Interface | Interface Force

Interface on ollut jo 50 vuoden ajan maailman johtava voimanmittausantureiden ja - järjestelmien suunnittelija ja valmistaja. Interface suunnittelee, valmistaa ja kalibroi itse kaikki tuotteensa taatakseen markkinoiden parhaan mahdollisen tarkkuuden ja suorituskyvyn. Interfacen tuotteet auttavat kaikkien teollisuudenalojen asiakkaita sopivilla ratkaisuilla, jotka kattavat voimanmittausalueen grammoista miljooniin Newtoneihin.

Ota yhteyttä
Jorma Pylkkö
+358 400 871 921

Interface Force

Interface toimittaa antureita ja järjestelmiä vaativille asiakkaille mm. Boeing, Airbus, Ford, GM, Johnson & Johnson, NITS sekä tuhansille mittaus- ja kalibrointilaboratorioille ympäri maailmaa. 

Interfacen tuotevalikoimaan kuuluvat voima- ja momenttianturit, koneiden kalibrointijärjestelmät, näyttölaitteet, mittausohjelmistot sekä muut voimanmittausjärjestelmien komponentit.

Interfacen kalibrointilaboratorio tukee lukuisia standardeja, mm. ASTM E74, ISO - 376, MIL - STD, EN10002 – 3 ja ISO - 17025.

Interface valmistaa antureissaan käytettävät venymäliuskat itse omista erikoismateriaaleistaan. Tämän johdosta Interface kuorma-antureiden ominaispiirteinä on hyvä lämpötilakäyttäytyminen, pitkä elinikä ja suuri kuormitusjaksojen kesto sekä korkea lähtöjännite.

Interface kalibroi itse jokaisen valmistamansa anturin, jolloin asiakkaamme voivat olla varmoja, että anturit täyttävät ja ylittävät niille annetut spesifikaatiot. Samoin kaikki anturit kompensoidaan momenttikuormia vastaan, jolloin vääräsuuntaisten voimien vaikutus mittaukseen on pienin mahdollinen.

Jokainen Interface kuorma- ja voima-anturi on ryömintätestattu tarkkoihin toleransseihin.

Interface voima-anturit

Interface voima-anturit

Interface voima-anturit ovat teollisuuden referenssiantureita, mihin muita antureita verrataan ja joiden avulla vasten muiden anturivalmistajien anturit kalibroidaan.

Perusantureiden ominaisuuksia ovat mm. tarkkuusluokka +/-0,04 % FS, suuri herkkyys (4 mV/V), sivuttaiskuormien ja ilmapainevaihteluiden kompensointi, pieni joustoliike maksimikuormalla ja pieni koko.  Esimerkiksi 1200-sarjan mallit sopivat veto- ja puristusmittauksiin ja niiden kapasiteettialueet ovat 1,5 kN -450 kN.

Useimpiin antureihin saa lisävarusteena asennusalustan sekä ylikuormitussuojan, joka estää anturin rikkoontumisen liiallisen puristusvoiman vaikutuksesta. Useimmat anturit ovat saatavana U.S.- ja Euromalleina, joiden erot ovat ainoastaan kalibroinnissa (lbf vs. kN) ja kierteiden mitoituksissa.  Muina optiona on saatavana mm. vahvistettu lähtösignaali (volttilähtö tai 4-20 mA lähtö) sekä TEDS, joka on anturin sisäinen anturin herkkyys- ja kalibrointidatan sisältävä piiri. 

Voima-anturit, pyöreät, low profile- mallit:
 • 1000-sarja: jatkuvia kuormitussyklejä hyvin kestävä tarkkuusanturi, tehdas takaa anturille 100 miljoonaa täyttä kuormitusjaksoa maksimipuristuksesta maksimivetoon
 • 1100-sarja:  ultratarkka referenssisarja, tarkkuus  +/-0,02 % FS
 • 1200-sarja: tarkkuusantureiden referenssi, tarkkuus +/-0,04 % FS. Laaja kapasiteettivalikoima: 1,5kN – 450 kN. Kestää +/-50 % ylikuorman rikkoontumatta. Saatavana US- ja Euromalleina. Optiona mm. asennusalusta ja ylikuormitussuoja.
 • 1600-sarja: Gold Standard ™ kalibrointianturit, joiden avulla muut voima-anturit kalibroidaan
1000-sarja 1100-sarja 1200-sarja 1600-sarja 1600-sarja (low)
Interface 1000-sarja Interface 1100-sarja Interface 1200-sarja Interface 1600-sarja Interface 1600-sarja (low)
Miniatyyrianturit, pienikokoiset tarkkuusanturit:
 • MBP-sarja: pienikokoiset tarkkuusanturit ylikuormitussuojalla, tarkkuus +/-0,03 % FS. Kestää 10  ylikuorman rikkontumatta. Kapasiteetit 5 N – 100 N.
 • SMA-sarja: S-muotoon rakennettu pienikokoinen veto- ja puristusanturi.  Kapasiteetit 60 N – 900 N.
 • SML-sarja: erittäin matala voima-anturi ahtaisiin asennuspaikkoihin. Mittaa vetoa ja puristusta alueella 22 N – 9000 N.
 • SSM/SSM2-sarja:  S-muotoinen veto- ja puristusanturi.  Kapasiteetit 200 N – 50 kN.
 • ULC-sarja: Ultrapieni kapasiteetti 0,5 N – 2 N
MBP-sarja SMA-sarja SML-sarja SSM/SSM2-sarja ULC-sarja
Interface MBP Interface SMA Interface SML Interface SSM/SSM2 Interface ULC

 

Interface momenttianturit -vääntömomentti | Staattiset momenttianturit

Interface momenttianturit

Interfacen vääntömomenttianturit sopivat staattisen momentin ja pyörivän liikkeen momentin mittaamiseen.

Staattisen momentin vääntömomenttiantureita käytetään sellaisen momenttikuorman mittaamiseen missä anturi ei pyöri. Tällaisia sovelluksia ovat mm. venttiilien, toimilaitteiden ja kierrettävien laitteiden avaus- ja sulkumomentin mittaaminen sekä momenttiavaimien kalibrointi.

Pyörivän liikkeen momenttianturit kiinnitetään normaalisti moottorin ja kuorman väliin jolloin ne mittaavat anturin akselin läpi välittyvän pyörivän liikkeen vääntömomenttia. Interfacen vääntömomenttianturien kapasiteetit ovat 0,005 mNm – 452 kNm, joten ne soveltuvat hyvin vääntömomenttimittauksiin pienistä sähkömoottoreista aina suuriin generaattoreihin.

HRDT High Resolution Digital Telemetry T11 Bearingless TS17 Hex Drive TSQ High Capacity Square Drive
Interface HRDT Interface T11 Interface TS17 Interface TSQ

 

Interface vahvistimet ja mittausinstrumentit

Interface instrumentit

Interfacen valikoimassa on myös kuorma- ja vääntömomenttiantureille sopivat tarkkuusvahvistimet.

Vahvistimella anturille syötetään sen tarvitsema siltajännite ja sen avulla anturilta saatava pieni jänniteviesti vahvistetaan sopivaksi jännite - tai virtaviestiksi. Useisiin vahvistimiin saa valinnaisvarusteena relehälytyksen tai sarjamuotoisen datalähdön. USB-liitettävä signaalivahvistin voidaan kytkeä suoraan anturin ja PC:n väliin. TEDS-optiolla varustettu vahvistin lukee anturin TEDS-piiriltä anturin herkkyys- ja kalibrointitiedot ja yksinkertaistaa huomattavasti anturin ja vahvistimen yhteensovittamista.

Interface tarvikkeet voima- ja momenttiantureille

Interface tarvikkeet

Interfacen antureiden yhteydessä kannattaa käyttää Interfacen antureille optimoituja lisävarusteita ja tarvikkeita.  

Saatavana on mm. seuraavat lisävarusteet ja tarvikkeet:

 • Kalibrointivastukset ja – adapterit
 • Vetolenkit ja laakeroidut vetosauvat
 • Lukitusmutterit
 • Kuormanastat
 • Erilaiset kierreadapterit 
 • Liittimet ja välijohdot

Katso Interface Force esittelyvideo:

Kiinnostuitko Interfacen tuotteista?
Ota yhteyttä tuotepäällikköömme!

Jorma Pylkkö

Tuotepäälllikkö Jaakko Miettinen

 

010 2891 236

[email protected]