Finnish / fi English / en

TDK Lambda

TDK-Lambda teholähteet

TDK-Lambda toimittaa teholähteet ja
DC-muuntimet useiden eri alojen tarpeisiin.

TDK-Lambda

TDK-Lambda on TDK Corporation:in tytäryhtiö, joka on yksi maailman johtavista elektroniikka-alan yrityksistä.

TDK-Lambda valmistaa ja suunnittelee AC/DC-teholähteitä, DC/DC-muuntimia ja EMC/EMI-suotimia useiden erialojen tarpeisiin.

Yritys on keskittynyt medical- ja teollisuuspuolelle. Heiltä löytyy myös erittäin kattava valikoima laboratorioteholähteitä aina 200 W ... 15 000 W teholuokkiin.

Lisätietoja TDK-Lambdan kotisivuilla

TDK-Lambda DIN-kiskoteholähteet

Yleisimmin teollisuudessa käytetty teholähde malli on DIN-kiskoteholähde. Ne ovat erittäin helppoja asentaa ja niistä löytyy teollisuuden yleisimmin käytetyt jännitteet.

TDK-Lambdan DSP-sarja (10 ... 100 W) on tarkoitettu mataliin tiloihin ja ovat vain 55,6 mm syviä. DRB-sarja (15 ... 100 W) on vastaavasti markkinoiden kapein teholuokassaan. DRF-sarja (120 ... 480 W) on suunniteltu raskaisiin käyttökohteisiin, jossa halutaan jopa 150 %:n hetkellistä tehoa, erittäin kapeaa koteloa ja erinomaista hyötysuhdetta.

Siirry tuotevalikoimaan tästä >>

TDK-Lambda ohjelmoitavat laboratorioteholähteet

Ohjelmoitavien teholähteiden kysyntä on kasvanut niiden monikäyttöisyyden ja joustavuuden takia. TDK-Lambdan GENESYS ja Z+ tuotteiden jännite ja virta on säädettävissä koko alueella, esim. 0 ... 600 VDC tai 0 ... 25 A.

Teholähteet soveltuvat niin vakiojännite- että vakiovirtasovelluksiin. Teholuokat 200 W alkaen aina 15 000 W saakka. Käyttökohteita mm. laboratoriot, mittaus- ja testauslaitteet, oppilaitokset, laserit, tieteislaitteet, RF-vahvistimet, telekommunikaatio, akustojen lataus yms.

TDK-Lambda medical-teholähteet

Medical-teholähteet ovat tarkoitettu käytettäviksi medical-laitteistoissa, mutta niitä voidaan käyttää myös sovelluksissa, joissa halutaan pientä vuotovirtaa.

TDK-Lambda on suunnannut tuotekehitystään medical-teholähteisiin, koska niiden markkinat kasvavat vauhdilla.

Tuotevalikoima kattaa niin vakiomallit kuin asiakaskohtaisesti räätälöidytkin ratkaisut. Uusimmat mallit toimivat jopa 94 % hyötysuhteella. Kysy valikoimasta lisätietoja.

Email: sales@yeint.fi tai numerosta 010 2891 220

TDK-Lambda pikatuotehaku

 

Voit tiedustella TDK-Lambdan teholähteitä helpoiten pikatuotehaun kautta. Vastaamme tiedusteluihin nopeasti.TDK-Lambda AC/DC pikavalintataulukko

Lisätietoja TDK-Lambda -tuotteista: sales@yeint.fi | 010 2891 220