Teollisuustuotteet

Yleiselektroniikan teollisuustuotteista löydät kattavan valikoiman teollisuus- ja automaatiotuotelinjoja jotka sopivat hyvin esimerkiksi lopputuotteisiin, tuotekehitykseen, tuotantoon, tutkimukseen sekä mittaus- ja testaussovelluksiin.

Yleiselektroniikka valitsee edustuksiinsa vain tunnettuja ja luotettavia valmistajia. Sovituilla asiakastapaamisilla voit testata tuotetta ja tavata myös valmistajien edustajia.

Koko tuotevalikoima ei ole esillä Yleiselektroniikan verkkokaupassa. Saat kokonaisvaltaiset tiedot valikoimasta ottamalla yhteyttä myyntiimme tai tuotepäälliköihimme. Tuotepäälliköiden yhteystiedot löydät helpoiten tuotesivujen oikeasta laidasta.

Ota yhteyttä

Myynti

010 2891 220

Kattava valikoima uusinta teknologiaa luotettavilta valmistajilta

Yleiselektroniikan erikoisalaa ovat mm. teollisuuden ja testauksen anturointi, teollisuuden akku- ja paristotuotteet, tuulettimet ja puhaltimet, tehonsyöttö sekä teollisuuden automaatiojärjestelmien tiedonsiirto langallisena ja langattomana. Kattavasta valikoimasta saat tunnettujen valmistajien uusimmat tuotteet ja tuotetuen (koko tuotevalikoima ei ole esillä verkkokaupassa). Osa tuotteista on saatavana Suomen varastosta jo saman päivän aikana.

Henkilökohtainen ja ammattitaitoinen

Yleiselektroniikan ammattitaitoinen teollisuus- ja projektimyyntihenkilöstö koostuu teollisuustuotteiden asiantuntijoista ja sovellusosaajista. Tekniset asiantuntijat hakevat laajasta tuotevalikoimasta sovellukseesi parhaiten sopivat tuotteet ja auttavat niiden sovittamisessa lopputuotteeseesi. Sovittujen asiakaskäyntien yhteydessä voit  tutustua demotuotteisiin yhdessä tuotepäällikön kanssa. Voit halutessasi tavata myös valmistajien asiantuntijoita, mikäli näin haluat. 

Otathan yhteyttä!