Power Sensor -tuotteet soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi laboratoriokäyttöön ja kaikki tarvittavat ohjelmistot on ladattavissa ilmaiseksi netistä.

Selaa kaikkia tehosensoreita Mini-Circuits:n sivustolla | Klikkaa tästä >>


Mini-Circuits päätteet (Terminations)

Mini-Circuitsin tuotevalikoimasta saat pieni-, keski- ja suuritehoiset päätteet eri liittimillä, päätteet 500W asti taajuusalueella DC-40 GHz. Päätteitä on useilla eri liittimillä kuten BNC, SMA, TYPE N, DIN 1.0/2.3 ja SMB. Päätteitä saatavana sekä 50 että 75 Ohm malleina.

Selaa RF terminations komponentteja YE:n verkkokaupassa | Klikkaa tästä >>

Siirry RF Terminations tuotteisiin Mini-Circuits:n sivustolle | Klikkaa tästä >>
Taulukosta näät helposti kunkin tuotekoodin liitintyypit ja taajuusalueet.


Mini-Circuits testikaapelit (RF Test Cables)

Mini-Circuitsin testikaapeleista löydät koaksiaalikaapelit eri pituuksilla taajuusalueella DC - 18 GHz ja liittimet SMA, SMR, N-Type ja 2,92 mm. KLB-sarjan RF-kaapeleissa on taajuusalueena DC - 40 GHz

Käsin taivuteltavat "Hand-flex" kaapelit sopivat esimerkiksi RF-komponenttien kiinteisiin asennuksiin. Kaapelit jäävät taivutettuun asentoon ja ovat erittäin pienihäviöisiä. Mini-Circuitsin testikaapelissa on erinomainen stabiilisuus vaimennuksessa, SAS:ssa ja vaiheessa verrattaessa taipuisuuteen.

Osa RF-testikaapeleista suoraan YE:n varastosta | Klikkaa ja selaa tästä >>

Katso kaikki RF-kaapelit Mini-Circuits:n sivustolla | Klikkaa tästä >>


Mini-Circuit RF-muuntajat (Transformers)

Mini-Circuits valikoimasta saat taajuusmuuntajat taajuusalueella 0,15 - 8000 MHz, impedansseilla 50Ω ja 75Ω sekä liittimillä SMA, BNC, N-type, ja F-type.

Selaa Mini-Circuits RF-muuntajia YE:n verkkokaupassa | Klikkaa tästä >>

Tutustu kaikkiin RF-muuntajiin Mini-Circuits:n sivustolla | Klikkaa tästä >>


Mini-Circuits RF-adapterit (RF Adapters)

RF-adaptereita käytetään RF-kaapeleiden ja laitteiden kytkentöihin sekä liittimien säästämiseksi.

RF-adaptereista löydät adapterit eri liitintyypeillä kuten, N-uros / SMA-naaras, N-Naaras / SMA-naaras, SMA-uros / BNC-uros. Tuotetaulukosta näät suoraan RF-adapterit eri taajuuksilla DC - 34 GHz.

Tuotekoodi

Liitin 1

Liitin 2

Taajuus (low)

Taajuus (high)

WSWR (:1) Typical

Impedanssi Ω

35F-35F50+

3.5mm-Female

3.5mm-Female

DC

34

1,07

50

SF-35M50+

SMA-Female

3.5mm-Male

DC

26,5

1,1

50

35F-35M50+

3.5mm-Female

3.5mm-Male

DC

34

1,07

50

SF-BF50+

SMA-Female

BNC-Female

DC

2

1,20

50

SM-BF50+

SMA-Male

BNC-Female

DC

2

1,20

50

SM-BM50+

SMA-Male

BNC-Male

DC

2

1,20

50

NF-BM50+

N-Female

BNC-Male

DC

2

1,15

50

SF-BM50+

SMA-Female

BNC-Male

DC

2

1,20

50

NF-NF50+

N-Female

N-Female

DC

6

1,2

50

NF-SF50+

N-Female

SMA-Female

DC

18

1,20

50

NFFL-SF50+

N-Female

SMA-Female

DC

18

1,2

50

NM-SF50+

N-Male

SMA-Male

DC

18

1,25

50

SFFL-SF50+

SMA-Female

SMA-Female

DC

18

1,13

50

SF-SF50+

SMA-Female

SMA-Female

DC

18

1,25

50

NM-SM50+

N-Male

SMA-Male

DC

18

1,20

50

SM-SM50+

SMA-Male

SMA-Male

DC

18

1,30

50

SF-SM50+

SMA-Female

SMA-Male

DC

18

1,28

50

SF-MQK50+

SMA-Female

SMA-Male Quick Connect

DC

18

1,25

50

NF-SM50+

N-Female

SMA-Male

DC

18

1,20

50

Voit tutustua paremmin Mini-Circuitsin komponentteihin myös katalogien ja esitteiden avulla (PDF)

Mini-Circuits Coolest New
Mini-Circuits
Coolest New
Products 2017 Q1
Mini-Circuits Test Solutions Update
Mini-Circuits
Test Solutions
Update 2017 Q1
RF/IF Microwave Product Guide
Mini-Circuits
RF/IF Microwave
Product Guide
Mini-Circuits DOCSIS Product Guide.pdf
Mini-Circuits
DOCSIS
Product Guide
Mini-Circuits Test Solutions Product Guide
Mini-Circuits
Test Solutions
Product Guide
Mini-Circuits Amplifiers
Mini-Circuits
MMIC Amplifiers
Product Guide
Alpha Wire Pro-Tekt
Mini-Circuits
Satcom 2014
Product Guide
Mini-Circuits Synthesizers Product Guide
Mini-Circuits
Synthesizers
Product Guide

Lisätiedot Mini-Circuits tuotteista: Eero Saarnilehto, eero.saarnilehto@yeint.fi | +358 504 876 983 | sales@yeint.fi