Yleiselektroniikka uudistaa palveluitaan - Nouda tuotteesi noutoautomaatistamme 24/7

 

Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea ja tästä syystä olemme päivittäneet palveluitamme. Myymälämme sulkeutuu 13.11.2020, mutta toimintamme jatkuu verkossa. Nyt asiakkaidemme on mahdollista noutaa tilaamansa/ostamansa tuotteet Yleiselektroniikan tiloissa sijaitsevasta noutoautomaatista 24 tuntia vuorokaudessa.  

Paketteja tullaan säilyttämään pakettiautomaatissa viisi (5) vuorokautta, jonka jälkeen ne siirretään entisen myymälän tiloihin muodostettavaan noutopisteeseen, mistä valmiit tilaukset voidaan noutaa MA - TO 08.00-16.00 välisenä aikana.

Noutopisteessä ei ole myyntiä. 

Huom! Mikäli haluat tuotteesi saman vuorokauden aikana on tilaus tehtävä ennen kello 14:00.

Yleiselektroniikka-nouto-automaatti

Asiakkaistamme suurin osa työskentelee päivisin, osa viikonloppuisin ja osa taas öisin. Haluamme, että voit noutaa tilauksesi silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, ilman sen suurempia järjestelyjä.

Noutoautomaatin luokse pääset entisen myymälämme viereisestä ovesta.

Osoitteessa : Luomannotko 6, 02200 Espoo

Oikeaovi

Käyttöohjeet - näin käytät Yleiselektroniikan noutoautomaattia

Noutoautomaatin käyttö on erittäin helppoa. Luettuasi nämä yksinkertaiset käyttöohjeet, osaat varmasti käyttää noutoautomaattiamme ongelmitta.

1. Tilattuasi tuotteen verkkokaupastamme noutoautomaattiin, lähetämme sinulle tekstiviestin puhelimeesi, kun tilaus on noudettavissa. Nouto-/ovikoodin avulla pääset noutoautomaatin luokse ja avaamaan lokeron. Älä siis poista viestiä. Mikäli haluat käyttää QR-koodia, löytyy se viestissä olevassa osoitteesta.

Noutoautomaattiviesti

 

2. Näppäile saamasi koodi oven vieressä olevaan laitteeseen ja ovi aukeaa.

Ovikoodi

 

3. Syötä sama koodi automaattiin ja lokero aukeaa.

Syötä-koodi

 

4. Ota paketti lokerosta, sulje lokero ja iloitse uusista tuotteistasi. 

Tervetuloa noutamaan tuotteesi Yleiselektroniikan noutoautomaatista, os. Luomannotko 6, 02200 Espoo, juuri silloin, kun sinulle sopii!