rs components ylabanneri

Ota yhteyttä

Head of RS Business

Igor Forsblom

Igor Forsblom
010 2891 228

RS Components - Luotettava, nopea ja helppo

RS on rakentanut määrätietoisesti yli 500 000 tuotteensa tuotevalikoimaansa maailman tunnetuimpien valmistajien varaan, jotta asiakkaat pystyvät aina luottamaan siihen, että toimitetut tuotteet ovat luotettavia ja laadukkaita.

Ylivoimaisten rahtikuljetusten ja toimitusaikojen ansiosta RS:stä on tullut asiakkaidemme rakastama osa Yleiselektroniikan toimintaa. Parhaimmillaan alle vuorokaudessa tilauksesta työpisteelle saapuvat työvälineet, varaosat ja komponentit ovat pelastaneet useita projekteja ja tuonut massiivisia kustannussäästöjä turhien seisakkien välttämisessä. 
 

Tästä syystä mekin luotamme RS:ään - Yhteistyömme onkin jo kestänyt yli 25-vuotta.

Paljon muutakin kuin verkkokauppa 

RS Finland on paljon enemmän kuin pelkkä verkkokauppa. YE & RS muodostavat yhdessä voittamattoman palvelukokonaisuuden, josta löytyy niin tukea suunnittelijoille mm. Design Sparkin ja YE:n omien asiantuntijoiden muodossa. Pystymme myös räätälöimään yrityksellenne erilaisia tilausmalleja, kuten e-procurement ratkaisut, SAP PunchOut, koontitilaukset, ajastetut tilaukset esimerkkeinä. Näistä saat lisätietoja ottamalla yhteyttä tuotepäällikkö Igor Forsblomiin. Lomakkeen löydät sivun alareunasta. 

 

 

7 syytä valita rs components

RS Finlandin suosituimmat kategoriat

Vaikka RS:n tuotevalikoima käsittää lähes kaiken aina työturvallisuustuotteista tehoelektroniikkaan, on se erityisen suosittu tietyissä kategorioissa YEn asiakkaiden keskuudessa. Haluammekin nyt esitellä yhteistyökumppanimme suosituimmat kategoriat. Pääset vierailemaan niissä painamalla kategorian otsikkoa. 

Automaatio

Liittimet

Kaapelit & Johtimet

Puolijohteet

Passiivikomponentit

Kytkimet

Kiinnostuitko RS:n palveluista?
Ota yhteyttä RS myyntipäällikköömme!

Igor Forsblom

Igor Forsblom

 

010 2891 228

[email protected]