Celduc

Celduc - Puolijohdereleiden, reed-releiden lähestymisantureiden ammattilainen

Tuotepäällikkö
Reine Katajisto
+358 10 2891261

Celducin tuotevalikoimasta saat puolijohdereleet, reed-releet, magneettiset lähestymisanturit ja muuntajat.

Celduc suunnittelee ja valmistaa puolijohdereleet ja magneettiset anturit tärkeimpien kansainvälisten standardien mukaan (UL, CSA, EN, VDE, CE, ATEX). Tuotevalikoimiin kuuluvat myös ATEX sekä turva-anturit. Yritys on perustettu vuonna 1964 ja sen pääkonttori sijaitsee Ranskassa.

Yleiselektroniikka on Celducin virallinen jakelija Suomessa. Voit tilata kaikki valmistajan elektroniset komponentit Yleiselektroniikasta. Saatavana myös tuotenäytteitä.

---

Tutustu kaikkiin Celduc releisiin celduc® relais sivustolla | Klikkaa tästä >>

Celduc uudet puolijohdereleet

celduc son relay

Celduc okpac® SON häiriön vaimennus puolijohderele (low electromagnetic noise emission – low RFI)


SON puolijohdereleet ovat EMC-optioimituja releitä, jotka on suunniteltu sovelluksiin, joissa vaaditaan sähkömagneettisen häiriön / kohinan vaimentamista. SON-tuotealueen puolijohteiden käyttökohteita ovat mm. kodinkoneet, viestintälaitteet ja lääketeollisuuden laitteet ja sovellukset.

SON Low Noise puolijohderele esimerkkituotteita:

SON865040 low noise 1-vaiheinen puolijohderele 50-480VAC | Klikkaa tuotesivulle >>
SON845040 low noise 1-vaiheinen puolijohderele 40-260VAC | Klikkaa tuotesivulle >>

Celduc puolijohdereleet

celduc relays

Yksivaiheiset puolijohdereleet
Tutustu mm. SK-sarjan piirilevylle asennettaviin releisiin, saatavana useita malleja, kuten ockpas-sarjan SO-releet, ja celpac-sarjan SA-releet 22,5 mm rasterilla.

Kaksivaiheiset puolijohdereleet
Kaksivaiheisista puolijohdereleistä saat SCB-sarjan ja SOB-sarjan releet kompaktissa 45 mm leveässä kotelossa. Valikoimata saat releet Faston liittimillä/liitännällä tai ockpac releet IP20 suojausluokalla ja irroitettavilla liittimillä.

Kolmivaiheiset puolijohdereleet
Celducin kolmivaiheisissa puolijohdereleissä on viisi eri tuotesarjaa kolmivaiheisten kuormien ohjaukseen. Valikoimassa on useita malleja 125 amp tehoilla (per vaihe) sekä AC että DC sisääntulolla (random or zero-cross output). Tuotteet on suunniteltu täyttämään alan yleisimmät kansainväliset standardit (UL/CSA/cUL, CE ja RoHS).

DC puolijohdereleet
Celducilta saat DC-puolijohdereleet DC-sovelluksiin, 1700 Vdc, 0 - 150 A. DC-puolijohdereleistä saat Bipolar-, MOSFET- ja IGBT–puolijohteet.

Tehopuolijohdereleet diagnostiikalla
Celducin SILD- ja SOD-tehopuolijohdereleet kertovat puolijohdereleen statuksen/tilan ja resistiivisen kuorman ilman ulkoista teholähdettä.

Moottorien ohjaimet
Celducilta saat laajan valikoiman puolijohdereleitä moottorien ohjaukseen. Näissä puolijohdereleissä on mm. integroituna ylijännitesuojaus.

Erikoisreleet / Asiakaskohtaiset releet
Celduc suunnittelee ja valmistaa myös asiakaskohtaisia puolijohdereleitä.

Lisävarusteet
Celducin lisävarusteista saat mm. jäähdytyslevyt, valvontamoduulit, lämpötilansäätimet, suojakotelot ja DIN-kisko adapterit.

Lämpötilansäädin, virranohjaus ja tietoliikennerajapinta kaikki samassa yksikössä
ECOM-moduuli on suoraan kytkettävissä SU- ja SUL-puolijohdereleisiin. ECOM-moduuli toimii virranohjaimena, lämpötilansäätimenä ja rajanpintana tietoliikenteelle.

Yksi- ja kolmivaiheiset tyristorit tehonohjaukseen
MicroFUSION tyristorit ovat hyvin kompakteja ja suorituskykyisiä tyristoreja (tehonohjaukseen). MicroFUSION tyristorit soveltuvat sekä analogiseen, että digitaaliseen käyttöön.

Celduc REED-releet

Celduc reed relays

Celducin reed-releistä saat reed-kytkimet ja elohopeakytkimet/kallistuskytkimet, kielireleet SIP-kotelossa mm. hälytysjärjestelmiinja testereihin ja reed-releet keraamisessa DIP-kotelossa (teollisuuteen soveltuvat). Valikoimassa myös korkean jännitteen reed-releet ja elohopeareleet.

Celduc magneettiset anturit

celduc magnetic sensors

Celducin magneettisia antureita käytetään perussovellusten lisäksi teollisuus- ja automaatiosovelluksissa. Anturivalikoimasta saat tuotteet mm. autoteollisuuden, valmistavan teollisuuden ja viestinnän sovelluksiin. Tuotevalikoima kattaa mm. tasoanturit, virtausanturit, erilaiset asentoanturit, M8-, M10- ja M12-koteloidut anturit, ATEX anturit, turvallisuusanturit, Hall-anturit, anturit hälytysjärjestelmiin ja pinnoitetut ja pinnoittamattomat magneetit.

Katso lisätiedot antureista ja anturien valinnasta allaolevista ladattavista tiedostoista

Celduc-magnetic-sensors

Kiinnostuitko Celducin tuotteista?
Ota yhteyttä tuotepäällikköömme!

Reine Katajisto

Reine Katajisto

+358 10 2891261

[email protected]