Valtavalo LED-loisteputket nyt Yleiselektroniikasta

Valtavalo on suomalainen, vuonna 2008 perustettu yritys, joka valmistaa laadultaan ylivoimaisia LED-valoputkia. Valtavalo tarjoaa ympäristöystävällisen ratkaisun ja tuottaa säästöjä yrityksille LED-loisteputkien matalilla elinkaarikustannuksilla. Yleiselektroniikasta saat tilattua kaikki Valtavalon tuotteet erittäin kilpailukykyiseen hintaan. 

Ota yhteyttä

Tuotepäällikkö

Kai Nurmenniemi | Myynti
+358 505 406 843 | 010 289 1220

Valtavalon LED-valoputki  on ammattilaisen valinta

Valtavalon LED-valoputket ovat vastuullisen ja säästöjä haluavan ammattilaisen valinta. Elinkaarikustannukset Valtavalon LED-putkilla ovat jopa 50-90 % alhaisemmat kuin perinteisillä loisteputkilla tai muilla vanhan teknologian valaisinratkaisuilla. Loisteputken tyypillinen käyttöikä on n. 10 000 tuntia, kun Valtavalon LED-valoputkilla valovoimaa riittää jopa 125 000 tuntiin. Valtavalon valoputket ovat myös LED-putkien joukossa laadultaan ylivoimaisia ja kestävät jopa kolme kertaa pidempään kuin kilpailijoilla. Alhaiset elinkaarikustannukset ja matalat huoltotarpeet tekevät niistä parhaan valinnan sekä kustannusten että ympäristön kannalta.

Valtavalon LED-valoputket ovat kotimaisia avainlipputuotteita – ne valmistetaan Suomessa automatisoidulla tuotantolinjalla EN 62776 -standardin mukaisesti. Tuotantoprosessin päätteeksi jokaisen LED-valoputken sähkö- ja valo-ominaisuudet testataan tarkoin, minkä vuoksi asiakas voikin olla varma tuotteen ensiluokkaisesta laadusta.

Kaikki LED-valoputket ovat suomalaisia avainlipputuotteita ja valmistetaan Kajaanissa.

Valtavalo E3-Sarja

valtavalo e3+

Valtavalon E3-Sarja on erittäin kustannustehokas ratkaisu toimistojen, yleistilojen, liiketilojen tai kodin yleisvalaistukseen. Yleiselektroniikka on ottanut valikoimiinsa kehittyneen E3+ -sarjan. E3+ LED-valoputkissa on vaihdettava valonlähde, joten kun putki on tullut pitkän elinkaarensa päähän, vaihtaminen uudempaan onnistuu vaihtamalla vain vanha putki uuteen ilman, että koko valaisinta tarvitsee vaihtaa. 

Kuten muutkin Valtavalon tuotteet, myös E3+ LED-valoputket ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita. Ne valmistetaan täysautomaattisella tuotantolinjalla Valtavalon omalla tehtaalla Kajaanissa standardin EN 62776 mukaisesti. Tasaisen laadun ja luotettavuuden varmistamiseksi jokainen LED-valoputki on tarkoin testattu.

Valtavalo e3+ esite