tyonhakijalle

Yleiselektroniikka työnantajana

miksi valita ye

Yleiselektroniikka on kotimainen toimija, joka toimittaa elektroniikan ja sähkömekaniikan komponentit, teholähteet sekä mittalaitteet.  

Huippuosaajiemme asiantuntijuudella löydämme asiakkaillemme luotettavat, kestävät ja täsmällisesti toimitetut ratkaisut globaalista tarjonnasta.

Haluamme olla asiakkaidemme ensimmäinen valinta. Siksi kehitämme jatkuvasti tuoteportfoliotamme ja palveluitamme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme sekä toimittajiemme kanssa.

Työntekijöitä meillä on lähes 40, minkä lisäksi olemme osa kansainvälistä Boreo-konsernia, joka työllistää yli 300 henkeä.

Olemme asiantuntijatalo, jossa yhdistyvät ison yrityksen vakavaraisuus ja työsuhde-edut sekä mielenkiintoiset työtehtävät ja konsernin tuomat uramahdollisuudet. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme varmistaaksemme, että kaikilla on tarvittavat työkalut työssä onnistumiseen.

Olemme rakentaneet yrityksestämme yhdessä viihtyisän työpaikan, jossa alan parhaat asiantuntijat pääsevät työskentelemään mielenkiintoisissa ja vaihtuvissa projekteissa.
 

Miksi meille töihin?

Haaveiletko työpaikasta, jossa työkaverit pitävät yhtä ja voit olla juuri sellainen kuin olet? Olet tullut oikeaan paikkaan. Ajattelemme, että erilaiset ihmiset ovat vahvuus ja ammennamme oppia ja yhteishenkeä toisiltamme.

Olemme ylpeitä monipuolisesta, eri alojen ammattilaisista koostuvasta henkilöstöstämme ja kansainvälisestä toimintaympäristöstämme. Tarjoamme työntekijöillemme laajat kehittymisen mahdollisuudet, kollegoiden tuen, innostuneen ilmapiirin sekä laajat etätyö mahdollisuudet. Annamme asiantuntijoillemme vastuun ja vapauden hoitaa työnsä laadukkaasti ja tuemme jatkuvasti henkilöstömme osaamisen kehittymistä. Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät meillä ja siksi tarjoamme työntekijöillemme myös työajan ulkopuolisia aktiviteetteja kuten esimerkiksi liikuntaedun. Työurat Yleiselektroniikalla ovat pitkiä, mikä kertoo siitä, että työntekijät viihtyvät meillä hyvin.

 

miksi valita yeRiku Karppinen, RF Product Group Manager, Yleiselektroniikka, Finland

 

Olen koulutukseltani tietoliikennetekniikan diplomi-insinööri. Ennen Yleiselektroniikalle siirtymistä työskentelin muutaman vuoden ajan tuotekehitystehtävissä, joiden aikana huomasin oman mielenkiintoni vievän vahvemmin asiakasrajapintaan ja liiketoiminnan pariin. Kun minua lähestyttiin ja kysyttiin kiinnostusta YE:n tuotepäällikön tehtävään, palaset täsmäsivät omiin ajatuksiini; mahdollisuus työskennellä uudistuvassa yrityksessä sopivan haastavassa tehtävässä, jossa olisi suora tulosvastuu sekä itsenäinen toimenkuva. Tartuinkin heti tilaisuuteen!

Kun aloitin uudessa työssä, vastaanotto oli tosi positiivinen, innostava ja avoin. Parasta on ollut osaavilta kollegoilta oppiminen ja inhimillinen työkulttuuri. Etätyötä voi tehdä joustavasti, perehtymiselle annettiin aikaa ja kollegoilta voi vapaasti kysyä asioista, jotka askarruttavat. Meillä ei harrasteta turhaa pönötystä tai hierarkiaa: Työtehtävät hoidetaan asiaan kuuluvalla tavalla, mutta muuten kaikki työntekijät ovat samalla viivalla. Täällä uskaltaa sanoa ääneen, mitä ajattelee ja lounaalle voi mennä konsernin ylimmän johdon kanssa.

Tykkään työssäni siitä, että roolini on hyvin itsenäinen ja saan rytmittää arkea työkuorman mukaan. Asiakasprojektit ovat todella monipuolisia ja kiinnostavia – niiden kanssa ei tylsää päivää tule! Päämiesten kautta työssä on paljon myös kansainvälistä aspektia. Tuotepäällikön tehtävässä pääsen hyödyntämään ja kehittämään omaa teknologiaosaamistani asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

YE on osa kahdeksassa eri maassa toimivaa Boreo-konsernia ja ilahduin kovasti, kun minut valittiin mukaan Boreon Talent-ohjelmaan. Pääsen tässä kaksivuotisessa ohjelmassa kehittämään monipuolisesti osaamistani laadukkaiden koulutusten, työpajojen ja mentoroinnin avulla.

Yleiselektroniikka on viime vuosina kehittynyt ja uudistunut paljon. Koenkin, että juuri henkilöstömme vuosien saatossa kertynyt ammattitaito yhdistettynä liiketoiminnan uudistumiseen tekee YE:stä tulevaisuudessakin menestyvän yrityksen ja vetovoimaisen työpaikan. 

Leeni Kelonen

Senior Purchaser & Logistics Specialist, Yleiselektroniikka, FinlandLeeni Kelonen yleiselektroniikka

Olen toisen polven yleiselektroniikkalainen. Tulin taloon kesätöihin 28 vuotta sitten ja olen edelleen sillä tiellä. Vuosien varrella olen saanut kouluttautua ostajan ammattiin työn ohessa ja kehittyä työssäni ja yrityksessä. Olen aina pitänyt työstäni ja viihtynyt, koska olen päässyt oppimaan uutta ja saanut osallistua mielenkiintoisiin projekteihin, joissa olen voinut haastaa itseäni. Meillä on työyhteisössämme todella osaavia ihmisiä, joiden näkemysten ja osaamisen avulla saamme vietyä projekteja tehokkaasti eteenpäin.

Yksi mielenkiintoisimmista projekteista, jossa olen saanut olla mukana, oli toimitusvarmuusprojekti. Siinä kehitimme oston tilausprosessia automatisoimalla tuotteiden tilauspisteet. Projektin myötä saimme parannettua tuotteidemme saatavuutta asiakkaille ja minimoitua manuaalista työtä. Projektiin kuului paljon vaativaa ajattelua sisältävää prosessikehitystä. Yhdessä onnistuimme saavuttamaan projektille asetetut tavoitteet.

Yrityskulttuurimme on aina ollut vahvasti asiakas- ja myyntiorientoitunut. Etsimme aktiivisesti ratkaisuja asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin ja olemme onnistuneet kehittämään liiketoimintaamme niin, että olemme selviytyneet myös haastavista tilanteista.

Boreo on viime aikoina kasvanut suureksi konserniksi. Uskon, että tämä tuo mukanaan enemmän kehittymis- ja uramahdollisuuksia myös henkilöstölle. Ajattelen niin, että aina pitää olla avoin uuden oppimiselle – asiat voi aina tehdä vielä hieman paremmin. Meillä on innostunut meininki ja hyvä tunnelma tulevaisuuden suhteen. Positiivinen fiilis tarttuu ja tuo intoa työhön uudella tavalla.

 

Henna Vuorinen

Henna työskentelee Head of Sales Supportina ja on viihtynyt Yleiselektroniikalla jo 13 vuotta. Hän nauttii työssään erityisesti siitä, että työnkuva on todella laaja ja saa työskennellä ja tehdä päätöksiä itsenäisesti.

Mikko Kivi

Mikko työskentelee Regional Sales Managerina. Hän auttaa työssään teollisuuden alan asiakasyrityksiämme rakentamaan erilaisissa tuotekehityksen asiakasprojekteissa koneita ja laitteita.

AVOIMET TYÖPAIKAT


Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.

 

Tietosuojaseloste työnhakijoille