Finnish / fi English / en

Nippon Chemi-Con

Klikkaa alta suoraan haluamaasi tuotealueeseen.

Nippon Chemi-Con on markkinoiden johtava alumiinielektrolyyttikondensaattoreiden valmistaja

Nippon Chemi-Con laajasta valikoimasta saat kondensaattorit moniin edistyksellisiin sovelluksiin ja laitteisiin

United Chemi-Con on 100 % NCC:n omistama ja voit tilata kaikki UCC:n ja Nippon Chemi-Con:n tuotteet Yleiselektroniikasta.

Nippon Chemi-Con on kehittänyt ja valmistanut laadukkaita elektroniikan komponentteja teollisuuden tarpeisiin jo vuodesta 1931. Tuotelinjoista saat kondensaattorit moniin edistyksellisiin laitteisiin, myös autoteollisuuden vaatimukset täyttävät ratkaisut (125 °C, 135 °C).

NCC on maailman johtava alumiinielektrodifolion valmistaja, jonka kondensaattoreissa käytetään vain tarkkaan tutkittuja laadukkaita materiaaleja. Alumiinielektrodifolio määrittää merkittävästi kondensaattorin suorituskykyä.

Nippon Chemi-Con kondensaattorit:

 


Ota yhteyttä!

sales(at)yeint.fi

Huom! Yleiselektroniikka on Nippon Chemi-Con yksinoikeusjakelija Suomessa ja voit tilata kaikki valmistajan tuotteet Yleiselektroniikasta (tarvittaessa myös puskurivarastoon).
Lisätiedot tuotteista: pekka.kylvaja@yeint.fi | +358 102 891 266 | sales@yeint.fi

Tutusu paremmin Nippon Chemi-Con kondensaattoreihin Group Chart -taulukon ja esitteiden avulla >>

Siirry valmistajan kotisivulle >>


SMD pintaliitos elkot

Nippon Chemi-Con SMD-rakenteiset alumiinielektrolyyttikondensaattorit

NCC:llä on laaja valikoima erilaisia SMT-alumiinielektrolyyttikondensaattoreita, standard mallien lisäksi mm. "Long life", "High Voltage", korkeaan lämpötilaan suunnitellut ja pieni-impendanssiset elkot. Erittäin pieni-impedanssisista (Low impendance) pintaliitos SMD-kondensaattoreista esimerkkinä MZA-sarja (105 °C 2000 h / 5000 h ), jonka elkot soveltuvat esimerkiksi erilaisiin digitaalisiin sovelluksiin.

SMT-rakenteisiiin pitkän eliniän alumiinielkoihin kuuluvat MHL-, MLA-, MZE-, MZF-, MZK-, MVL-, MLE-, MLF-, MVJ- ja MLK-sarjat.

Nippon Chemi-Con SMD-rakenteiset Polymer kondensaattorit

SMD-rakenteisista Polymer elektrolyyttikondensaattoreista esimerkkinä PXA-tuotesarja (105°C 3000 h / 15 000 h), jonka elkot soveltuvat soveltuvat muun muassa DC/DC-muuntimiin ja -jännitesäätimiin. PXA-sarjan Polymer pintaliitos elkoissa on superalhainen ESR ja impendanssi, elektrolyyttinä toimii johtava polymeerimuovi.

Alumiini Polymer SMT-elkoista PXS-sarjan elkot ovat pitkäikäisiä "Long life" tuotteita.

Nippon Chemi-Con SMD-rakenteiset Hybridielektrolyyttikondensaattorit (Polymer Hybrid Aluminium Capacitors)

Hybridikondensaattoreissa yhdistyvät alumiinielektrolyyttikondensaattoreiden ja polymeerikondensaattoreiden parhaimmat ominaisuudet (esim. iso rippelivirrankesto ja alhainen ESR-arvo).

SMD-rakenteisisiin hybridi pintaliitoskondensaattoreihin kuuluvat HXB- ja HXD-sarjat (105 °C 5000 h) ja korkeampiin lämpötiloihin suunnitellut HXA- ja HXC-sarjat (125 °C 4000 h). HXA-sarjan elkoissa on superalhainen ESR ja ne soveltuvat mm. autoteollisuuteen.

Huom! Kaikki NCC:n kondensaattorit ovat saatavana Yleiselektroniikasta. Lisätiedot: sales@yeint.fi

Osa SMT-rakenteisista kondensaattoreista on saatavana suoraan varastosta >>


Radial kondensaattorit

Nippon Chemi-Con Radial Standard alumiinielektrolyyttikondensaattorit

Standard Radial alumiinielkoihin kuuluvat mm. yleiskäyttöön soveltuvat KMG-sarjan (105 °C) miniatyyrikokoiset elektrolyyttikondensaattorit ja pienikokoisemmat KMQ-sarjan kondensaattorit (105 °C). Radial elkoista löydät vaihtoehdot usealla kotelon halkaisijalla,eri rastereilla ja kapasitansseilla.

Nippon Chemi-Con Radial alumiinielektrolyyttikondensaattorit pieni-impendanssi / iso rippelinkesto (Low Z / High Ripple)

Pieni-impendanssisista ja isoa rippelivirtaa kestävistä Radial alumiinielektrolyyttikondensaattoreista esimerkkisarjoina KZE-sarjan (Low Z) ja LXY-sarjan (Long Life, Low Z) elkot käyttöjännitteillä 6,3 V...100 V.

KZE-sarjan elektrolyyttikodnensaattorit ovat erittäin pienikokoisia ja soveltuvat vaativiin hakkurisovelluksiin. Myös LXY-sarjan pitkän eliniän "Long Life" kondensaattorit ovat pienikokoisia, pieni-impendanssisia ja hakkurisovelluksiin tarkoitettuja. Pienten häviöiden ansiosta LXY-sarjan tuotteet soveltuvat suodatinkondensaattoriksi alle 500 kHz taajuuksille. LXY-sarjan kondensaattorit sietävät suuria rippelivirtoja.

Nippon Chemi-Con Radial alumiinielektrolyyttikondensaattorit iso rippelinkesto / pitkä elinikä (High Ripple / Long Life)

Radial alumiinielektrolyyttikondensaattoreista saat myös pitkäikäiset kondensaattorit, jotka sietävät suuria rippelivirtoja. Esimerkkinä KXJ-sarjan elkot. KXJ-sarjan kondensaattoreista löydät vaihtoehdot joiden elinikä on välillä 8000 h ja 12 000 h 105 °C:ssa. KXJ-sarjan kondensaattorit ovat kooltaan pienempiä ja niillä on pidempi elinikä kuin KXG-sarjan kondensaattoreilla. Nämä sarjat soveltuvat hyvin LED-teholähteisiin.

Radial alumiinielektrolyyttikondensaattoreista pitkän eliniän kondensaattoreihin kuuluvat PAG-, KHE-, KWA-, KXG- ja KXJ-, LE- ja FL-sarjat, Radial Polymer kondensaattoreista PSF-, PSE- ja PSK-sarjat.

Huom! Kaikki NCC:n kondensaattorit ovat saatavana Yleiselektroniikasta. Lisätiedot: sales@yeint.fi

Osa Radial elkoista on saatavana suoraan varastosta >>


Snap-in kondensaattorit

Nippon Chemi-Con "Snap-in" Standard kondensaattorit

Nippon Chemi-Con Snap-in Standard kondensaattorit soveltuvat hyvin yleiskäyttöön. Valikoimasta löydät elkot eri käyttölämpötila-alueille (max. 105 °C) eri kokoisissa koteloissa, eri toimintajännitealuelle eri toleransseilla ja kapasitansseilla, esimerkkinä KMH-sarja (05 °C 6,3 V...100 V).

Nippon Chemi-Con pitkäikäiset "Snap-in" "Long Life" kondensaattorit

Nippon Chemi-Con Snap-in "Long Life" kondensaattorit soveltuvat vaativaan yleiskäyttöön. Valikoima kattaa elkot eri käyttölämpötila-alueille (max. 105 °C) eri kotelon halkaisijoilla, eri käyttöjänitteillä ja kapasitansseilla. Pitkän eliniän Snap-in sarjoihin kuuluu muun muassa KMM-sarja (105 °C 3000 h) ja vielä pitkä-ikäisemmät LXM- (105 °C 7000 h) ja TXH-sarjat (105 °C 10 000 h).

Muita pitkän eliniän Snap-in alumiinielkoja ovat KMS-, SMM-, LXM-, LXG-, LXQ-, LXS- ja RLB-sarjat.

Huom! Kaikki NCC:n kondensaattorit ovat saatavana Yleiselektroniikasta. Lisätiedot: sales@yeint.fi

Osa Snap-in elkoista on saatavana suoraan varastosta >>


Ruuvikiinnitteiset elkot

Nippon Chemi-Con ruuvikiinnitteiset elektrolyyttikondensaattorit (Screw Mount Type Capacitors)

Nippon Chemi-Con valikoimasta saat myös ruuvikiinnitteiset elkot. Useiden ruuvikiinnitteisten sarjojen joukosta saat vaihtoehdot isolla rippelinkestolla ja pitkällä eliniällä. Valikoimassa myös ovaalin muotoiset ruuvikiinnitteiset elektrolyyttikondensaattorit.


Superkondensaattorit

Nippon Chemi-Con Superkondensaattorit (Electric Double Layer Capacitors)

Verrattuna ladattaviin paristoihin EDLC Electric Double Layer superkondensaattoreissa on erinomainen elinikä ja ne kestävät hyvin suurta virtaa ja useita latauskertoja. Nippon Chemi-Conin valmistamat DLCaps-kondensaattorit ovat lisäksi ympäristöystävällisiä (eivät sisällä raskasmetalleja). EDLC-kondensaattorit varastoivat erittäin hyvin energiaa ja DXE-sarjan kondensaattoreita voidaan käyttää mm. autoteollisuudessa. Voit tutustua tarkemmin DLE- ja DXE-sarjojen superkondensaattoreihin ja DLCAP-moduuliin esitteen avulla (PDF).


Nippon Chemi-Con tuotetaulukko

Avaa Nippon Chemi-Con Group Chart -taulukko (PDF)  ja löydä sovellukseesi sopivin kondensaattori. Gourp Chart -taulukosta pääset suoraan kunkin tuotesarjan datalehteen.


Lisätietoa Nippon Chemi-Con tuotteista (PDF)
Nippon_Chemi-Con_Group_Chart
Nippon Chemi-Con
Group Chart
Nippon_Chemi-Con_Full_Catalogue
Nippon Chemi-Con
Full Catalogue 2016
Nippon_Chemi-Con_DLACP_Catalogue
Nippon Chemi-Con
Double Layer Capacitors
Lisätiedot Nippon Chemi-Con kondensaattoreista: pekka.kylvaja@yeint.fi | +358 102 891 266 | sales@yeint.fi