Teltonika yläbanneri

Teltonika - IoT & M2M - verkkoratkaisut ammattilaisille

Teltonika on nopeasti kasvava teknologiayritys, joka valmistaa ammattikäyttöön tarkoitettuja verkkolaitteita kuten reitittimiä, kytkimiä ja teollisuusmodeemeja. Teltonikan vahvuus teollisessa IoT:ssa & M2M-yhteyksissä tulee pitkän kokemuksen ja tutkimuksen kautta. Osaaminen tulee ilmi erityisesti teollisessa IoT:ssa, älykaupunkien rakentamisessa ja vihreän energian osa-alueella. Eri sovelluksiin ratkaisut löytyvät helposti laajasta portfoliosta.

Teltonikan vahvuuksiin kuuluu lisäksi tuotteiden luotettavuus, turvallisuus ja helppokäyttöisyys. Valmistus ja kokoonpano EU-alueella, Liettuassa, varmistaa saatavuuden hankalinakin aikoina ja takaa korkea laadun.  

Teltonika tuoteryhmät

Teltonikan tuotteet jakautuvat pääasiallisesti neljään eri kategoriaan: Reitittimiin, kytkimiin, yhdyskäytäviin ja modeemeihin. 

Reitittimet

Teltonika reitittimet

Teltonikan reitittimestä löytyy laaja valikoima langattomia ja johdollisia yhteysvaihtoehtoja, jotka tekevät niistä erinomaisia työkaluja ihmisten, laitteiden ja infrastruktuurin yhteenliittämiseen. Erityisesti RUT-sarja on kehitetty vastaamaan haastaviin yhteystarpeisiin mahdollisimman helpolla tavalla. RutOS joka pyörii Linux OpenWRT:llä on lisäksi tullut yhdeksi toimivimmista reititinjärjestelemistä mitä markkinoilta on saatavilla. 

Reitittimet ovat verkkolaitteiden kehittyinempiä tuotteita, sillä ne pystyvät toimimaan ilman ohjausta ja toimittamaan Internet-yhteyden itsenäisesti. Reitittimen dataominaisuudet mahdollistavat useiden laitteiden yhtäaikaisen pääsyn verkkoon. Tämä useiden käyttöliittymien ja laitteiden yhtäaikainen kytkeminen tekee reittitimistä monipuolisia ja sopeutuvaisia eri käyttöskenaarioihin. Lisäksi niiden turvallisuusominaisuudet ovat erinomaisia.

Löydät Teltonikan reitittimet painamalla tästä. 

 

Kytkimet

Yksinkertaistettuna reititintä tarvitaan yhdistämään useita verkkoja yhteen ja kytkimiä useita laitteita yhteen verkon sisällä. Teltonikan valikoimasta löytyy laaja valikoima teollisia kytkimiä. Niillä on teollisuusluokituksen luotettavuus, redudanssi sekä turvallisuus. Lisäksi niistä löytyy helppo hallinta ja useita eri kiinnitysvaihtoehtoja nopeampaan ja helppoon asennukseen.

Yhdyskäytävät (Gateways) 

Yhdyskäytävät ovat reitittimiä, joiden tarkoitus on kytkeä vain yksi laite Internettiin. Linux-pohjaisista laitteista löytyy vaihtoehtoja teollisuuskäyttöön erilaisilla liitännöillä kuten Ethernet, RS232 ja RS485. Kaikki yhdyskäytävät ovat 4G LTE kykeneväisiä ja ne voidaan kytkeä etähallintaan (RMS), jolloin niiden seuranta, kontrollointi ja konfigurointi ovat nopeaa. 

Modeemit

Modeemi on terminä vanhimpia mitä tietoverkoista puhuessa tulee esiin. Teollisuusmodeemit ovat kustannustehokkaita ja myös niistä löytyy skaalattavia ominaisuuksia luotettavan yhteyden saamiseksi teollisissa sovelluksissa. Suuri osa aikaisemman sukupolven laitteista ja IoT-Infrastruktuurista vaatii erilaisia yhteysmahdollisuuskia. Teltonikan kestävät teollisuusmodeemit tarjoavat monia yhteysmahdollisuuksia alkaen 2G (EGPRS) aina 4G LTE Cat 1, LTE Cat-M1 ja NB-IoT:n asti.  

Teltonikan lisäksi YE:ltä löytyy erittäin laaja valikoima Sirettan  teollisuusmodeemeja.

Suosituimpia Teltonika tuotteita suoraan varastosta

Teltonika RUT240
Teltonika RUT950
Teltonika RUT955 4G Wlan

 

Kiinnostuitko Teltonikan tuotteista?

Kysy lisää tai pyydä tarjous tuotepäälliköltä!

Kai Nurmenniemi

Nurmenniemi-kai

 

+358 505 406 843

[email protected]