Finnish / fi English / en

Molex / Brad

Klikkaa alta suoraan haluamaasi tuotealueeseen.

Molex teollisuustuotteet

Molex on yksi maailman suurimmista liitinvalmistajista. Markkinoiden tunnetut tuotemerkit Brad®, mPm® ja Flamar kuuluvat Molexin omistukseen.

Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa teollisuus- ja moninapaliittimet, vedonpoistajat, puristinpihdit ja kaapelit. Tuotteet on suunniteltu suojaamaan kosteudelta ja saasteilta, kestämään tärinää ja takamaan luotettavat yhteydet vaativissakin olosuhteissa.

sales(at)yeint.fi

Yleiselektroniikka on Molexin virallinen jakelija ja maahantuoja. Saat tilattua kaikki Molexin teollisuustuotteet Yleiselektroniikasta. Molexin yleisimmät teollisuustuotteet saat varastotuotteista ja muut tilataan ja toimitetaan tilaustavarana.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt: sales@yeint.fi

Molex ja Brad® Automation tuotevalikoima

Molex M8- ja M12-liitoskaapelit ja liitäntäyksiköt on kehitetty vaativiin automaatioteollisuuden tarpeisiin. Valikoimiin kuuluvat valmiskaapelit PVC-, PUR- ja WSOR-kaapeleilla.

Monikäyttöinen UL-hyväksytty WSOR-kaapeli soveltuu käytettäväksi tuotteissa, joihin kohdistuu kulutusta, öljyjä, leikkuunesteitä tai taivutusta.

Valikoimassa ovat myös I/O modulit Ethernet-, Profibus- , ja Modbus- tiedonsiirrolle, niin kentälle asennettavina malleina kuin PC-kortteina.

 

Molex ML-XT™ IP68 moninapaliittimet teollisuusympäristöön

Molexin ML-XT™ -sarjan liittimet ovat IP68 tiiviitä. Niiden takaosassa on valmiiksi kiinnitetty HCR-tiiviste, jonka muoto mahdollistaa kaapelille joustavan ulostulon säilyttäen optimaalisen tiiveyden ja estäen vuodot.
ML-XT™ -sarjasta saat liittimet ja kontaktit erittäin vaativaan käyttöön ja ne ovat luotettavia ja alan standardien mukaisia.

ML-XT™ -sarjan moninapaliitinten sovelluskohteita ovat mm. veneteollisuus, maatalouskoneet, metsäkoneet, traktorit ja muut raskaat ajoneuvot.

ML-XT™-liitinten tärkeimmät ominaisuudet:

  • Saatavana 2-, 4- ,6-, 12- ja 18-napaisena
  • IP68
  • Korkea käyttölämpötila-alue -55ºC...+125ºC
  • Nimellisvirta /- jännite: 13.0A (max.) / 500V DC (max.)
  • "One-piece plug"-toimitus takaa nopean ja helpon asennuksen
  • Takaosassa valmiiksi kiinnitetty HCR-tiiviste (optimaalinen tiiveys)
     

ML-XT™ -sarjan liittimet ja kontaktit | Siirry tarkastelemaan ML-XT™-sarjan tuotteita >>

Huom! Koko valikoima ei ole esillä Yleiselektroniikan verkkokaupassa. Saat kaikki sarjan tuotteet tilauksesta. Lisätiedot sales@yeint.fi.

 

Molex HDC-teollisuusliittimet

Molexin HDC-liittimet (Heavy Duty Connectors) ovat yhteensopivia muiden HDC-liittimien kanssa. Kattavasta valikoimasta saat kustannustehokkaat ja laadukkaat liitinvaihtoehdot teollisuuskäyttöön ja myös valmiita johto-paneeli yhdistyssettejä.

Yleiselektroniikka tilaa HDC-liittimiä varastoon kysynnän mukaan.

Avaa HDC liitin katalogi (PDF) >>

Katso Molexin teollisuusliittimet >>

Kysy tuotteista: sales@yeint.fi


 

Molex Brad® ja mPm® venttiilipistokkeet ja kaapelit

Brad® ja mPm® tuotteita käytetään hydrauliikka- ja pneumatiikkaventtiilien kelojen ohjauksessa. mPm® tuotteita on laajasti käytössä teollisuuden eri ratkaisuissa.

Yleiselektroniikan valikoimaan kuuluvat kaikki mPm® tuotteet ja heti varastossa ovat yleisimmät itse kytkettävät DIN liittimet ja valmiilla kaapeleilla olevat mallit.

Siirry venttiililiittimiin >>

Kysy tuotteista: sales@yeint.fi

Flamar erikois- ja vakiokaapelit

Flamar on erikoistunut räätälöimään kaapeleita asiakaskohtaisiin tarpeisiin. Asiakkaille suunnitellut kaapelit on usein ensin avattu erikoistuotteiksi ja jatkojalostettu vakiotuotteiksi.

Tuotavalikoimasta saat kaapelit automaatioon PVC- / PUR-  ja WSOR- raakakaapelit, CAT5/CAT6 Ethernet kaapelit sekä useita muita mahdollisia variaatioita servo ja ketjukäyttöihin.

Kaikki Flamar tuotteet ovat tilattavissa Yleiselektroniikalta.

Kysy tuotteista: sales@yeint.fi

Lue Lisää Molexin tuotteista (PDF)

Molex brad Automation
Molex, Brad
Automation
Molex HDC Connectors
Molex HDC
teollisuusliittimet
mPm Din Valve Connectors
mPm® Din
venttiilipistokkeet

Lataa ilmainen Molex IC App! Löydä nopeasti tarkoituksiisi sopiva tuote, saatavana myös datalehdet ja tuotevideot.

Siirry iTunesiin lataamaan Molex IC App iPadille ja iPhonelle! >>

Siirry iTunesiin lataamaan Technology Overview sovellus iPadille, iPhonelle ja Androidille! >>

Lisätietoja Molex-tuotteista: kai.nurmenniemi@yeint.fi | GSM: 050 540 6843