koulutus

Koulutukset - Seminaarit - Webinaarit

Yleiselektroniikalla on pitkä historia erilaisten koulutusten, seminaarien ja webinaarien järjestämisessä sähkötekniikan eri aloilla, varsinkin mittalaitteiden parissa. Vuosien saatossa olemme kouluttaneet yli 3000:tta alan ammattilaista.  Tämä on mahdollista vahvojen päämiessuhteiden ansiosta, jolloin saamme koulutuksiin mukaan omien asiantuntijoidemme lisäksi myös valmistajien erikoisasiantuntijat. Näin pystymme varmistamaan koulutusten kiinnostavuuden ja hyödyt asiakkaillemme.

Koulutusten tarkoitus ja tavoitteet

Koulutusten tavoitteena on edistää suomalaisten yritysten tietotaitoa sekä auttaa yritysten työntekijöitä ylläpitämään sekä kehittämään osaamistaan. Samalla varmistamme, että laitteidenne käyttöönotto on mahdollisimman helppoa ja niiden ominaisuuksista saadaan yrityksissä maksimaalinen hyöty irti.

Seminaareissa ja webinaareissa käydään usein läpi myös eri sovelluksiin sopivat laitteet läpi, mutta voit luonnollisesti aina myös kysyä meiltä, mikä olisi juuri oikea työväline kuten mittaus- tai testauslaite teidän tarpeisiinne.   

Tältä sivulta löydät kaikki tulevat ja ajankohtaiset seminaarit ja webinaarit tulevilta brändeiltä. Suurin osa koulutuksistamme ovat maksuttomia, mutta myös maksullisia koulutuksia järjestetään. Näissä tapauksissa koulutukseen on selkeästi merkitty, että koulutus on maksullinen ja hinta löytyy koulutuksen tiedoista.

Tulevat seminaarit ja webinaarit

Tällä hetkellä ei ole tulevia seminaareja tai webinaareja.

Kiinnostuitko koulutuksistamme?

Haluaisitteko laite-esittelyn yrityksellenne joko
paikan päällä tai etänä järjestettynä?

Onko mielessänne jokin aihe, josta olisi hyvä 
saada koulutusta webinaarin tai seminaarin 
muodossa?

 

Ota meihin yhteyttä ja jätä viesti vieressä olevalla lomakkeella!