Finnish / fi English / en

TE Sensor Solutions

TE Sensor Solutions tarjoaa laajan valikoiman antureita

TE Sensor Solutions on maailmanlaajuinen antureiden ja anturipohjaisten järjestelmien suunnittelija ja valmistaja. Valikoimasta saat anturit, joilla mittaat painetta, voimaa, liikettä, tärinää, lämpötilaa, kosteutta ja nesteiden ominaisuuksia. TE Sensor Solutions -tuotteita käytetään mm. sulautettujen järjestelmien valmistajien lopputuotteissa tai erillisinä antureina kriittisessä testauksessa ja mittauksessa. TE Sensor Solutions laajentaa tuotevalikoimaansa jatkuvasti ja tunnetun tuotemerkin MEAS:n tuotteet kuuluvat TE Connectivity Sensor Solutions valikoimaan. TE Connectivity Sensor Solutions tuotantolaitokset sijaitsevat Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Kiinassa.

Ota yhteyttä!

Voit kysyä antureista demotuotteita tai varata tapaamisen tuotepäällikön kanssa tutustuaksesi paremmin valmistajan koko tuotevalikoimaan ja tuoteuutuuksiin. Yleiselektroniikan ammattilaiset auttavat oikean anturin valinnassa.

Lue lisää Yleiselektroniikan TE Sensor Solutions
-tuotevalikoimasta alapuolelta.

Tutustu tarkemmin valmistajan kaikkiin antureihin valmistajan kotisivuilla | Klikkaa tästä >>


TE Sensor Solutions -liikeanturit

TE Sensor Solutions valikoimaan kuuluvat Schaevitz liikeanturit, Encoder Devices, HL Planartechnik ja MEAS kallistusanturit.

TE Sensor Solutions on maailman suurin LVDT- antureiden valmistaja. Tuotevalikoimaan kuuluvat lineaariliikkeen AC- ja DC-anturit sekä vastaavat AC- ja DC-anturit pyörivälle liikkeelle. Kulma- ja kallistusanturit sekä nestepinnan korkeusanturit kestävät vaativia ympäristöolosuhteita, lämpötiloja, kosteutta sekä iskuja ja tärinää. Magneettienkooderianturit mahdollistavat tarkan pyörivän liikkeen mittaukset ankarissa sääoloissa ja vaikeissa teollisuuden ympäristöolosuhteissa.


TE Sensor Solutions -värähtelyanturit

TE Sensor Solutions kiihtyvyys- ja värähtelyantureiden käyttökohteita ovat mm. lentokoneiden suunnittelu ja testaus, autosuunnittelu ja -testaus, koneiden ja rakenteiden mittaus sekä moottoriurheilu. AC-antureilla voidaan mitata dynaamisia ja muuttuvia tapahtumia, DC-antureilla sekä dynaamisia että staattisia ilmiöitä kuten painovoimaa ja keskipakoisvoimaa.


TE Sensor Solutions -lämpötila-anturit

TE Sensor Solutions (MEAS) on vaativien lämpötilan mittaustuotteiden markkinajohtaja. Tuotevalikoima koostuu NTC-termistoreista, RDT-antureista, termopareista ja infrapuna-antureista. Anturit soveltuvat laajan lämpötila-alueen mittaukseen ja säätöön sekä lämpötilakompensointiin. MEAS tuotemerkin yli 50 vuoden kokemus lämpötilamittauksista takaa varmat ja luotettavat mittaukset eri aloilla ja sovelluksissa, kuten lääketieteessä, laboratorioissa, sotilas- ja siviili-ilmailussa, automaatiossa ja instrumentoinnissa, LVI-sovelluksissa sekä autoteollisuudessa ja kuluttajatuotteissa.


TE Sensor Solutions -punnitus- ja -voima-anturit

TE Sensor Solutions (MEAS) -punnitus- ja -voima-anturit on toteutettu Microfused™ -tekniikalla, jonka avulla voiman mittaus voidaan tehdä edullisesti ja luotettavasti. Voima-antureita on myös saatavana anturielementteinä niihin sovelluksiin, joissa vaaditaan erikoisratkaisuja antureiden suorituskyvyn tai koteloinnin suhteen. Dynaamisiin mittauksiin kuten kiihtyvyyssovelluksiin sopivilla piezoantureilla voidaan mitata jopa kN-voimia.


TE Sensor Solutions -paineanturit

TE Sensor Solutions (MEAS) korkealaatuisten paineantureiden laaja valikoima kattaa useimmat lääketieteen, ilmailun, teollisuuden, automaation ja mittauksen sekä testauksen sovellukset.

Tuotevalikoimassa on antureita, joilla voidaan mitata painetta lähes tyhjiöpaineesta aina suurpaineisiin saakka. Useissa malleissa on sisäänrakennettu painelähetin.

MEAS räätälöi myös asiakaskohtaisia antureita
suurien tuotantomäärien sovelluksiin.

Lue lisää TE Sensor Solutions -paineantureista | Klikkaa tästä (PDF) >>


TE Sensor Solutions esitteet ja katalogit (PDF)

TE Sensor Solutions Catalogue
TE Sensor Solutions
Catalogue
Position Sensors
MEAS liikeanturit
Temperature sensors
MEAS lämpötila
-anturit
Vibration Sensors
MEAS
värähtelyanturit
Force Sensors
MEAS punnitus-
ja voima-anturit
Pressure Sensors
MEAS paineanturit
Lisätietdot TE Sensor Solutions -tuotteista: Jorma Pylkkö, jorma.pylkko@yeint.fi | +358 400 871 921 | sales@yeint.fi