Smiths Interconnect

Smiths Interconnect toimittaa nopeita ja turvattuja RF-ratkaisuita, jotka toimivat tilanteesta tai lämpötilasta huolimatta. Smithsin tuotteita käytetään niin avaruustekniikassa, armeijatason tutkajärjestelmissä kuin lentokoneissakin varmistamaan virheettömät yhteydet. Lisäksi sovelluksia löytyy aina itseajavista kulkuneuvoista, lisätyn todellisuuden ja leikkausrobottejen parista.

Ota yhteyttä
Myynti
010 2891 220

Smiths Interconnect on osa Smiths Grouppia, joka on vuonna perustettu vuonna 1851. Nykyään Smiths Group työllistää yli 23,000 henkilöä ja se toimii yli 50:ssä eri maassa. Smiths Interconnect on yksi sen yksiköistä, joka on erikoistunut RF-tuotteisiin, kuten vastaanottomiin, antenneihin, kaapeleihin ja RF / Microwave komponentteihin.  

Smithsin RF-komponentit soveltuvat kaikille aloille, mutta suurta suosiota ne nauttivat tällä hetkellä varsinkin seuraavilla teollisuudenaloilla:

  • Avaruustekniikka & Lentokoneteollisuus
  • Infrastruktuuri, logistiikka & liikenne
  • Sotilastekniikka & Datakeskukset
  • Terveydenhuolto

Voit tilata kaikki Smiths Interconnect komponentit ja kaapelit Yleiselektroniikasta.  Voit myös kysyä demotuotteita tai varata asiakaskäynnin.

Smiths Interconnect Kaapelit ja johdinsarjat

RF-kaapelit smiths interconnectilta puolijäykät ja jäykät kaapelit kuparivaipalla ja alumiinivapailla

Smiths Interconnect tarjoaa korkean suorituskyvyn omaavia RF & Microwave kaapeleita ja coax-komponentit sovelluksiin, joissa tarvitaan äärimmäistä luotettavuutta tai kestävyyttä. 

Yleiselektroniikan valikoimasta löydät sekä joustavat RF-kaapelisarjat kuin puolijäykät RF-kaapelitkin. 

Joustavat RF-Kaapelit

Joustavat kaapelit ovat markkinoiden laadukkaimpia ja niitä pystytään kustomoimaan kaikkiin tarpeisiin. Joustavassa versiossa (mini-flex) on fluorattu etyleenipropyleeni, eli FEP-vaippa, pyöreä punos ja sisimpien kierteiden petaus. Sitä on saatavilla kahdella halkaisijalla, 0.105" (2.67mm) ja 165" (4.191mm). Joustavissa ja puolijäykissä johtosarjoissa on samaa tyyppiä oleva dielektrinen ydin ja samat elektroniset ominaisuudet, joten johtosarjan valintaan vaikuttaa puhtaasti vain sinun suunnittelemasi sovellus.

Puolijäykät RF-Kaapelit

Puolijäykät kaapeleissa valittavana joko kupari- tai alumiinivaipalla ja monilla eri pinnotteilla. Kokovalikoimasta löytyy neljä eri halkaisijaa, 0.047"(1.1938mm), 0.085"(2.159mm), 1,41"(35.814mm) ja 0.250"(6.35mm). Puolijäykissä ja käsin muovattavissa johdoissa on tinatäytteinen punos, jonka pohjana on metalli. Käsinmuokattavat johdot ovat saatavilla samoilla halkaisijalla kuin puolijäykätkin kaapelit. 

Huom! Tuotteita ei ole nähtävillä Yleiselektroniikan verkkokaupassa, mutta toimitamme koko Smiths Interconnectin kaapelivalikoimaa. Ota yhteys myyntiimme esittelyä tai demotuotteita varten:

Sähköpostilla: [email protected] 
Puhelimella: 010 2891 220

Kiinnostuitko Smiths Interconnectin tuotteista?
Ota yhteyttä myyntiimme!

010 2891 220

[email protected]