rohde & schwarz

Yhteystiedot

Tuotepäällikkö

Marja Putkisaari
010 2891 209

Uudet DC-virtalähteet Rohde & Schwarzilta. Suunniteltu monipuolisiin sovelluksiin.

Rohde & Schwarz tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisiin testaus- ja mittaustilanteisiin soveltuvia tasavirtalähteitä. Nämä laitteet soveltuvat erinomaisesti sekä pöytäkäyttöön että automatisoituun testausjärjestelmään.

Tutustu kattavaan virtalähdevalikoimaan ja löydä sopiva juuri sinun tarpeisiisi.

NGM200-virtalähdesarja

R&S®NGM200-sarjan virtalähteet ovat ihanteellisia IoT-laitteiden ja muiden akkukäyttöisten laitteiden virransyöttöön. Kanavakohtainen lähtöteho on maks. 60 W. Lähtökanavat ovat kelluvia, galvaanisesti eristettyjä sekä suojattuja ylikuormitukselta ja oikosuluilta.

Suuren tarkkuuden ja nopean kuormituksen palautumisajan (<30µs) ansiosta R&S®NGM200-virtalähteet ovat täydellisiä haastaviin sovelluksiin. Nopean palautumisaikansa ansiosta ne pystyvät käsittelemään vaativia kuormituksen muutoksia, jotka tapahtuvat esimerkiksi silloin, kun matkaviestimet siirtyvät lepotilasta lähetystilaan. Korkean näytteenottotaajuuden (jopa 500 000 Sa/s) ansiosta myös todella lyhytkestoiset jännitteen ja virran vaihtelut voidaan mitata luotettavasti. Tämän lisäksi laitteessa on  kätevä akun simulointisovellus, joka laajentaa laitteen käyttökohteita.  

NGL200-virtalähdesarja

R&S®NGL200-sarjan virtalähteet sopivat erinomaisesti haastaviin käyttökohteisiin, esimerkiksi IoT- ja muiden akkukäyttöisten laitteiden virtalähteeksi. Sarjan laitteet hallitsevat suuriakin kuormituksen muutoksia esimerkiksi silloin, kun mitattava laite vaihtaa lepotilasta lähtetystilaan. Mittaukset voidaan suorittaa nopeasti ja useissa tilanteissa laite korvaa digitaalisen yleismittarin.

 

NGP800-virtalähdesarja

R&S®NGP800 DC -virtalähdesarja koostuu viidestä mallista, joiden lähtöteho on mallista riippuen joko 400 W tai 800 W. Laitteessa on kaksi tai neljä 200 W lähtökanavaa, joista jokainen voi syöttää maks. 64 V jännitteen tai 20 A virran. 

R&S®NGP800-virtalähteellä esim. lähtökanavien synkronointi, aaltomuotojen testaus ja mittausdatan tallennus, onnistuu todella kätevästi.Mittausdatan tallennustoiminto on kätevä pitkäaikaisessa seurannassa, kuten testiasetusten tarkistamisessa ja testiolosuhteiden toistamisessa, analysoitaessa testattavan laitteen virrankäyttäytymistä tai optimoitaessa virrankulutusta. R&S® NPG800-virtalähteet kirjaavat samanaikaisesti kaikkien lähtökanavien jännite- ja virtamittaukset. Laite luo aikaleimatutuista tiedoista CSV-tiedostont raportteja ja dokumentaatiota varten.

NGE100B-virtalähdesarja

R&S®NGE100B-sarjan virtalähteet koostuvat vankkarakenteisista, tehokkaista ja kohtuuhintaisista ​laitteista, joiden kanavakohtainen lähtöteho on maks. 33,6 W. Laitteen kanavakohtainen hyötysuhde on korkea ja lähtöjännite on hurinatasoltaan matala. Tämän lisäksi laitteessa on erilaisia muita käyttömukavuutta lisääviä toimintoja, joita ei yleensä löydy tämän hintaluokan virtalähteistä. 

Kaikkia perustoimintoja voidaan käyttää laitteen etupaneelin kautta. Laitteissa on erilliset ylivirta-, ylijännite-, ylikuormitus-, ylilämpösuojaukset jokaiselle kanavalle. Jos asetettu raja ylittyy, kyseinen lähtökanava kytkeytyy pois päältä. R&S®NGE100B-sarjan virtalähteitä voidaan hallita USB:n, paikaillisverkkoyhteyden tai langattoman yhteyden kautta.

NGU-virtalähdesarja

R&S®NGU-sarja sisältää kaksi eri mallia R&S®NGU201 ja R&S®NGU401. Virtalähteet ovat erittäin tarkkoja ja niiden nopean kuormituksen palautumisajan ansiosta R&S®NGU laitteet ovat täydellisiä haastaviin sovelluksiin.  

Laitteiden lyhyet palautumisajat antavat niille mahdollisuuden käsitellä nopeita kuormituksen muutoksia, jotka tapahtuvat esimerkiksi silloin, kun matkaviestinlaitteet siirtyvät lepotilasta lähetystilaan. Korkean näytteenottotaajuuden (jopa 500 000 Sa/s) ansiosta myös todella lyhytkestoiset jännitteen ja virran vaihtelut voidaan mitata luotettavasti aina 2 µs:n resoluutioon saakka.  R&S®NGU-laitteen sisäinen rakenne on toteutettu kahden tai neljän kvadrantin arkkitehtuurilla, jonka ansiosta laite voi toimia sekä jännite- ja virtalähteenä, että elektronisena kuormana (Source Measurement Unit SMU)

NGA100 -virtalähdesarja

R&S® NGA100-virtalähdesarjaan kuuluu neljä eri virtalähdettä: R&S®NGA101, R&S®NGA141, R&S®NGA102 ja R&S®NGA142. R&S®NGA100-sarjan virtalähteet ovat lineaarisia, pienikokoisia ja helppokäyttöisiä. Kaikissa malleissa on sisäinen mittauspiiri, jonka ansiosta lähtevää jännitettä ja virtaa voidaan monitoroida korkealla resoluutiolla.  Näiden toimintojen ansiosta laite soveltuu erinomaisesti myös vaativimpiikin mittauksiin.

Laitteen etäkäytön mahdollistavat USB- ja Ethernet-liitynnät, jolloin ne soveltuvat erityisesti myös automatisoituihin testeihin. Yhdistämällä laitteen lähtökanavia laitteen maksimijännitettä ja -virtaa voidaan nostaa aina mallista riippuen 200 V:iin ja 12 A:iin saakka. Lisäksi kehittyneet suojaustoiminnot varmistava laitteen turvallisen käytön.

Kiinnostuitko R&S powereista?


Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous!

Täytä oheinen lomake ja kirjoita 

viestikenttään tarkennus laitteista ja

mahdollisesta projektista.

Marja Putkisaari

Marja-Putkisaari

010 2891 209

[email protected]