Finnish / fi English / en

Teollisuustuotteet

Yleiselektroniikan teollisuustuotteet

Yleiselektroniikan teollisuustuotteista löydät kattavan valikoiman teollisuus- ja automaatiotuotelinjoja jotka sopivat hyvin esimerkiksi lopputuotteisiin, tuotekehitykseen, tuotantoon, tutkimukseen sekä mittaus- ja testaussovelluksiin.

Kattava valikoima uusinta teknologiaa luotettavilta valmistajilta

Yleiselektroniikan erikoisalaa ovat mm. teollisuuden ja testauksen anturointi, teollisuuden akku- ja paristotuotteet, tuulettimet ja puhaltimet, tehonsyöttö sekä teollisuuden automaatiojärjestelmien tiedonsiirto langallisena ja langattomana. Kattavasta valikoimasta saat tunnettujen valmistajien uusimmat tuotteet ja tuotetuen (koko tuotevalikoima ei ole esillä verkkokaupassa). Osa tuotteista on saatavana Suomen varastosta jo saman päivän aikana.

Henkilökohtainen ja ammattitaitoinen

Yleiselektroniikan ammattitaitoinen teollisuus- ja projektimyyntihenkilöstö koostuu teollisuustuotteiden asiantuntijoista ja sovellusosaajista. Tekniset asiantuntijat hakevat laajasta tuotevalikoimasta sovellukseesi parhaiten sopivat tuotteet ja auttavat niiden sovittamisessa lopputuotteeseesi. Sovittujen asiakaskäyntien yhteydessä voit  tutustua demotuotteisiin yhdessä tuotepäällikön kanssa ja voit tavata myös valmistajien edustuksia.

Ota yhteyttä sales@yeint.fi

Tuotevalikoimaamme pääset parhaiten tutustumaan vasemmalla olevan valikon kautta tai klikkaamalla suoraan logoja alta.