koulutus

Koulutukset - Seminaarit - Webinaarit

Yleiselektroniikalla on pitkä historia erilaisten koulutusten, seminaarien ja webinaarien järjestämisessä sähkötekniikan eri aloilla, varsinkin mittalaitteiden parissa. Vuosien saatossa olemme kouluttaneet yli 3000:tta alan ammattilaista.  Tämä on mahdollista vahvojen päämiessuhteiden ansiosta, jolloin saamme koulutuksiin mukaan omien asiantuntijoidemme lisäksi myös valmistajien erikoisasiantuntijat. Näin pystymme varmistamaan koulutusten kiinnostavuuden ja hyödyt asiakkaillemme.

Koulutusten tarkoitus ja tavoitteet

Koulutusten tavoitteena on edistää suomalaisten yritysten tietotaitoa sekä auttaa yritysten työntekijöitä ylläpitämään sekä kehittämään osaamistaan. Samalla varmistamme, että laitteidenne käyttöönotto on mahdollisimman helppoa ja niiden ominaisuuksista saadaan yrityksissä maksimaalinen hyöty irti.

Seminaareissa ja webinaareissa käydään usein läpi myös eri sovelluksiin sopivat laitteet läpi, mutta voit luonnollisesti aina myös kysyä meiltä, mikä olisi juuri oikea työväline kuten mittaus- tai testauslaite teidän tarpeisiinne.   

Tältä sivulta löydät kaikki tulevat ja ajankohtaiset seminaarit ja webinaarit tulevilta brändeiltä. Suurin osa koulutuksistamme ovat maksuttomia, mutta myös maksullisia koulutuksia järjestetään. Näissä tapauksissa koulutukseen on selkeästi merkitty, että koulutus on maksullinen ja hinta löytyy koulutuksen tiedoista.

Tulevat seminaarit ja webinaarit

Oskilloskooppien perusteet webinaari!

Oskilloskooppi webinaari

Tule oppimaan oskilloskooppien perusteet ja päivittämään tietosi Rohde & Schwarzin asiantuntijan opastamana!

Tässä maksuttomassa webinaarissa Rohde & Schwarzin asiantuntija Pasi Suhonen opastaa oskilloskooppien perusteisiin.

Tilaisuudessa pääset tutustumaan laitteisiin etänä asiantuntijan opastamana. Webinaari sopii kaikille elektroniikan parissa työskenteleville, vasta-alkajille, jotka haluavat oppia oskilloskooppien perusteet sekä kokeneille ammattilaisille, jotka haluavat päivittää tietonsa ja oppia lisää.
 

Webinaari on ladattavissa katsottavaksi alla olevalta sivulta.

Kiinnostuitko koulutuksistamme?

Haluaisitteko laite-esittelyn yrityksellenne joko
paikanpäällä tai etänä järjestettynä?

Onko mielessänne jokin aihe, josta olisi hyvä 
saada koulutusta webinaarin tai seminaarin 
muodossa?

 

Ota meihin yhteyttä ja jätä viesti vieressä olevalla lomakkeella!