Wera työkalut

Wera on Saksalainen työkaluvalmistaja joka on perustettu 1936.

Wera uskoo siihen, että heidän työkalunsa tekevät elämästä helpompaa, turvallisempaa ja nautinnollista asiakkailleen käyttää,  eivätkä he tyydy tavanomaiseen standardiin.

Ota yhteyttä

Tuotepäällikkö

Sakari Nygren
+358 400 208 808

Wera - Rock'n'Rollia ja asennetta työkaluihin

Weralla ei uskota siihen, että työkalut olisivat saavuttaneet viimeisen muotonsa ja he etsivätkin jatkuvasti uusia ideoita toteutettavaksi.  Weran työkaluja on saatavilla kaikkialla maailmassa...

"Ajattelutapamme on erilainen." 

He rakastavat innovointia ja muotoilua. He rakastavat rock 'n' rollia. Hauskuudesta huolimatta he ovat myös menestyneitä. Weralla reklamaatioden määrät ovat lähes olemattomia, joka kertoo korkeasta laadusta. Wera on ylpeä asiakkaittensa suositteluista ja ovat myös voittaneet useita design palkintoja.

Wera on saatavissa kaikkialla maailmassa ja heillä työskentelee 1000 intohimoista osaajaa, joiden työkaluosaamisen taso määrittelee vailla vertaa olevan laadun.

Weran tarina

Wera Tool-Rebels team

Tool Rebel - Tämän käsityksen asiakkaat ovat saaneet yhtiöstä ja sen brändistä. Weralla on työkalujen kapinallisia, jotka uskaltavat tehdä rohkeita uusia innovaatioita uudistaen ruuvaustyökaluja ja ratkaisten avaramielisesti mahdottomina pidettyjä ongelmia.

Weran tiimiläisten kapinointi toi esiin rock and roll - kulttuurin, joka muovautui lopulta Tool Rebels - jengiksi.

Tool Rebel on voimakastahtoinen ja sisukas ammattilainen, jonka toiminta poikkeaa normaalista tavasta löytää ratkaisuja työkalujen kehittämiseen. He eivät pelkää vaikeuksia. He haluavat että elämä on helppoa, turvallista ja hauskaa Weran työkaluja käytettäessä.

Maailmanlaajuinen ilmiö

Tool-Rebel 2

Wera - Työkalujen kapinalliset ympäri maailman

Tool Rebel ei ole vain sisäpiirin juttu, vaan se on kasvanut suureksi liikkeeksi ympäri maailman. Weran asiakkaat sekä loppukäyttäjät ovat yksi kerrallaan kääntyneet kapinallisiksi.

Nämä työkalut ovatkin saaneet ympäri maailman upean vastaanoton ja kääntävät hiljalleen jokaisen kohdalle osuvan käyttäjän Tool Rebeliksi, eikä näiden työkalujen käyttäjien määrän kasvu näytä hidastuvan.

Weran työkaluvalikoima - Asennetta ammattilaisille

Weralla on kattava valikoima eri kategorian työkaluja. Sen valikoima koostuu yli 3000:sta tuotteesta, joita ovat mm. Momenttiavaimet, räikät, ruuvinvääntimet ja ruuvimeisselit. Myös lekat ja vasarat ovat näkyvä osa Weran valikoimaa. Lisäämme jatkuvasti verkkokauppaamme Weran tuotteita, mutta jo tällä hetkellä ne kaikki ovat tilattavissa ottamalla yhteytta tuotepaallikko Sakari Nygreniin.

weran monipuolinen työkaluvalikoima

wera tiedostot