R&S-kampanja

R&S®RTH kannettava oskilloskooppikampanja

 

R&S®RTH-sarja yhdistää laboratorio-oskilloskoopin suorituskyvyn ja kannettavan laitteen muodon sekä kestävyyden. Se tarjoaa kaikkien analogisten tulokanavien eristämisen ja mahdollistaa maksimaalisen turvallisuuden jopa CAT IV-ympäristöissä.

Hyödynnä kampanja ja saat -20% alennuksen 200 MHz:n kaistanleveysmalleista. Kampanjahinnat ovat voimassa 1.6.2021-1.3.2022

 

R&S ScopeRider RTH1002 Kannettava digitaalinen oskilloskooppi 2 kanavaa

ROHDE & SCHWARZ RTH1002

R&S ScopeRider oskilloskooppi on kestävä ja helposti kannettava, mutta siinä on laboratoriotason ominaisuudet ollen myös helppokäyttöinen. ScopeRidereissa on  kahdeksan instrumenttia yksissä kuorissa: laboratoriotason oskilloskooppi, logiikka-analysaattori, dataloggeri, protokolla-analysaattori, spektrianalysaattori, digitaalinen yleismittari, harmonisten analysaattori ja taajuuslaskuri.

R&S ScopeRider RTH1004 Kannettava digitaalinen oskilloskooppi 4 kanavaa

rth1004

R&S ScopeRider RTH1004:sta löytyvät samat ominaisuudet kuin RTH1002:sta, mutta kanavamäärä on noussut neljään. Kaikki sisääntulevat analogiset kanavat ovat eristettyjä ja laite itsessään täyttää IP51 luokituksen. Sekä RTH1002 & RTH1004 yltävät mittauksiin CAT III 1000V / CAT IV 600V ympäristöissä.

R&S®RTH: n ominaisuudet

R&S RTH-ominaisuudet

 

Yksittäiskuva vastaan segmentoitu hankinta

Single-shot versus segmented acquisition

Kannettava ja eristetty R & S®RTH -oskilloskooppi tallentaa automaattisesti jopa 5000 aaltomuotoa erilliseen historiapuskuriin.

Näitä aaltomuotoja voidaan analysoida edelleen käyttämällä täyttä oskilloskoopin toiminnallisuutta.  Segmentoidussa muistitilassa käyttäjät kaappaavat vain olennaisia ​​tietoja, kuten yläpuolella olevassa graafissa on esitetty.

Kiinnostuitko R&S oskilloskoopeista?
Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous!

Täytä oheinen lomake ja kirjoita 

viestikenttään tarkennus laitteista ja

mahdollisesta projektista.

Marja Putkisaari

Marja-Putkisaari

010 2891 209

[email protected]