Alpha Wire

Alpha Wire - Ympäristöystävälliset kaapelit ja johtimet vaativiinkin olosuhteisiin

Tuotepäällikkö
Antti Keskinen
+358 10 289 1274

Alpha Wire valmistaa ja kehittää moninapakaapeleita, yksi- ja monisäikeisiä kytkentäjohtimia, suojasukkia, suojaverkkoja, kutisteita ja muita samankaltaisia tuotteita sähköalan tarpeisiin.

Alpha Wiren valikoimasta löydät UL- ja CSA-hyväksytyt kaapelit ja kytkentäjohtimet eri vaippamateriaaleilla, eristysmateriaaleilla ja suojauksilla käyttötarkoituksesta riippuen. Alpha Wire on vuonna 1922 New Yorkissa perustettu yritys. Vuonna 2009 Alpha Wire toi markkinoille ympäristöystävälliset täysin halogeenivapaat EcoWire® kykentäjohtimet. Alpha Wire kehitti EcoWire®-tuotesarjasta EcoGen™-tuoteperheen, johon kuuluvat tänä päivänä EcoCable®, EcoCable® Mini, EcoFlex®, EcoFlex® PUR ja EcoWire® Plus tuotesarjat. Alpha Wiren Coast™ Custom Cable -valikoima tarjoaa laajat mahdollisuudet kaapeleiden nopeaan räätälöintiin. Voit valita muun muassa tarvitsemasi AWG-koon ja valmistusmateriaalit.

Uuden Pro-Tekt™-sarjan PVC-vaippaiset moninapakaapelit on suunniteltu erityisesti Euroopan markkinoille. Esittelyssä myös vanhemmat Xtra-Guard ja Industrial Series -sarjat. Alpha Wire lisäsi valikoimaan myös PFA-vaippaiset Micro Coaxial kaapelit, jotka ovat halkaisijaltaan äärimmäisen pieniä ja soveltuvat erinomaisesti lääketieteen ja teollisuuden vaativiin sovelluksiin. Katso myös suojasukat. Cable Finder ja Wire Finder -työkalujen avulla oikean tuotteen valitseminen on helppoa. 

EcoWire® ja EcoWire® Plus 100 % kierrätettävät kytkentäjohtimet

Alpha Wire EcoWire

EcoWire® johtimet ovat mPPE-materiaalilla eristettyjä ja täysin halogeenivapaita. Sarjan johtimet ovat kevyempiä ja halkaisijaltaan ohuempia kuin vastaavat PVC-eristetyt johtimet ja UL1581-hyväksyttyjä.

EcoWire® sarjan kytkentäjohtimia on saatavana 600V nimellisjännitteellä, johtimet AWG28-AWG10 (0,07 mm² - 5,37 mm²). Johtimena monisäikeinen tai yksisäikeinen tinattu kuparijohdin.

EcoWire® Plus -sarjan kytkentäjohtimet soveltuvat erinomaisesti korkeisiin lämpötiloihin ja ne kestävät hyvin öljyjä, polttoaineita, liuottimia ja muita vaarallisia nesteitä. Sarjan johtimia voidaan käyttää esimerkiksi ajoneuvoissa ja vaativissa tehdasympäristöissä.

EcoWire® Plus johtimet on ISO 6722 -hyväksyttyjä. EcoWire Plus -sarjan johtimia a on saatavana 300V nimellisjännitteellä, johtimet AWG28-AWG10 (0,09 mm² - 4,92 mm²). Johdinmateriaalina on säikeinen kuparijohdin. Tuotetta myydään eri kokoisissa keloissa ja saatavana on useita värejä.

EcoWire® ja EcoWire® Plus -kytkentäjohtimien edut verrattuma PVC-vaippaisiin johtimiin

  • 45% ohuempi halkaisija kuin vastaavassa PVC-johtimessa
  • 40% kevyempi kuin vastaava PVC-johdin
  • Halogeenivapaita
  • Täysin kierrätettävä


Alpha Wiren EcoWire® ja EcoWire® Plus -kytkentäjohtimilla voit korvata vastaavat PVC-johtimet.

EcoCable® Mini täysin kierrätettävät moninapakaapelit

Alpha Wire EcoCable mini

EcoCable® Mini -sarjan moninapakaapelit ovat täysin kierrätettäviä, halogeenivapaita ja UL 21460 -hyväksyttyjä. Sarjan kaapeleissa on mPPE-eriste ja mPPE-vaippa, 300V nimellisjännite ja monisäikeiset tinatut johtimet välillä AWG20-AWG28 (0,616 mm² - 0,0925 mm²). EcoCable® Mini moninapakaapelita saa sekä suojaamattomina että suojattuina. Tuotetta myydään 30,5 m ja 305 m keloissa.

EcoCable® Mini -kapelin edut verrattuna 300V PVC-vaippaiseen kaapeliin

  • 32 % pienempi halkaisijaltaan
  • 44 % kevyempi
  • Halogeenivapaita
  • 100 % kierrätettävä

Alpha Wire Pro-Tekt™ PVC -moninapakaapelit

Alpha Wire Pro-Tekt

Alpha Wire on suunnitellut Pro-Tekt™ PVC-vaippaiset moninapakaapelit erityisesti Euroopan markkinoille. Pro-Tekt™ kaapelit ovat UL 2464 -hyväksyttyjä ja soveltuvat esimerkiksi teollisuusprosessien valvontaan, moottoriympäristöihin työstökoneisiin ja lääketieteellisiin sovelluksiin.

Sarjan kaapeleita saa palmikkosuojattuina, kalvosuojattuina ja suojaamattomina. Johtimet ovat monisäikeiset ja johdinmateriaalina tinattu kupari. Saatavana 300V nimellisjännitteellä useassa AWG-koossa.

Pro-Tekt™ kaapelit myydään keloissa, kelakoot 50 m, 100 m, 500 m ja 1000 m. Suoraan hyllystä saat tuotteet 50 m keloissa.

Alpha Wiren suojatut Micro Coaxial kaapelit, UL AWM 1745

Alpha Wire Micro Coaxial

Alpha Wiren PFA-vaippaiset kaapelit soveltuvat erinomaisesti lääketieteen ja teollisuuden sovelluksiin. Micro Coaxial kaapelit ovat halkaisijaltaan äärimmäisen pieniä ja ne soveltuvat jopa +200 °C lämpötilaan.

Sarjan kaapelit ovat UL AWM 1745 -hyväksyttyjä. Saatavana koot AWG32-AWG50 (0,034 mm² - 0,0005 mm²). Kaapelit myydään 100 m keloissa.

Alpha Wire suojasukat

Alpha Wire Suojasukat

Alpha Wire tarjoaa laajan valikoiman erilaisia suojasukkia ja suojaverkkoja erinomaisen suorituskyvyn tuotteista yleiskäyttöön. Valikoimasta löydät laajenevat ja laajentumattomat kudotut suojasukat ja ratkaisut tilanteisiin, joissa tuotteiden tulee kestää äärimmäistä hankausta ja korkeita lämpötiloja.

Saat suojasukat ja suojaverkot erilaisilla punostiheyksillä ja materiaaleilla PVC:stä ja Nylon:sta aina PPS:ään (polyfenyleenisulfidi). PPS on vahva ja jäykkä materiaali ja PTFE:llä (Teflon) on hyvä kemiallinen kestävyys ja hyvät korkeiden lämpötilojen ominaisuudet. Suojasukkia käytetään muun muassa suojaksi kemikaaleilta ja johtojen ja kaapeleiden niputukseen.

Yleiselektroniikan henkilökunta auttaa oikean tuotteen valinnassa [email protected]

Alpha Wire GRP-130 -sarjan punotut PET suojasukat

Alpa Wiren GRP-130 -sarjan suojasukat on punottu PET-materiaalista ja ne ovat helposti asennettavia. Sarjan suojasukat laajenevat ja suojaavat hyvin mekaaniselta rasitukselta ja lämmöltä. Ominaisuuksiensa ansiosta taipuisat suojasukat soveltuvat erinomaisesti mekaanisiin rakenteisiin, joissa vaaditaan kuormituskestävyyttä, hyvää mittansa pitävyyttä sekä kulumiskestävyyttä. GRP-130 -sarjan suojasukkia on saatavana mustana ja oranssina suoraan Yleiselektroniikan hyllystä, useassa koossa (eri kokoisilla halkaisijoilla). Tuotetta myydään eri kokoisissa keloissa 25 ft ja 50 ft, eli 7,625 m ja 15,25 m.

Tiedostot

Alpha Wire Cable Finder ja Wire Finder

Alpha Wire Cable Finder Wire Finder

Alpha Wiren uusien Cable finder ja Wire finder -työkalujen avulla oikean johtimen ja kaapelin löytäminen on helppoa.

Voit rajata tuotehakua valitsemalla ominaisuuksia. Valittavissa ominaisuuksissa ovat muun muassa AWG-koko, tuotesarja, sovellus, nimellisjännite, suojaus, hyväksynnät, vaipan materiaali ja käyttölämpötila-alue.

Alpha Wire Xtra-Guard monisäikeiset kaapelit

Alpha Wire X-Tra Guard

Alpha Wiren Xtra-Guard sarjan kaapeleista löydät ratkaisut vaativiin sovelluksiin ja olosuhteisiin. Kaapeleita löytyy pareina ja yksi- ja monisäikeiseinä johtimet AWG28-AWG14. Xtra-Guard kaapeleita saa eri eristemateriaaleilla. Sarjan kaapeleita käytetään automaatiossa, teollisuudessa, työkoneissa, lääketieteessä, maanpuollustuksessa, tehdasympäristöissä ja aurinko- ja tuulivoimassa.

Xtra-Guard® 1 PVC Control Cable
High performance in a tough PVC cable

Xtra-Guard® 2
Abrasion resistant to withstand mechanical abuse

Xtra-Guard® 3
Direct burial—no conduit needed

Xtra-Guard® 4
Extreme temperature cable

Xtra-Guard® 5
Chemical resistant to withstand the most hazardous environments

Xtra-Guard® Flex
Wide variety of flexing applications

Xtra-Guard® Cat5e Industrial Ethernet Cable
Rugged Cat5e ethernet cable with high-performance TPE jacket.

Alpha Wire Industrial Series, kaapelit teollisuusympäristöihin

Alpha Wire Industrial Series Cables

Alpha Wiren Industrial Series -sarja tarjoaa ratkaisut teollisuusympäristöihin. Valikoimasta löydät joustavat ja taipuisat kaapelit liikuteltaviin laitteisiin. Sarjan kaapeleista löydät myös sovelluskohtaiset kaapelit. Industrial Series valikoima kattaa kaapelit, jotka sietävät parhaiten kemikaaleja ja kulutusta erinomaisilla sähköisillä ominaisuuksilla. Sarjan kaapeleita käytetään automaatiossa, teollisuudessa, työkoneissa, lääketieteessä, maanpuollustuksessa, tehdasympäristöissä ja aurinko- ja tuulivoimassa. Yleiselektroniikan asiantuntijoiden avulla valitset parhaimman tuotteen sovellukseesi.

Series XM (Flex Control)
Featuring a premium-grade PVC jacket, Series XM Flex Control Cable is the ideal choice for medium-to-high-flex applications.

Industrial Series F Continuous Flex Cable
Continuous flex control cable for high-flex cable track applications.

Industrial Series M
Ideal for stationary cable trays.

Industrial Series P Stationary Control
Enhanced flexibility and routability for cable trays.

Industrial Series SF Flex Servo Control
Design specifically for servo motors and servo drives. Series SF provides added flexibility.

Industrial Series V (VFD)
Optimized for variable-frequency drives (VFDs).

Industrial Series V-Flex (Flexible VFD)
CSA-Rated Flexible VFD Cable

Kiinnostuitko Alpha Wiren tuotteista?
Ota yhteyttä tuotepäällikköömme!

Antti Keskinen

Antti Keskinen 

[email protected]

010 289 1274