Finnish / fi English / en

TESS / MEAS

Tyco Electronics Sensor Solutions
(MEAS) anturit

Measurement Specialties (MEAS) on maailmanlaajuinen antureiden ja anturipohjaisten järjestelmien suunnittelija ja valmistaja.

MEAS tarjoaa laajan valikoiman antureita

MEAS-antureilla mitataan painetta, voimaa, liikettä, tärinää, lämpötilaa, kosteutta ja nesteiden ominaisuuksia. MEAS-tuotteita käytetään sulautettujen järjestelmien valmistajien lopputuotteissa tai erillisinä antureina kriittisessä testauksessa ja mittauksessa.

MEAS laajentaa jatkuvasti tuotevalikoimaansa ja teknologiatarjontaansa ostamalla toimintamalliinsa sopivia yrityksiä. MEAS:n tuotantolaitokset sijaitsevat Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Kiinassa.

Lisätietoja MEAS:n kotisivuilla

Lue lisää Yleiselektroniikan MEAS
-tuotevalikoimasta alapuolelta.

MEAS-liikeanturit

Measurement Specialties (MEAS) valikoimaan kuuluvat Schaevitz liikeanturit, Encoder Devices, HL Planartechnik ja MEAS kallistusanturit.

MEAS on maailman suurin LVDT- antureiden valmistaja. Tuotevalikoimaan kuuluvat lineaariliikkeen AC- ja DC-anturit sekä vastaavat AC- ja DC-anturit pyörivälle liikkeelle. Kulma- ja kallistusanturit sekä nestepinnan korkeusanturit kestävät vaativia ympäristöolosuhteita, lämpötiloja, kosteutta sekä iskuja ja tärinää. Magneettienkooderianturit mahdollistavat tarkan pyörivän liikkeen mittaukset ankarissa sääoloissa ja vaikeissa teollisuuden ympäristöolosuhteissa.

MEAS-värähtelyanturit

Measurement Specialties (MEAS) kiihtyvyys- ja värähtelyantureiden käyttökohteita ovat mm. lentokoneiden suunnittelu ja testaus, autosuunnittelu ja -testaus, koneiden ja rakenteiden mittaus sekä moottoriurheilu. AC-antureilla voidaan mitata dynaamisia ja muuttuvia tapahtumia, DC-antureilla sekä dynaamisia että staattisia ilmiöitä kuten painovoimaa ja keskipakoisvoimaa.

MEAS -lämpötila-anturit

Measurement Specialties (MEAS) on vaativien lämpötilan mittaustuotteiden markkinajohtaja. Tuotevalikoima koostuu NTC-termistoreista, RDT-antureista, termopareista ja infrapuna-antureista. Anturit soveltuvat laajan lämpötila-alueen mittaukseen ja säätöön sekä lämpötilakompensointiin. MEAS:n yli 50 vuoden kokemus lämpötilamittauksista antaa asiakkaillemme varmuuden luotettavista mittauksista lääketieteessä, laboratorioissa, sotilas- ja siviili-ilmailussa, automaatiossa ja instrumentoinnissa, LVI-sovelluksissa sekä autoteollisuudessa ja kuluttajatuotteissa.

MEAS -punnitus- ja -voima-anturit

Measurement Specialties (MEAS) -punnitus- ja -voima-anturit on toteutettu Microfused™ -tekniikalla, jonka avulla voiman mittaus voidaan tehdä edullisesti ja luotettavasti. MEAS -voima-antureita on myös saatavana anturielementteinä niihin sovelluksiin, joissa vaaditaan erikoisratkaisuja antureiden suorituskyvyn tai koteloinnin suhteen. Dynaamisiin mittauksiin kuten kiihtyvyyssovelluksiin sopivilla piezoantureilla voidaan mitata jopa kN-voimia.

MEAS-paineanturit

Measurement Specialtiesin (MEAS) korkealaatuisten paineantureiden laaja valikoima kattaa useimmat lääketieteen, ilmailun, teollisuuden, automaation ja mittauksen sekä testauksen sovellukset.

Tuotevalikoimassa on antureita, joilla voidaan mitata painetta lähes tyhjiöpaineesta aina suurpaineisiin saakka. Useissa malleissa on sisäänrakennettu painelähetin.

MEAS räätälöi myös asiakaskohtaisia antureita
suurien tuotantomäärien sovelluksiin.

Lue lisää Measurement Specialities (MEAS) anturivalikoimasta (PDF)

MEAS Capabilities Brochure
MEAS Capabilities
Brochure
MEAS liikeanturit
MEAS liikeanturit
MEAS lämpötila-anturit
MEAS lämpötila
-anturit
MEAS värähtelyanturit
MEAS
värähtelyanturit
MEAS punnitus- ja voima-anturit
MEAS punnitus-
ja voima-anturit
MEAS paineanturit
MEAS paineanturit
Lisätietoja MEAS-tuotteista: jorma.pylkko@yeint.fi | GSM: 0400 871 921