Artesyn Embedded Power

Artesyn Embedded Power - Teholähteet ammattikäyttöön

Tuotepäällikkö

Toni Laurila

Toni Laurila | Myynti
+358 10 2891 275 | 010 2891 220

Artesynin valikoimasta saat teholähteet ammattikäyttöön ja vaativiin sovelluksiin, kuten sotilaselektroniikan ja automaation ja lääketieteen laitteisiin


Artesyn Embedded Power on USA:ssa perustettu teholähteitä valmistava yritys, jonka omistukseen kuuluu myös tunnettu Astec-tuotemerkki. Tänä päivänä Artesyn on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista teholähteiden valmistajista ja suunnittelijoista. 

Kattavasta teholähdevalikoimasta saat vakiotyyppiset verkkoteholähteet tehoalueella 3 wattia - 24 kilowattia jännitteet 0,59 V - 393 V. Saat monet teholähteet medical hyväksyttyinä malleina.

  • Avonaiset ja koteloidut teholähteet (Medical- ja ITE-hyväksytyt)
  • Asiakaskohtaisesti räätälöitävät modulaariset teholähteet
  • Telineasennettavat teholähdeyksiköt
  • DIN-kiskoon asennettavat virtalähteet ja erilliset verkkolaitteet
  • Teholähteet LED-valaistukseen
  • DC-DC muuttajat (teholuokat lähtevät noin 6 watista)


Artesyn medical hyväksytyt teholähteet


Saat useat Artesyn Embedded Power -teholähteet medical hyväksyttyinä versioina. Medical hyväksytyt teholähteet täyttävät lääketieteen turvallisuusvaatimukset. Esimerkkinä LCC600-teholähteet, joita voidaan käyttää laitteissa  joissa jatkuva potilaskontakti. Suuritehoisista teholähteistä löydät vaihtoehdot, joissa on monia edistyksellisiä toimintoja, kuten Remote sense, Power Failure ja väyläohjaus. 

---

Yleiselektroniikka on Artesyn Embedded Power teholähteiden ja DC-DC muuttajien virallinen jakelija Suomessa ja voit tilata kaikki valmistajan tuotteet Yleiselektroniikasta. Voit myös kysyä demotuotteita testiin tai varata asiakaskäynnin tutustuaksesi eri vaihtoehtoihin. Yleiselekroniikan ammattilaisten avulla valitset sovellukseesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. 

Huom! Voit tilata kaikki Artesyn Embedded Power -teholähteet Yleiselektroniikasta. Vain osa tuotteista on esillä Yleiselektroniikan verkkokaupassa

Artesyn AC-DC avorakenteiset / avoimet teholähteet

Artesyn Open Frame Power Supply

Artesynin AC-DC avorakenteisten teholähteiden antotehot ovat 25 ... 500 W ja saat ne usealla tulojännitteillä. Tuotevalikoima kattaat yksi-, kaksi-, kolmi- ja nelilähtöiset teholähteet. Pieni- ja keskitehoisia malleja on mahdollista saada myös koteloituna.

Sarjassa on sekä Medical- ja ITE- hyväksyttyjä teholähteitä esim. LPS300-sarjan mallit. LPS300 -sarjan teholähteissä on muun muassa Remote sense ja Power failure -toiminnot, aktiivinen tehokerroinkorjaus sekä ylivirta-, ylijännite- ja ylilämpösuojaus. Joissakin malleissa on säädettävä päälähtö ja sisäänrakennettu EMI filtteri.

Artesyn AC-DC koteloidut teholähteet

Artesyn Enclosed Power Supply

Artesynin AC-DC koteloitujen teholähteiden antotehot ovat alueella 300 ... 4920 W ja ne ovat saatavana useilla tulojännitealueilla.

Monissa Artesynin koteloiduissa teholähteissä on väyläohjaus (I2C, PMBus), minkä ansiosta ne sopivat muun muassa MIL- ja automaatiosovelluksiin

Artesyn AC-DC medical avorakenteiset ja koteloidut teholähteet

Artesyn Medical Open Enclosed

Useat Artesynin koteloiduista ja avorakenteisista teholähteistä ovat medical hyväksyttyjä. Medical hyväksyttyjä teholähteitä käytetään erilaisiin lääketieteen sovelluksiin, kuten ultraäänilaitteisiin ja potilasmonitoreihin. Saat valikoimasta mm. LCC600-sarjan teholähteet, jotka sopivat jatkuvaan potilaskontaktiin.

Artesyn DC-DC muuttajat

Artesyn dc-dc converters

Artesyn on yksi maailman johtavista hajautetun tehonsyötön DC-DC muuttajien toimittajista. Valikoimassa on yksi- ja monilähtöisiä Artesyn ja Astec DC-DC muuttajia.

DC-DC muuttajien tulojännitealue on laaja, niiden teholuokat ovat välillä 35 – 800 W ja ne ovat saatavana teollisuusstandardin kokoluokissa (16th brick-full brick)

Artesyn LED-teholähteet, DIN-kiskokiinnitteiset teholähteet, Plug-In adapterit ja Desktop teholähteet

artesyn led drivers din rail power supply

Artesynin LED-teholähteet sopivat sisä- ja ulkokäyttöön. Niiden suojausluokat yltävät IP67 asti ja niiden käyttölämpötila-alue on -40 °C ... +90 °C.

Artesynin AC-DC DIN-kiskoon kiinnitettävät teholähteet ovat suunniteltu teollisuuskäyttöön. Niiden teholuokat ovat 120W, 240W, 480W ja 960W.

Kiinnostuitko Artesynista?

Ota yhteyttä tuotepäällikköömme!

Toni Laurila

Toni Laurila

 

010 2891 275

[email protected]