Apem kytkimet, joystickit, paneelit, merkkivalot

APEM – Laaja valikoima vipukytkimiä, painikekytkimiä, keinuvipukytkimiä, hätästoppeja, joystickejä, merkkilamppuja sekä led-indikaattoreita. 

Koko APEM valikoima tilattavissa Yleiselektroniikasta!

 

Ota yhteyttä

Antti Keskinen

Antti Keskinen | Myynti
+358 10 2891 274 |

Vuonna 1952 perustettu APEM on yksi maailman johtavista kytkintuotteita, kytkimiä, ohjaimia, näppäimistöjä ja LED merkkilamppuja suunnittelevista ja valmistavista yrityksistä.

APEMin tuotteet soveltuvat esimerkiksi ajoneuvoihin ja lääketieteen-, viestinnän-, maanpuolustuksen-, ja teollisuuden sovelluksiin. APEMin valikoimaan kuuluvat nyt myös suositun valmistajan MECin kytkimet. Monet APEMin ja MECin tuotesarjoista tarjoavat 10milj. operaation elinikää ja täyttävät alan vaativat standardit. MEC ja APEM kytkinsarjoista saat piirilevylle ja paneeliin asennettavat kytkimet eri toiminnoilla ja suojauksilla mm. IP67 pölytiiviit ja vesitiiviit kytkimet laajalle käyttölämpötila-alueelle. Valikoimassa paljon erilaisia suojahuppuja ja kytkinnuppeja sovelluksesta riippuen. APEMin valikoimasta saat lisäksi ohjelmoitavat kytkinpaaneelit ja LED merkkivalot.

Yleiselektroniikka & APEM

Yleiselektroniikka on APEMin ja MECin virallinen jakelija Suomessa ja voit tilata kaikki APEM ja MEC kytkimet Yleiselektroniikasta - suosituimmat tuotteet suoraan varastosta. Ammattilaisten avulla valitset valikoimasta sovellukseesi sopivan tuotteen (myös asiakaskohtaisesti räätälöityjä kytkimiä). Voit myös kysyä demotuotteita tai varata asiakaskäynnin. Huom! Vain osa valmistajan tuotteista on esillä verkkokaupassa, koko APEM mallistoi kuitenkin tilattavissa. 

Lisätiedot: [email protected] tai [email protected]

MEC-kytkimet

Apem Mec kytkimet

MECin kytkimet valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja ne on suunniteltu täyttämään eri alojen sovellusten vaatimukset ja standardit.


Tutustu MECin päätetuotelinjoihin Multimec™, Ultramec™, Unimec™ ja Illumec™. MECiltä saat myös navigaatiosovelluksiin kehitetyt Navimec™ ja Controlmec™ kytkinpaketit ja ja Rockermec™ kytkimet keinuvipukytkin sovelluksiin.

APEM-kytkimet

APEM kytkimet

APEMin valkoimaan kuuluvat kytkimet eri asennuksiin ja kuormituksiin, LED valolla tai ilman, eri toiminnoilla ja suojausluokilla (myös vesitiiviit ja pölytiiviit IP67 kytkimet). NO (normally Open) -kytkimet ovat sulkevan toiminnon kytkimiä ja NC (normally closed) -kytkimet ovat avaavan toiminnon kytkimiä.

APEM kytkimet eri toiminnoilla, useassa napaluvussa, paneeliin ja piirivelylle

Kytkimen toiminto Lyhyt kuvaus  

Paulutuva sulkeva
MOM-NO kytkin

Momentary normally open

Sulkevat kytkimet, joiden liitos on normaalisti auki. Kun kytkintä painetaan
sen liitos sulkeutuu ja virtapiiri pysyy kytkettynä niin kauan kuin kytkintä painetaan. 

Kun kytkin vapautetaan se siirtyy yläasentoon ja avautuu.

 

Palautuva avaava
MOM-NC kytkin

Momentary normally closed

Avaavat kytkimet, jotka ovat normaalitilassa johtavia. Kun kytkintä painetaan
se avaa kytkennän ja pitää piirin auki aina niin kauan kun painiketta painetaan.

 

Lukkiutuva sulkeva
NO kytkin

Latching normally open

Ala-asentoon lukkiutuvat kytkimet sulkevalla toiminnalla. Kytkimen liitos on
normaalitilassa auki ja kytkintä painettaessa virtapiiri kytkeytyy. Virtapiiri pysyy kytkettynä,
kunnes kytkintäpainetaan uudelleen.
 

Lukkiutuva avaava
NC kytkin

Latching normally closed

Ala-asentoon lukkiutuvan kytkimen liitos on normaalitilassa johtava.
Kun kytkintä painetaan sen liitos aukeaa jolloin virtapiiri ei ole enää kytketty.
Virtapiirin saa kytkettyä uudelleen painamalla kytkintä uudelleen.
 

2-napaiset kytkimet

Valikoima kattaa myös 2-napaiset lukkiutuvat ja palautuvat kytkimet eri toiminnoilla;
ON-ON, ON-OFF, ON-OFF-ON, MOM-OFF-MOM. Kaksinapaisia 2-kytkimiä käytetään esimerkiksi yksivaiheisten koneiden turvakytkiminä.
 

APEM Joystickit

APEM Joystick

APEMin Joystick-valikoima on erittäin laaja, valikoima kattaa paneeliasennettavat microkytkin joystickit, peukalo-ohjaus tuotteet, HALL-efektin sormijoystickit, resistiiviset sormijoystickit, induktiiviset joystickit, kämmenotteen HALL–joystickit, yksiakseliset joystickit. Voit tutustua joystikkeihin parhaiten APEMin sivustolla. Tuotteet ovat tilattavissa Yleiselektroniikasta.

APEM LED merkkilamput (LED indikaattorit)

APEM Led-merkkivalot

APEM LED-merkkilamppu valikoimasta löydät LED indikaattorit eri kokoisiin asennusaukkoihin. Saat paneeliasennettavat LED indikaattorit useassa värissä, jopa IP67 tiiviinä. Merkkilamput soveltuvat laajalle käyttölämpötila-alueelle ja vaihtoehdoista löydät myös takaa asennettavat rear mount -merkkilamput.

Kiinnostuitko APEMin tuotteista?
Ota yhteyttä tuotepäällikköömme!

Antti Keskinen

Antti Keskinen

 

010 2891 274

[email protected]