Finnish / fi English / en

Taiyo Yuden

Klikkaa alta suoraan haluaamasi tuotealueeseen.

 

Taiyo Yudenin kondensaattorit, induktorit, FBAR/SAW -tuotteet, moduulit ja komponentit energiateollisuuden eri sovelluksiin ja elektroniikkateollisuuden tarpeisiin

sales(at)yeint.fi

Taiyo Yuden on vuonna1950 perustettu japanilainen yritys, joka kehittää ja valmistaa komponentteja elektroniikkateollisuuden sovelluksiin.

Taiyo Yudenin laajasta valikoimaista saat:

  • Kondensaattorit
  • Induktorit, ferriitit, kuristimet, SMD kelat, suodattimet
  • Piirimoduulit
  • Langattomat moduulit (WLAN, Bluetooth®, GPS, WLAN ja Bluetooth® -yhdistemätuotteet)
  • FBAR/SAW -tuotteet


Edistyksellisten tuotteiden lisäksi Taiyo Yuden tarjoaa kattavan teknisen tuotetuen.

Tyypillisiä sovelluskohteita ovat esimerkiksi:

  • Terveydenhuollon sovellukset
  • Energia-alan sovellukset
  • Elektroniikkateollisuuden laitteet kuten älypuhelimet, PC:t, tabletit, AV-laitteet ja televisiot


Yleiselektroniikka on Taiyo Yudenin virallinen jakelija Suomessa ja valmistajan kaikki tuotteet ovat tilattavissa Yleiselektroniikasta.
Huom! Koko tuotevalikoima ei ole esillä Yleiselektroniikan verkkokaupassa. Lisätiedot tuotteista sales@yeint.fi.

Katso koko tuotevalikoima valmistajan sivustolta >>


Keraamiset kondensaattorit

Taiyo Yuden Ceramic CapacitorTaiyo Yudenin valikoimasta saat SMD-rakenteiset keraamiset kondensaattorit eri alojen tarpeisiin kuten teollisuuteen ja autoteollisuuteen. Valikoimasta saat kondensaattorit myös suurtaajuuksille.

Keraamisten pintaliiton kondensaattoreiden kapasitanssit 0.4pF-220uF ja jännitteet 2.5V-630V.
Kotelo koot: 8004, 1005, 0201, 0402, 0603, 0805, 1206, 1210 ja 1812.

Voit etsiä tarkoituksiisi sopivaa kondensaattoria tuotteen ominaisuuksien, koteloinnin, sovelluskohteen, ESR-arvon, kapasitanssin tai käyttölämpötila-alueen mukaan valmistajan sivustolla tai lataamalla koneellesi sovelluksin. 

Keraamisten kondensaattorien valikoima kattaa mm.

Ultra-small keraamiset kondensaattorit myös kotelo koko 0201 (0.25x0.125x0.125mm).

Ultra-thin keraamiset kondensaattorit.
Ultra-thin kondensaattoreita käytetään sovelluksissa, jossa vaaditaan erittäin kompaktia kokoa ja ohutta profiilia. Näitä vat mm. älypuhelimet, älykellot ja puettavassa teknologiassa (wearable electronics).

High-capacitance kondensaattorit
Korkean kapasitanssin kondensaattoreissa on alhainen ESR-arvo ja erinomaiset taajuusominaisuudet. Taiyo Yuden tarjoaa hyvän valikoiman 100µF kapasitanssin kondensaattoreita ja pyrkii tuomaan markkinoille myös 1,000µF kondensaattorit.

High-reliability keraamiset kondensaattorit
Tayio Yudenin High-reliability kondensaattorit ovat erittäin luotettavia ja testattu AEC-0200-standardin mukaan. AEC-0200-standardin täyttäviä kondensaattoreita käytetään esim. autoteollisuudessa ja teollisuuden sovelluksissa.

Voit tilata kaikki Taiyo yudenin kondensaattorit Yleiselektroniikasta. Yleiselektroniikan sovellusosaajat auttavat oikean tuotteen valinnassa sales@yeint.fi

Etsi tarkoituksiisi sopivaa kondensaattoria valmistajan sivustolla tuotehaku-työkalun avulla >>.
(Pääset tuotehaku-työkalun pääsivulle klikkaamalla yllä olevaa linkkiä.)

Huom! Kaikki kondensaattorit eivät ole esillä Yleiselekroniikan verkkokaupassa. Lisätiedot tuotteista sales@yeint.fi.


Superkondensaattorit | PAS- ja LIC-sarja

Taiyo Yuden Super Capacitor Energy DevicesTaiyo yudenin valikoimasta saat superkondensaattorit eri kokoisissa koteloissa, eri maksimijännitteillä, kapasitansseilla, laajalle käyttölämpötila-alueelle.

Valikoimassa uutena mm. PAS-sarjan kondensaattorit, joissa on paljon suurempi kapasitanssi kuin perinteisissä double layer -kondensaattoreissa. PAS-sarjan superkondensaattorien käyttöikä on jopa 100 000 latauskertaa.
PAS-sarjasta saat eri koodit, kondensaattoreita kapasitanssialueella 1.0 - 20F, resistanssit 0.05 Ω - 1.0 Ω ja maksimi käyttöjänniteet 2.3 V - 3.0 V.

PAS-sarjan superkondensaattorit soveltuvat esim. varavirtalähteeksi CPU:lle (prosessorille) ja flash-muistille tai päävirtalähteeksi pienille laitteille kuten mittalaitteille. PAS-sarjan kondensaattoreita käytetään myös tasoittamaan kuormaa, mikä pidentää päävirtalähteen käyttöikä. Klikkaa PAS-sarjan esimerkkituotteisiin tästä >>

LIC-sarjan kondensaattorit ovat Litium-ioni (Lithium ion) kondensaattoreita. Niiden kapasitanssi on erittäin korkea - jopa kaksikertaa korkeampi kuin tavallisissa EDLC-kondensaattoreissa. LIC-sarjan superkondensaattoreiden maksimi jännite on 3.8V, niissä on korkea energiatiheys ja ne pysyvät vakaina korkeissakin lämpötiloissa. Klikkaa LIC-sarjan esimerkkituotteisiin tästä >>

LIC-sarjan kondensaattoreita käytetään mm. päävirtalähteenä pienille laitteille ja päävirtalähteen kuten Li-Ion -akun latauskuorman tasoitukseen. LIC-sarjan kondensaattoreissa on uutena nimikkeenä LIC1235RS3R8406. 

Taiyo Yudenin kondensaattoreista saat myös tuotteet, jotka sopivat virtapiikkien hallintaan ja UPS-järjestelmiin.


Ferriitit, kutirstimet ja kelat

Taiyo Yuden InductorsMCOIL™ -tuotesarja (MCOIL™-kelat) on  suunniteltu pienikokoisiin laitteisiin, joissa vaaditaan suurta virrankestoa. Ne soveltuvat hyvin mm. autoteollisuuteen.

High-Q palaferriitit on suunniteltu suurtaajuisten häiriöiden vaimennukseen. Ne soveltuvat kompaktin kokonsa ansiosta mm. mobiililaitteisiin. Saatavana myös erittäin pienet koot esim. ultra-small 0402 (0.4x0.2x0.2mm) ferriitit. Ultra-small ferriiteistä saat myös vaihtoehdot, jotka on sopivat häiriönpoistoon älypuhelimissa.

BK-sarjan palaferriittejä käytetään suurtaajuisten häiriöiden vaimennukseen elektronisissa data- ja signaalilinjoissa. Valikoimassa laajasti eri ferriittimateriaaleja, joiden avulla takaat parhaan mahdollisen häiriösuojauksen ja häiriönpoiston. BK-sarjan ferriittejä on saatavana erikokoisissa koteloissa.

Taiyo Yudenin valikoimasta saat yleiskäyttöön soveltuvat kuristimet, joissa on matala profiili, vankka rakenne ja suuri hyvyysluku. Valikoimassa sekä läpiladottavat aksiaaliset käämityt kelat (esim. LAL04), että radiaalityyppiset käämityt kelat (LHL-sarja). Power-tyypin ferriitit ovat hyvä vaihtoehto moneen sovellukseen. Power-ferriittejä voidaan käyttää pienemmissä sovelluksissa kuten mobiililaitteista ja teholähteiden piirilevyillä suurissa laitteissa (kiinteät asennukset).


Huom koko tuotevalikoima ei ole esillä verkkokaupassa. Lisätiedot tuotevalikoimasta sales@yeint.fi.


Integroitavat moduulit ja laitteet

Taiyo Yuden FBAR/SAW

FBAR/SAW -laitteet mobiilisovelluksiin ja Front-end moduulit

Taiyo Yudenin valikoimasta saat suorituskykyiset FBAR/SAW- tuotteet, joissa on yhdistettynä FBAR- ja SAW-teknologiaa. Tuotteiden valmistuksessa on hyödynnetty patentoitua materiaali- ja prosessointiteknologiaa, mikä yhdessä jatkuvan tuotekehityksen kanssa tekee niistä markkinoiden johtavia ja kehittyneimpiä tuotteita.

Teholähteisiin integroitavat moduulit
Taiyo Yudenin integroitavien moduulien valikoimasta saat energiatehokkaat moduulit teholähteisiin. Integroitavien moduulien avulla voimdaan mm. estetään LED-lamppuja välkkymistä.

Embedded-parts multilayer wiring substrate | EOMIN™ -tuotemerkin tuotteet

EOMIN™ on Taiyo Yudenin oma tavaramerkki. EOMIN™-moduuleissa on kupariydin, jonka sisään voidaan integroida useita ICS. EOMIN-moduuleissa on hyödynnetty nanoteknologiaa ja ne ovat sulautettuja osia kameramoduuleille, joita on asennettu mm. mobiililaitteisiin tai älypuhelimiin. EOMIN-moduuliin käyetään kameramoodulin virran vastaanottoon ja kameramoduulin ohjaukseen.

Taiyo Yuden Bluetooth

Langattomat tuotteet | Wireless devices

WLAN-, Bluetooth®-, GPS- ja Bluetooth® ja WLAN -yhdistelmämoduulit 

Taiyo Yudenin valikoimasta saat kattavan valikoiman WLAN, Bluetooth®, WLAN ja Bluetooth® -Combot ja erittäin suorituskykiset GPS-moduulit.

Taiyo Yuden Bluetooth® low energy -moduulit | Bluetooth® low energy Modules

Bluetooth® low energy -moduulien tyypillisiä sovelluskohteita ovat esimerkiksi, polkupyörien ajotietokoneet, sykemittarit, verenpainemittarit, verensokerimittarit, vaa'at, lämpömittarit, mobiililaitteiden lisävarusteet, erilaiset urheilu- ja fitness-anturit ja sport-laitteet. Bluetooth® low energy -moduuleita on saatavana kahdessa koossa 9.6 x 12.9 x 2.0 mm (big) ja 5.1 x 11.3 x 1.3 mm (small).

Taiyo Yuden Bluetooth® low energy standard -moduuli taulukko

Type Part No. Size Specificaton ANTTM Support I/F RAM Certification Temperature
High Performance Basic EYSHCNZXZ 9.6x12.9x2.0mm Bluetooth V4.2 BLE Single Slave/ Master yes UART
SPI
I2C
64kB Japan
FCC
IC
(CE)
-40~+85
deg-C
EYSHJNZXZ 5.1x11.3x1.3mm yes 64kB
Basic (Software Support : Nordic) EYSGCNZXX 9.6x12.9x2.0mm   16kB -25~+75
deg-C
EYSGCNZWY 32kB
EYSGJNZXX 5.1x11.3x1.3mm 16kB
EYSGJNZWY 32kB
EYAGJNZXX yes 32kB
Application Embedded Module – Module (Software Support : Taiyo Yuden) EYSGCNAWY-1X 9.6x12.9x2.0mm   UART N/A
EYSGJNAWY-1X 5.1x11.3x1.3mm
Application Embedded Module – Smartphone (Software Support : Taiyo Yuden) EYSGCNAWY-WX 9.6x12.9x2.0mm
EYSGJNAWY-WX 5.1x11.3x1.3mm

Klikkaa taulukon linkkejä ja siirry Taiyo Yudenin sivustolle katsomaan tarkemmat tiedot kustakin Bluetooth® -moduulista.


Komponentit suurtaajuksille (High-frequency Products)

Taiyo Yudenin valikoimasta saat erilaiset komponentit, kuten kondensaattorit, FBAR/SAW-tuotteet ja erilaiset langattomat WLAN- ja Bluetooth®-moduulit suurtaajuussovelluksiin. Voit tutustua tarkemmin suurtaajuustuotevalikoimaan valmistajan sivustolla.


Taiyo Yudenin työkalut suunnitteluun ja oikean tuotteen valintaan

Taiyo Yuden Design and Support -työkalutVoit etsiä tuotetta Taiyo Yudenin sivustolla TY COMPAS -tuotehaun avulla. Voit klikata ensin halaumasi tuoteryhmän ja sitten rajata tuotteita ominaisuuksien mukaan.
Klikkaa TY COMPAS -tuotehaku sivustolle >>

Taiyo Yudenilla on lisäksi tietokoneelle ladattava Components Selection Guide & Data Library -sovellus, jossa voit hakea tuotteita useilla eri arvoilla ja katsoa komponenttien tarkemmat tiedot / datat.
Components Selection Guide -sovellus toimii Windows-järjestelmissä | Microsoft Windows Vista/7/8 (32bit) and Windows 7/8 (64bit).
Klikkaa lataamaan Components Selection Guide -sovellus >>

Simulaattori EMC-komponenteille. Waveform Simulator ja Filter Simulator ovat Taiyo Yuden alkuperäisiä ohjelmistoja, joiden avulla valitset sovellukseesi optimaaliset EMC-komponentit.
Klikkaa lataamaan Simulator for EMC Components -sovellukset >>

Component Library -työkalu
Klikkaa ja lataa Component Library -työkalu jonka avulla löydät komponentit circuit/SI/PI -simulaattoreille.

PDF Catalog/S Parameter/SPICE model
Voit ladata erilaiset PDF-katalogit, S-parametrit ja SPICE model -tiedostot Taiyo Yudenin sivustolta.
Klikkaa ja lataa erilaiset PDF-tietopaketit tuoteryhmittäin tai tuotesarjoittain >>


Kiinnostuitko Taiyo Yudenin tuotteista?

sales(at)yeint.fi

Yleiselektroniikka on Taiyo Yudenin virallinen jakelija Suomessa, saatavana kaikki valmistajan tuotteet.
Huom! Kaikki tuotteet eivät ole esillä Yleiselektroniikan verkkokaupassa.

Ota yhteyttä ja Yleiselektroniikan ammattilaiset auttavat sinua oikean tuotteen valinnassa sales@yeint.fi. Saat lisätiedot valikoimasta, demotuotteista ja voit halutessasi sopia asiakaskäynnin.

Taiyo Yuden Standard ja High Reliability tuotteet (PDF)

TAIYO YUDEN Corporate profile
Taiyo Yuden
Corporate
Profile
High Reliability Multilayer Capacitors
High Reliability
Multilayer
Capacitors
High Reliability Ferrite Bead Inductors
High Reliability
Ferrite Bead
Inductors
High Reliability Ferrite Power Inductors
High Reliability
Ferrite Power
Inductors
High Reliability High Frequency inductors
High Reliability
High Frequency
Inductors
High Reliability Metal Power Inductors
High Reliability
Metal Power
Inductors
Standard High Reliability Inductors
High Reliability
Standard
Inductors
Axial Leaded Ceramic Capacitors
Axial Leaded
Ceramic
Capacitors
Common Mode Choke Coils
Common Mode
Choke
Coils
Ferrite Bead Inductors
Ferrite
Bead
Inductors
Ferrite Power Inductors
Ferrite
Power
Inductors
Inductors high Frequency
Inductors
High
Frequency
Leaded Inductors
Taiyo Yuden
Leaded
Inductors
Metal Power Inductors
Metal
Power
Inductors
Multilayer Ceramic Capacitors
Multilayer
Ceramic
Capacitors
Standard Inductors
Standard
Inductors

Lisätiedot Taiyo Yudenin tuotteista: pekka.kylvaja@yeint.fi, +358 102 891 266 | sales@yeint.fi, 010 2891 220