Cadex

Cadexin valikoimaan kuuluvat monipuoliset akkutesterit ja akkuanalysaattorit, joiden avulla voit testata useimmat markkinoilta löytyvät akkutyypit ja niiden kapasiteetit. Cadexin laitteet tilaat kätevästi Yleiselektroniikasta.

Tuotepäällikkö

Toni Laurila

Toni Laurila | Myynti
+358 10 2891 275 | 010 2891 220

Cadex Electronics Inc. akkutesterit ja akkuanalysaattorit

Cadex Electronicsin akkutesterit ja –analysaattorit soveltuvat monimutkaistenkin testien automatisointiin

Cadex Electronics Inc. on vuonna 1980 Kanadassa perustettu yritys, joka on erikoistunut akkutestereihin ja -analysaattoreihin. Cadexin tuotekehitys ja osa laitevalmistuksesta on edelleen yrityksen omissa toimitiloissa.

Cadexin valikoimaan kuuluvat monipuoliset akkutesterit ja akkuanalysaattorit, joiden avulla voit testata useimmat markkinoilta löytyvät akkutyypit ja niiden kapasiteetit.

Cadexin testauslaitteet tukevat akkutyyppejä Li-Ion, NiMH, NiCd ja suljettuja lyijyakkuja. Analysaattoreiden lataustehot ovat maksimissaan 100 W / kanava ja purkaustehot 160 W / kanava (ulkoisen kuormayksikön avulla suuremmat tehot ovat mahdollisia). Akkuanalysaattoreiden tehokkain malli tukee akkujännitteitä alueella 1.2 – 36 V (28.8 V Ni-pohjaisille akuille).

Analysaattoreihin on ohjelmoitavissa testisekvenssejä, joiden avulla mutkikkaatkin testit pystytään automatisoimaan. Ulkoinen PC-ohjaus ja BatteryShop™- ja BatteryLab™-ohjelmistot mahdollistavat erilaiset testirutiinit ja tulosten tallennuksen.

Laitteiden valmistuksen lisäksi Cadex ylläpitää sivustoa Battery University, joka jakaa kattavasti tietoa akuista ja paristoista.

Ota yhteyttä!

Yleiselektroniikka on Cadexin virallinen jakelija Suomessa ja voit tilata kaikki Cadex Electronicsin tuotteet Yleiselektroniikasta. Voit myös kysyä demotuotteita tai varata tuote-esittelyn. 
Huom! Vain osa Cadexin tuotteista on esillä verkkokaupassa. Lisätiedot koko tuotevalikoimasta tuotepäälliköltä tai tekniseltä myynniltä [email protected].

Cadex C7000 C-sarjan akkuanalysaattorit

Chroma C7000C

Cadex C7000 C-sarjan akkuanalysaattoreilla mittaat helposti ja nopeasti mm. akkujen kapasiteetit, jännitteet ja sisäiset resistanssit. Analysaattoreiden mittaus-, testaus- ja analyysiominaisuuksien avulla voidaan testata useimmat markkinoilla olevat akkumallit. Testattaviin akkuihin kuuluvat useimmat lyijy-, NiCd-, NiMH- ja Li-Ion/LiPo- akut.

C7000 C-sarjan laitteiden QuickSort™ testiohjelmalla voidaan testata Li-Ion akut 30 sekunnissa ja Boost–toiminnalla voit useimmissa tapauksissa virkistää akut toimintakuntoisiksi. C7000 C-sarjan analysaattoreihin on saatavana yli 1500 erilaista akkukohtaista adapteria ja useita yleisadaptereita.

Kattavaa akkutestausta varten analysaattori sisältää 18 erilaista testiohjelmaa. Testiohjelmat on jaettu kategorioihin "Basic Programs", "Advanced Programs" ja "Custom Programs". Voit käyttää Cadex C7000 C-sarjan akkuanalysaattoreita itsenäisesti tai optiona saatavan BatteryShop™ -ohjelmiston avulla. BatteryShop™ on PC:lle asennettava ohjelmisto, jonka avulla kaikkia C7000-sarjan akkuanalysaattoreita on helppo hallita ja seurata.

C7000 C-sarjan akkuanalysaattoreita on saatavana usealla lataus- ja purkausteholla ja usealla adapteripaikalla, mikä mahdollistaa useamman akun samanaikaisen testauksen.

Esimerkkituotteita Cadex C7000 C-sarjan akkuanalysaattoreiden malleista:

Cadex C8000 ohjelmoitava akkuanalysaattori, tehokas ja edistyksellinen

Cadex C8000 series

Cadex C8000-sarjan akkuanalysaattoreilla mittaat nopeasti ja helposti mm. akkujen kapasiteetit, jännitteet ja sisäiset resistanssit. Monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta Cadex C8000 akkuanalysaattori soveltuu erinomaisesti tuotekehityksen, tuotannon ja ylläpidon tarpeisiin. Testattaviin akkuihin kuuluvat useimmat lyijy-, NiCd-, NiMH- ja Li-Ion/LiPo-akut.

C8000-analysaattorilla voidaan tehdä erilaisia mittauksia, testauksia ja analyyseja. Analysaattoriin on mahdollista ladata kuorman todellinen aaltomuoto, jolloin laboratoriossa voidaan simuloida todellista käyttötilannetta.

C8000-akkuanalysaattorin kaikki neljä kanavaa voivat ladata ja purkaa akkuja 10 A virralla. Kunkin kanavan suurin latausteho on 100 W (suurin latausteho yhteentä 400 W) ja purkausteho 80W (suurin purkausteho yhteensä 160 W). C8000-analysaattori sisältää BatteryLab™-ohjelmiston, joka tekee mahdolliseksi C8000-analysaattorin ohjauksen, mittausten ja mittaustulosten siirron analysaattorin ja PC:n välillä.

Vertaile Cadex C7400ER ja C8000 akkuanalysaattoreita

Cadex C7400 C8000

Oheisen taulukon avulla C8000 ja C7400ER akkuanalysaattoreiden vertailu on helppoa.

Lisätiedot tuotteista ja niiden teknisistä ominaisuuksista saat helposti tuotepäälliköltä tai tekniseltä myynniltä [email protected].

Technical specifications: C7400ER C8000
Battery voltage range 1.2 to 36V 1.2 to 36V
Maximum charge/discharge 6A 10A
Minimum charge/discharge 100mA 30mA
Current increment step
Voltage accuracy
Current accuracy
Maximum charge power
25mA
+/- 1.0% full scale
+/- 0.25% full scale
170W
1mA
+/- 0.1% full scale
+/- 0.25% full scale
400W
Maximum discharge power 299W 320W
Analog & digital I/O ports - 4 analog input
2 analog output
4 digital Input/Output, SMBus

Power port cables

- Includes (4) Power Cables, 1.8 m with
banana terminals and alligator clips 
and (1) Dual Power Port Cable

PC software

Optional BatteryShop™ Includes PC-BatteryLab™

Basic Programs

Charge, Auto, Prime, Boost Charge, Auto, Prime, Boost

Advanced Programs

Runtime, Life Cycle, Selfdischarge,
Discharge only, Extended Prime,
QuickSort, Ohm Test
Runtime, Life Cycle, Self-discharge,
Discharge only, CDMA, GSM,
Extended Prime, Load Capture

SMBus Programs

- Battery info, Fuel gauge calibrate,
SMB charge, SMB discharge

Custom Programs

Programmable to 4 phases with
repeats
Up to 100 steps per program

System

Desktop Desktop or rack mount

Real-time program control

Start/stop programs Start/suspend/halt program,
jump to next step

Data graphing

Voltage, current & temperature Voltage, current, temperature,
Ohm range, Auxiliary port,
SMBus (current, temperature,
status, voltage), thermal chamber
(Basic status, temperature)

Kiinnostuitko Cadexin tuotteista?
Ota yhteyttä tuotepäällikköömme!

Toni Laurila

Tuotepäälllikkö Toni Laurila

 

010 2891 275

[email protected]