Mittauslaitteet-edustukset

Ota yhteyttä!
Tekninen myynti
010 2891 220

YE Mittaus & Testaus

YE Mittaus & Testauksen edustukset lukeutuvat maailman johtaviin brändeihin omilla sektoreillaan. Lähes kaikkien edustuksien koko tuotevalikoima on tilattavissa YE:n kautta joko verkkokaupasta tai ottamalla yhteyden myyntiin. Painamalla yrityksen logoa pääset lukemaan lisää edustuksestamme.

Edustukset

Additel logo Additel on yksi maailman johtavista prosessikalibrointityökalujen toimittajista. Additel on vuosien ajan kehittänyt menestyksekkäästi automaattisia painekalibraattoreita, digitaalisia painetestimittareita, digitaalisia painekalibraattoreita, painetestaus- ja kalibrointipumppuja sekä monitoimisia prosessikalibraattoreita.

 

Amprobe logo Amprobe valmistaa kestäviä mittaus- ja testauslaitteita, joihin sähkö- ja LVI-asentajat ovat voineet luottaa jo 70-vuoden ajan. Laajan tuotevalikoiman rungon muodostavat pihtimittarit, yleismittarit sekä asennustesterit. Valikoimasta löytyy myös alakohtaisia työkaluja jotka soveltuvat teollisuuden kunnossapidosta kaupallisen liiketoiminnan harjoittamiseen sähkö- ja LVI-töissä.

 

Cadex logo Cadex on erikoistunut akkutestereihin ja -analysaattoreihin. Niiden avulla pystytään testaamaan suurin osa markkinoilta löytyvistä akkutyypeistä ja niiden kapasiteeteista. 

 

Chauvin-Arnoux logo Chauvin-Arnoux on Euroopan johtava kannettavien testaus- ja mittauslaitteiden valmistaja. Valikoimassa on mm. testerit, yleismittarit ja virtapihdit, sähköturvallisuustesterit, wattimittarit ja sähköverkon laadun analysointilaitteet, oskilloskoopit ja yleisemmin elektronisten laitteiden testaukseen ja fysikaalisten parametrien mittaamiseen tarkoitetut laitteet. 

 

Chroma logo Chroma yksi merkittävimmistä erityistä tarkkuutta tarjoavien mittaus- ja testausjärjestelmien valmistajista teollisuuden tuotekehityksen ja tuotannon tarpeisiin. Tuotevalikoima sisältää teholähteitä, DC-kuormia, tehoanalysaattoreita sekä kokonaisia testijärjestelmiä. 

 

 

Flir Logo FLIR on maailman suurin lämpökameroiden valmistaja, joka on erikoistunut lämpökameroiden, niiden komponenttien sekä sensorien suunnitteluun, kehitykseen ja valmistukseen. YE:n varastovalikoimassa korostuu erityisesti edulliset pienikokoiset lämpökamerat sekä rakennusten kuvaamiseen soveltuvat kamerat. 

 

Fluke logo Fluke on maailman johtava elektronisten mittauslaitteiden ja ohjelmistojen valmistaja. Keltainen yleismittari on jokaisen sähköasentajan vakiotyökalu, mutta valikoima kattaa lähes kaikki mittaustarpeet, sähköasennuksista teollisuuden LVI-tarpeisiin. YE on ainut Fluken Platinium tason tekninen partneri suomessa.

 

Fluke networks Fluke Networks on Fluke konserniin kuuluva yhtiö, joka on erikoistunut verkko- ja kuitumittareihin, joita tarvitaan asennuksissa ja vikojen paikantamisessa. Valikoiman monipuolisuus takaa onnistumisen, oli kyseessä sitten datakeskusasennus, verkkoinfran rakentaminen tai erinäköinen korjaustyö.

 

GW instek logo GW Instek on vuonna 1975 perustettu, Taiwanin suurin sähkötestaus- ja mittauslaitteiden kehittäjä ja valmistaja. Valikoimasta löytyvät oskilloskoopit, funktiogeneraattorit, teholähteet sekä laitetesterit. Niille tuotteille, joita emme varastoi Espoossa, toimitusaika GW Instekin Hollannin varastosta on noin 1-2 viikkoa tilauksesta.

 

Graphtec logo Graphtec on Japanilainen, maailman johtava valmistaja loggereiden tuotealueella. Loggereilla teet kattavat mittaukset yksittäisestä lämpötilaloggauksesta satojen erilaisten suureiden monikanavamittaukseen, hitaasta näytteenotosta häiriöpiirturi- ja oskilloskooppitoimintoihin.

 

 

Rohde & Schwarz Rohde & Schwarz on yksi maailman johtavista viestintä- ja tietotekniikan tuotteiden valmistajista. Rohde & Schwarz on kehittänyt suuntaa näyttävän perusmittalaitevalikoiman, johon kuuluvat oskilloskoopit, DC-teholähteet, signaaligeneraattorit, spektrianalysaattorit, vektoripiirianalysaattorit ja taajuuslaskimet. 

 

Weller juottamistarvikkeet Weller on maailman johtava brändi juottamisessa. Tuotevalikoimasta löydät kaikki juottamiseen tarvittavat työkalut ja tarvikkeet kuten juotosasemat, juotintelineet, kolvit ja juottimet. Jo vuosikymmeniä Weller on ollut uranuurtaja juottamisessa, kuumailma-juottamisessa, korjausjuottamisessa sekä juotossavun poistossa.