ye50v2

Yleiselektroniikka täyttää 50 vuotta!

2019 vietetään YE:n 50-vuotisjuhlia! Näiden 50 vuoden aikana olemme pyrkineet löytämään yhteistyökumppaneita, joiden laatuodotukset tuotteiltaan vastaavat meidän odotuksiamme tuotteiden ja palveluiden suhteen.

Jatka tämän sivun seuraamista, niin pääset tämän juhlavuoden aikana tutustumaan merkittävimpiin yhteistyökumppaneihimme - sekä tietenkin parhaisiin 50-v erikoistarjouksiin!

 

Yhteistyökumppanin katsaus - Fluke

Fluke Platinum Distributor

Fluken tavoite on olla ammattikäyttöön tarkoitettujen kompaktien elektroniikan testauslaitteiden markkinajohtaja. Yhtiön tuotteita käyttävät eri teollisuusalojen huolto-, asennus-, kunnossapito-, tuotannontestaus- ja laadunvarmistustehtävissä toimivat teknikot ja insinöörit ympäri maailman. Fluke Corporation on perustettu vuonna 1948, sillä on toimipisteitä 13 Euroopan maassa ja maailmanlaajuisesti sen tuotteita myydään yli 100 maassa. Euroopan osuus on noin 40 % yhtiön kokonaisliikevaihdosta. Fluken pääkonttorin sijaintipaikka on Everett Washingtonin osavaltiossa USA:ssa, ja yhtymän palveluksessa on yli 2 500 henkilöä eri puolilla maailmaa. Euroopan myynti- ja huoltotoimintojen pääkonttori sijaitsee Eindhovenissa, Alankomaissa.

Fluke ja Yleiselektroniikka

Fluke ja Yleiselektroniikka aloittivat virallisen yhteistyönsä 26 vuotta sitten vuonna 1993, samalla kun Fluke Finland perustettiin. Fluken yleismittarit ovat kuitenkin löytyneet Yleiselektroniikan luettelosta jo vuonna 1985. Alusta asti Fluke on ollut Yleiselektroniikan merkittävin mittalaite-edustus, olemme aina tehneet läheistä yhteistyötä Fluken kanssa. Fluke on myöntänyt Yleiselektroniikalle ainoana Suomessa Fluke Platinum Technical Distributor -jälleenmyyjäluokituksen. Fluke Platinum Technical Distributor -jälleenmyyjä auttaa valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan mittalaitteen sekä tukee sen päivittäisessä käytössä. 

Yleiselektroniikan varastosta Espoosta löytyy suurin osa Fluken tuotteista. Fluken mittalaitteet tulevat meille tehdaspakkauksissa, joten ympäristöystävällisyyskin on otettu huomioon, aivan poikkeustapauksia lukuun ottamatta emme lennätä mittareita Euroopasta asiakkaillemme yksitellen. 

Yhteistyössä Fluken kanssa pidämme asiakkaillemme mm. maksuttomia seminaareja, meillä on laaja demo-laitevarasto, jota hyödynnämme asiakaskäyntien yhteydessä, koulutamme asiakkaita ja jätämme laitteita koekäyttöön, jos se on mahdollista. Yksi tärkeimmistä mittalaitteiden myynnin periaatteista meillä on, että pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa löytämään parhaan mittalaitteen asiakkaan tarpeisiin. Koulutamme myös myyjiämme yhteistyössä Fluken kanssa: näin varmistumme, että myyjiltämme asiakas saa aina viimeisimmän tiedon. Teemme myös markkinoinnissa Fluken kanssa tiivistä yhteistyötä: meiltä asiakas löytää viimeisimmät kampanjat ja asiakas voi säästää merkittävästi mittalaitehankinnoissa.

Haluaisitko kuulla lisää? Ota yhteyttä:

Pekka Haataja
Pohjois-Suomen aluemyyjä
[email protected]
010 2891 207

Seppo Honkanen
Tuotepäällikkö
[email protected]
010 2891 256

Marja Putkisaari
Tuoteryhmäpäällikkö
[email protected]
010 2891 209

Yhteistyökumppanin katsaus - Contec

Contec logo

Contec on vuonna 1975 perustettu japanilainen yritys, joka valmistaa laadukasta elektroniikkaa teollisuuden eri tarpeisiin. Yritys on erikoistunut  modernisoimaan ja digitalisoimaan teollisuutta. Vuodesta 1982 lähtien pääpaino on ollut erityisesti teollisuus-PC:n mullistavissa vaikutuksissa ja Contec on ylpeänä pioneerina ollut rakentamassa tehokkaampia automaatioita. Contecin tuotteita käytetään laajasti toimialasta toiseen, mutta erityisesti Medical-teollisuus, logistiikka, kuljetus, auto- ja valmistusteollisuus ovat vahvasti edustettuina. Tällä hetkellä Contec keskittyy kehittämään IoT-ratkaisuja ja luomaan helpon väylän kaikille yrityksille. Teollisuus 4.0 on täällä!

Contec toimii Aasiassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Contecin päätuoteryhmiä ovat:

Contec:n laitteet valmistetaan Japanissa ja Taiwanissa.

contecin henkilökohtaiset pc:t

Contec & Yleiselektroniikka

Yleiselektroniikka Oyj ja Contec (Japani) ovat tehneet sopimuksen Contec:n tuotteiden myynnistä Suomessa, Venäjällä, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja kaikissa muissa Pohjoismaissa. Yhteistyöllä pyrimme vahvistamaan erinomaista IoT-tuotevalikoimaamme (Internet of Things) ja helpottamaan asiakkaidemme digitalisaatiota myös teollisuuden puolella. 

Contec-yhteistyo-allekirjoitus

Yleiselektroniikan toimitusjohtaja Janne Silvennoinen ja Contecin hallituksen puheenjohtaja ja presidentti Katsutoshi Fujiki sopimuksen allekirjoitustilaisuudessa.

Mikäli IoT kiinnostaa ja haluat saada siitä lisätietoja, kannattaa ehdottomasti seurata verkkosivujamme ja tilata uutiskirjeemme.

Webinaari 24.10.2019 -  Teollinen IoT

Järjestämme 24.10.2019 klo 9.15-12 välisenä aikana webinaarin, jossa kerromme tarkemmin Contecista, mm. sen toimialasta ja palveluista. Webinaarin tärkein sisältö on kuitenkin Teollinen IoT - missä sen markkinat ovat ja millaisia sovelluksia on olemassa? Aiheeseen liittyen Contec esittelee myös CONPROSYS-sarjaansa.

Webinaarin luennoitsija on Contecin tehtaalta Japanista, joten webinaarin toteutuskieli on englanti.

Lisätietoja webinaarista löydät täältä.

Haluaisitko tietää lisää? Katsotaan yhdessä soveltuisivatko Contecin tuotteet tarkoituksiisi.
Ota yhteyttä:

Yrjö Inkinen
Tuotepäällikkö 
[email protected]
puh. 010 2891 263

Yhteistyökumppanin katsaus - Rohde & Schwarz

Rohde & Schwarz testaus- ja mittauslaitteet

Rohde & Schwarz

Rohde & Schwarz on teknologiayhtiö, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi innovatiivisia ammattikäyttöön tarkoitettuja kommunikaatio-, informaatio- ja turvallisuustuotteita. Yhtymän toimialat, elektroniikan mittaus ja testaus, TV/video-jakelu, ilmailu l puolustus l turvallisuus, tietoverkot ja kyberturvallisuus, palvelevat useaa erilaista teollisuuden ja hallintosektorin markkinasegmenttiä. Heinäkuussa 2018 Rohde & Schwarzin palveluksessa oli n. 11 500 työntekijää. Perheyhtiön nettoliikevaihto oli noin 2 miljardia euroa tilikaudella 2017/2018 (heinäkuusta kesäkuuhun). Yhtiön pääkonttori sijaitsee Münchenissä Saksassa ja sillä on toimipisteet yli 70 maassa ja paikalliset keskukset Aasiassa ja Yhdysvalloissa.

Rohde & Schwarz Finland Oy on Rohde & Schwarz -yhtymän suomalainen tytäryhtiö, joka toimii Vantaalla ja Oulussa, ja tarjoaa kummastakin toimipisteestä myynti-, asiantuntija- ja ylläpitopalvelut kattaen yhtymän kaikki liiketoiminta-alueet. Rohde & Schwarz Finland Oy on yhtymän johtava palvelujen toimittaja Pohjois-Euroopan alueella.

rhode & schwarz

Rohde & Schwarzin Value Instruments –perusmittalaitteet

Jo yli 80 vuoden ajan tuotekehittäjät ja insinöörit ympäri maailmaa ovat luottaneet Rohde & Schwarzin testaus- ja mittauslaiteisiin. Rohde & Schwarz on erityisen tunnettu innovatiivisista testausratkaisuista korkeaa suorituskykyä vaativiin sovelluksiin. Tätä samaa osaamista ja laatustandardeja Rohde & Schwarz hyödyntää myös edullisemman hintaluokan laitteissaan. Olipa kyse kenttä- tai laboratoriokäytöstä kampuksella tai tuotantolaitoksella, Rohde & Schwarz todistaa, että laadukas laite ja toimiva ohjelmisto eivät välttämättä merkitse isoa hintalappua. Yhtiön strategisena tavoitteena on tarjota markkinoille kaiken kattava testaus- ja mittauslaitevalikoima, josta löytyy ratkaisu kaikkiin testaus- ja mittaustarpeisiin ja budjetteihin. Rohde & Schwarz on kehittänyt suuntaa näyttävän perusmittalaitevalikoiman, johon kuuluvat oskilloskoopit, DC-teholähteet, signaaligeneraattorit, spektrianalysaattorit, vektoripiirianalysaattorit, mittarit ja taajuuslaskimet.

Tätä alati kasvavaa tuotevalikoimaa silmällä pitäen, Rohde & Schwarz parantaa tuotteidensa saatavuutta uudella jakelukanavalla, johon kuuluu maailmanlaajuisesti Channel Partner –kumppaneita.

Rohde & Schwarz ja Yleiselektroniikka

Yleiselektroniikka Oyj ja Rohde & Schwarz Finland Oy ovat allekirjoittaneet Channel Partner –yhteistyösopimuksen, joka tukee ja täydentää loistavasti Yleiselektroniikan kehittyvää mittalaite-tuoteportfoliota. R&S® Value Instruments -perusmittalaitteet tulette tulevaisuudessa löytämään suoraan Yleiselektroniikan Espoon varastosta ja verkkokaupasta. Ammattitaitoinen mittalaitemyyntitiimimme auttaa ja palvelee asiakkaitamme kautta Suomen pienistä perusmittalaitehankinnoista suurempiin laboratoriohankkeisiin saakka. Teemme läheisesti yhteistyötä Rohde & Schwarzin kanssa niin markkinoinnissa kuin teknisessä myynnissä, jotta asiakkaat tulevat saamaan tietoa uutuustuotteista, sovellusohjeista, koulutuksista, seminaareista ja mittalaitekampanjoista.

Sopisiko R&S:n laitteet käyttötarkoituksiisi? Ota yhteyttä tuotepäällikköihimme, he auttavat mielellään tarkoituksiisi sopivan mittauslaitteiston valinnassa. Jätä yhteydenottopyyntö klikkaamalla tästä tai ota yhteyttä perinteisesti alla olevilla yhteystiedoilla:

Jan Katz
Tuotepäällikkö
[email protected]
puh. 010 2891 233

Kari Kuusinen
RF-asiantuntija
[email protected]
puh. 010 2891 277

Yhteistyökumppanin katsaus - APEM

APEM kytkimet Yleiselektroniikasta

APEM kytkimet Yleiselektroniikasta

Yleiselektroniikan merkittävin kytkintoimittaja APEM aloitti toimintansa Ranskassa vuonna 1952 yhtiönimellä APR (=Appareillage Professionnel Radioélectrique, englanniksi Professional Radioelectric Equipment). APEM-nimi otettiin käyttöön vuonna 1971, kun yhtiön uusi tuotantoyksikkö valmistui Ranskan Caussade’n kylään. Vuosien saatossa APEMista on tullut yksi maailman johtavista toimittajista ”human machine interface” -tuotteissa.

APEM toimii paikallisesti 11 maassa ja heillä on maailmanlaajuisesti yli 130 jakelijaa. APEMin tuotantoyksiköt sijaitsevat Englannissa, Tanskassa, Ranskassa, Pohjois-Afrikassa, Amerikassa ja Aasiassa. Yhtiöllä on henkilökuntaa maailmanlaajuisesti jo yli 1200 henkilöä ja asiakaskunta käsittää yli 20 000 teollisuusyritystä maailmanlaajuisesti. APEMin tuotteita käytetään mm. maatalouskoneissa, tuotantolaitoksissa, teollisuusautomaatiossa, turvallisuuden sovelluksissa, maastoajoneuvoissa, työkoneissa ja puolustusteollisuudessa.

APEMin tuotevalikoima sisältää tänä päivänä paneeli- ja piirilevykytkimiä, LED-indikaattoreita, joystickejä, teollisuuskytkimiä (mm. hätästop) ja kytkinpaneeleja. Lisäksi APEMin tuotetarjonta kasvoi merkittävästi, kun yhtiön osti japanilainen kytkinvalmistaja IDEC.

APEM ja Yleiselektroniikka

Yleiselektroniikka aloitti yhteistyön APEMin kanssa jo 1970-luvulla ja kytkintoimittajasta on kasvanut merkittävä toimittaja HMI-tuotteille Yleiselektroniikan kaikilla markkina-alueilla (Suomi, Baltia ja Venäjä). APEMin kytkimiä ja painikkeita löytyy suoraan Yleiselektroniikan Espoon varastosta. Verkkokaupasta löytyy kuitenkin vain osa toimittamistamme APEMin tuotteista. Ota yhteyttä myyjiimme löytääksesi tarpeitasi vastaavat tuotteet!

Tuotepäälliköt tulevat mielellään esittelemään APEMin tuotteita. Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin etsitään yhdessä soveltuvat tuotteet sovelluksiinne! Ota yhteyttä tuotepäällikköön heti yhteydenottolomakkeen kautta klikkaamalla tästä tai soita/laita sähköpostia:

Sauli Nilsson
Tuotepäällikkö 
[email protected]
puh. 010 2891 251

Oulun alueella sinua palvelee
Kai Nurmenniemi
[email protected] 
puh. 010 2891 208

Kytkinasioissa saat myös tarvittaessa apuja Teknisestä myynnistä: puh. 010 2891 220 | [email protected].

Yhteistyökumppanin katsaus - Weller

weller tuotevalikoima tarjoaa kärynpoistosta kolveihin

Weller on maailman johtava brändi juottamisessa, jonka tuotevalikoimasta löydät kaikki juottamiseen tarvittavat työkalut ja tarvikkeet. Jo vuosikymmeniä Weller on ollut uranuurtaja juottamisessa, kuumailma-juottamisessa, korjausjuottamisessa sekä juotossavun poistossa.

Weller jatkaa vahvaa kehitystyötään kehittäessään toimintaansa jatkuvasti. Vanhat suosikit pidetään valikoimissa ja niitä on tarjolla myös uusilla ulkoasuilla ja entistä paremmalla toimivuudella, mutta myös täysin uusia tuotteita on tarjolla. Wellerin ideologiaan kuuluu myös käyttäjien hyvinvoinnin huomioiminen. Erilaiset filtterit, kärynpoisto, ergonomia ja jäljitettävyys ovat Wellerille liiketoiminnan keskiössä. 

Weller tulevaisuudessa

Weller on ottanut digitalisaation vahvasti haltuun ja aikoo siirtyä seuraavalle tasolle tulevaisuudessa. Mobiilisovellukset, tekoäly, IoT ja koneoppiminen muuttavat työympäristöä uusilla jännittävillä tavoilla. Weller on tapansa mukaan uusien teknologioiden haltuunotossa eturintamassa ja pyrkii tuomaan ne helposti myös asiakkaidensa käyttöön.

Weller ja yleiselektroniikka ovat tehneet yhteistyötä jo vuosikymmeniä

Weller ja Yleiselektroniikka

Yleiselektroniikka on Wellerin ensimmäinen maahantuoja Suomessa. Tiivis yhteistyö on jatkunut jo yli 40-vuoden ajan.

Yleiselektroniikan koulutettu henkilökunta tarjoaa asiantuntevaa palvelua yhdessä Wellerin edustajien kanssa koko Suomen alueella pohjoista myöten asiakaskäyntien sekä asiakaspalvelun muodossa. Juottamiseen liittyvät ongelmat ratkotaan yhdessä asiakkaiden kanssa. Tärkeimmät Wellerin juotostyökalut ja varaosat ovat saatavissa nopeasti Yleiselektroniikan Espoon varastosta.

Mikäli tarvitset demotuotteita, tarvitset lisätietoja tai vaikka tuote-esittelyn, ota yhteyttä Welleristä vastaavaan tuotepäällikköömme Sakari Nygreniin. 

Helpoiten saat yhteyden Sakariin palaute-/tarjouslomakkeemme kautta klikkaamalla tästä. 

Voit ottaa yhteyttä myös perinteisesti:

Puhelimella: +358 400 208 808
Sähköpostilla: [email protected]

Yhteistyökumppanin katsaus - TE Connectivity

te connectivity

te connectivity tuotteet

TE Connectivity, Tyco Electronics, AMP Incorporate, Aircraft Marine Products

Vuonna 1941 perustettiin yritys nimeltä Aircraft Marine Products, ideana oli tehdä sähköliittimiä niin että liitos voidaan tehdä juottamatta, nopeasti. Silloin elettiin sota-aikaa maailmalla ja näin mahdolliset korjaukset oli nopea tehdä lentokoneisiin ja laivoihin. 1956 yrityksen nimi muutettiin AMP Incorporateksi. Tällöin yritys alkoi suuntautua liittimiin joita käytettiin mm. ”kodin elektroniikassa” mikä ei aivan tuohon aikaan ollut vielä joka kodin arkea, mutta siitä lähti tämän elektroniikkajätin kasvu maailman markkinoille. Vuonna 1999 Tyco International osti AMPin ja jakoi yrityksen kolmeksi itsenäiseksi julkiseksi yhtiöksi. Näistä yhtiöistä yksi oli Tyco Electronics Ltd jonka nimeksi muutettiin vuonna 2011 TE Connectivity Ltd. TE:n liikevaihto tänä päivänä on 14 miljardia dollaria, työntekijöitä 80 000 joista insinöörejä yli 8 000 noin 140 maassa.

78 vuoden matka on nostanut TE:n maailman johtavimmaksi liitin- ja anturiratkaisujen valmistajaksi kun puhutaan tämän päivän kuljetus-, teollisuus-, lääketieteellisen teknologian, energian, tietoliikenteen ja kodin elektroniikan valmistuksesta.

YE:n ja AMP:n yhteistyö alkoi vuonna 1981, 38 vuotta sitten. Tämä yhteistyö on oikeastaan toiminut ”kivijalkana” YE:n vahvaan sähkömekaniikka osaamiseen ja siihen että YE:e alkoi varsin varhaisessa vaiheessa tarjota asiakkailleen teknisen osaamisen lisäksi luotettavaa varastointipalvelua, jolla taataan asiakkaan tuotannon toimiminen katkeamatta ilman toimitushäiriöitä. Nykypäivänä TE:n tuotemerkeistä tunnetuimpia ovat: AMP, Deutsch, MEAS, Entrelec, Raychem, Kilovac, Corcom, Axicom ja Schrack. TE:llä on myös laaja liitostyökaluvalikoima.

Tuote – ja myyntipäällikkönä TE:n tuotteille Yleiselektroniikassa toimii Markku Merivirta, jolla on vuosikymmenten kokemus suomalaisesta elektroniikkateollisuuden ja -suunnittelun parissa. Markku auttaa asiakkaita kaikissa sähkömekaniikan haastavimmissakin kysymyksissä. 

Markku tulee mielellään paikan päälle keskustelemaan mikä TE:n tuotteista parhaiten soveltuisi teidän tuotteeseen ja miten voimme auttaa tuotantoa laadukkaaseen ja tehokkaaseen toimintaan.

Yhteyden Markkuun parhaiten saa sähköpostista [email protected].

Yhteistyökumppanin katsaus - Wiha

wiha laadukkaat käsityökalut

wiha laadukkaat työkalut

Wihan tunnuslause on Tools that work for you. Wihalla visiona on edistää terveellisempää työntekoa ja pidentää työuria. Wiha valmistaa työkaluja, jotka lisäävät työtehoa, vähentävät kustannuksia ja edistävät terveyttä. Wihan työkalut ovat laadukkaita ja tuotemerkki on maailmalla arvostettu. Wiha tuottaa merkittävää lisäarvoa asiakkailleen.

Wihan tuotekehitys on käyttäjälähtöistä. Innovaatiot ja teknologiat kuten kevyet työkalut esim. makasiinimeisselit ja ahtaisiin paikkoihin pystyvät ohutkärjet (slimfix) on kehitetty suoraan asiakastarpeita ajatellen. Lisäksi vaatimuksena on tuotteiden kestävyys, mikä merkitsee vain laadukkaiden materiaalien käyttöä tuotannossa.

wiha ergonomiset työkalut

Wiha on paneutunut ergonomisesti muotoiltujen käsityökalujen kehittämiseen, joiden tarkkuus on parempi ja joita on helpompi käyttää. Käsityökalut ovat entistä kevyempiä ja kädensijat muotoiltuja ja pehmustettuja, jotta ne rasittaisivat käyttäjäänsä mahdollisimman vähän.

Vuonna 2015 Wiha sai ensimmäisenä käsityökalumerkkinä maailmassa AGR-suositus merkinnän ergonomisesti muotoilluista työkaluistaan. AGR on saksalaisten lääkäreiden ja fysioterapeuttien yhdistys, jonka tärkein tavoite on tiedottaa ja kouluttaa arkipäiväisten tuotteiden käytössä tuki- ja liikuntaelinsairauksien kipujen ehkäisemiseksi ja lievittämiseksi.

wiha ergonomia


 

Juhlavuoden kunniaksi saat nyt 12-osaisen SlimFix ruuvitalttasarjan 3201K12 tarjoushintaan.

wiha slimfix

Sarjaan kuuluu 12 jänniteruuvitalttaa, joiden kärkiosat on ohennettu. Uusi ohuempi SlimFix kärki sopii ahtaimpiinkin liittimiin. Terät ovat hyvin kulutusta kestävää karkaistua kromivanadiinimolybdeeniterästä mustalla pinnoitteella. SoftFinish-kahva on ergonomisesti muotoiltu ja siitä saa pitävän otteen.

wiha slimfix sarja

Yleiselektroniikan historia

1969

 Innokkaat elektroniikkainsinöörit perustivat hifipuoleen keskittyneen myymälän Yrjönkadulle Helsinkiin

yleiselektroniikka 50 vuottayleiselektroniikka suomen vanhin elektroniikkatalo

1972

Yleiselektroniikka julkaisi historian ensimmäisen suomenkielisen elektroniikkakomponenttien luettelon

yleiselektroniikka radiotarvikeluetteloyleiselektroniikka-lehti

1975

Yleiselektroniikka osti Sähkö-Välitys Oy:n ja aloitti komponenttien jälleenmyynnin

1984

Pääkonttori ja varasto muuttivat omaan kiinteistöön Espoon Olarinluomaan

yleiselektroniikka espoon toimipisteyleiselektroniikka tampere

1985

Tuotekanta ylitti 10 000 tuotteen rajan

1986

Tuotekanta ylitti 10.000 tuoteen rajan

1988

Yritys listattiin pörssiin ja noteerataan Nasdaq Helsinki Pörssissä

1989

Dualtek Oy:n osto

1991

Telercas Oy:n osto

1993

Yhteistyö RS Componentsin kanssa alkaa

yleiselektroniikka-rs-components

1994

Ensimmäisten ulkomaisten joukossa tytäryrityksen perustaminen Pietariin (ZAO YE-International). Työkaluedustus Oy:n osto.

yleiselektroniikka-pietari

1996

 Baltian maissa toimineiden A-Kaabel yhtiöiden osto

akaabel

2000

Yleiselektroniikalle myönnettiin ISO 9002 -sertifikaatti

2003

Yleiselektroniikalle myönnettiin ISO 9001:2000 -sertifikaatti

iso9001-2000

2005

 Tytäryhtiön perustaminen Ukrainaan

2006

Yleiselektroniikalle myönnettiin ISO 9001:2008 -sertifikaatti

yleiselektroniikka-iso9001-2008

2009

Kaukomarkkinat Oy:n teollisuuselektroniikan komponentti- ja mekatroniikkaliiketoiminnan osto

2017

Noretron Komponentit Oy:n osto

yleiselektroniikka-noretron

2017

Yleiselektroniikalle myönnettiin ISO 9001:2015 -sertifikaatti

iso9001-2015