Yleiselektroniikka ja RS components avustavat komponenttihankinnoissa

Kärsittekö komponenttipulasta? Anna meidän auttaa!

Globaalisti kasvanut komponenttipula aiheuttaa haasteita myös Suomessa toimiville yrityksille. Toimitusajat venyvät helposti jopa yli 20-50 viikkoon ja tuotanto ei pääse pyörimään täydellä teholla, vaikka kysyntää olisi. Yrityksen liiketoiminta kärsii siitä riippumattomista syistä.

Mikä siis avuksi?

Vaikka emme ole immuuneita edellä kuvatulle ilmiölle, olemme pystyneet auttamaan jo lukuisia asiakkaitamme taklaamaan saatavuusongelmia. Yli 50 vuoden kokemus jakeluliiketoiminnasta on luonut laajan hankintaverkoston, jonka avulla pystymme toimittamaan huonosti saatavilla olevia komponentteja nopeallakin aikataululla. Lisäksi kumppanimme RS Components antaa tukea hankintoihin yli 500 000 nimikkeen valikoiman avulla  jopa vuorokauden toimitusajoillansa. Pystymme myös tekemään puskurointisopimuksia, jolloin komponentit otetaan meidän varastoomme ja toimitamme ne teille sovittuna ajankohtana. Pääomaa ei sitoudu asiakkaallemme ja saatavuus saadaan varmistettua. Puskuroimalla saadaan varmistettua komponenttien saatavuus tulevaisuudessakin.

Saatavuusongelmissa sinua auttaa aluemyyntimme. Voit ottaa yhteyttä joko täyttämällä sivun alareunan lomakkeen tai ottamalla suoraan yhteyttä aluemyynnin Pekka Kylväjään joko puhelimitse tai sähköpostilla: [email protected] / 010 2891 266 

Vaihtoehtoiset komponentit 

Mikäli komponenttia projektiin tai tuotantoon ei ole millään saatavilla, tulee mahdolliseksi vaihtoehdoksi vaihtaa lähes identtinen, korvaava komponentti toiselta valmistajalta. Kaikille komponenteille ja laitteille ei luonnollisestikaan löydy suoraa vaihtoehtoa, mutta ottamalla yhteyttä projektimyyntiimme, pystymme kartoittamaan tilanteenne ja auttamaan parhaamme mukaan. Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus elektromekaniikasta, RF-tuotteista, teholähteistä sekä akuista. Suunnittelupalvelumme avulla yritykset ovat onnistuneet löytämään jo ennen komponenttipulaa kustannustehokkaampia ratkaisuita tuotantoon. Nyt haluamme auttaa teitä löytämään vaihtoehtoiset komponentit haasteen ratkaisemiseksi. 

Mikäli tarvitset apua vaihtoehtoisen komponentin tai laitteen valintaan, täytä sivun alareunan lomake, tai ota yhteyttä projektisuunnittelun Kai Nurmenniemeen: [email protected] / 010 289 1220

Toimittajavarastot - suuri valikoima suoraan verkosta

Kolmas ratkaisu komponenttipulaan saattaa löytyä suoraan verkkokaupastamme. Mikäli sinulla on tiedossasi komponentin tuotekoodi, voit etsiä sitä suoraan sivun yläreunasta löytyvästä hakukentästä. Toimittajavarastomme tuotteilla on 14 päivän toimitusaika ja nimikevalikoima kattaa yli 100 000 nimikettä tunnetuimmilta valmistajilta kuten TE Connectivity, Molex, Omron, Bussman, AMP, Bulgin ja Deutsch. 

Kärsittekö komponenttipulasta?

Ota meihin yhteyttä ja jätä viesti oheisella lomakkeella.

Vastauksen nopeuttamiseksi jätä avoimeen viestikenttään
mahdollisimman kattavat lisätiedot! 

Pekka KylväjäKai nurmenniemi 

Pekka Kylväjä                                       Kai Nurmenniemi

[email protected]                        [email protected]

010 2891 266                                      010 289 1220