Flir lämpökamerat, yleismittarit, IR-ikkunat ja tarvikkeet Yleiselektroniikasta

FLIR on maailman suurin lämpökameroiden valmistaja, joka on erikoistunut lämpökameroiden (ir-kamera), niiden komponenttien sekä sensorien suunnitteluun, kehitykseen ja valmistukseen.

Ota yhteyttä

Tuotepäällikkö

Marja Putkisaari | Myynti
010 2891 209 | 010 2891 220

Flir lämpökamera banneri

Flir tarjoaa erilaisia innovatiivisia ratkaisuja; lämpökamerajärjestelmät, sensorit, kuvantamisjärjestelmät, mittaus- ja testausjärjestelmät, uhkien havaitsemisjärjestelmät, paikannusjärjestelmät ym.

FLIRin kehittämiä järjestelmiä voidaan käyttää moneen eri tarkoitukseen:

 • Rakennusten lämpöhävikki | Rakennusten lämpöeristys ja lämpövuodot
 • Prosessiteollisuus
 • Sähkövikojen havainnointi sekä sähkömittaus | Kosteusmittaus
 • Kaasuvuotojen havainnointi
 • Alueiden vartiointi ja valvonta
 • Metsästys ja riistan monitorointi
 • Pelastus ja paikallistaminen
 • Sotilas- ja poliisikäyttö

Rahoitus lämpökameroihin

Flirin lämpökamerat saat nykyään myös rahoituksella Yleiselektroniikasta, lue lisää tästä.

FLIR lämpökamerauutuus mobiililaitteille - FLIR One Edge Pro

FLIR One Edge Pro

Langaton lämpökamerauutuus älypuhelimeen tai tablettiin.

Innovatiivinen ja kestäväksi rakennettu FLIR One Edge Pro lämpökamera yhdistyy langattomasti älylaitteeseen. Klipsin avulla puhelimeen tai tablettiin kiinnitettävä lämpökamera mahdollistaa käytön hankalissa kuvakulmissa myös etäältä älylaitteesta toisessa kädessä pidellen. VividIR ja MSX -kuvanparannustekniikoiden ansiosta lämpökuva on selkeä ja kirkas monista katselukulmista. FLIR Ignite -pilvipalvelulla lataat ja tallennat kuvat sekä videot pilveen, mikä mahdollistaa tallenteiden helpon editoinnin, organisoinnin ja jakamisen. Lämpökamera soveltuu käytettäväksi iOS ja Android-älylaitteiden kanssa.

FLIR lämpökamerat ammattilaisille

Flir lämpökamerat ammattilaiskäyttöön
Flir tarjoaa laajan valikoiman erilaisia lämpökameroita sekä teollisuus- että kiinteistökuvauksen tarpeisiin

Flirin infrapunakameroilla pystyt vaivattomasti suorittamaan tarkastuksia ilman kuvattavan kohteen purkua tai muita hajottavia toimenpiteitä. Flirin lämpökamerat näyttävät välittömästi kohteen lämpötilaerot ja mahdolliset lämpövuodot. Tunnistat helposti, ovatko kuvattavat kohteet kosteita tai kuivia, minkä perusteella voit havaita mahdolliset homeongelmat. Kameroiden avulla pystyt tekemään tiiveysmittaukset rakennuskuvauksiin ja sähkökuvaukset, mitkä auttavat löytämään sähkövikoja sähköjärjestelmissä.

Useiden käyttökohteiden ansiosta kamerat ovat suosittuja eri alojen ammattilaisten keskuudessa kuten:

 • HVAC-alan ammattilaiset
 • LVIS-alan ammattilaiset
 • Sähkömiehet ja sähkö-alan ammattilaiset
 • Kunnossapito-alan ammattilaiset

Valitse Flirin kameroista juuri oikea sinun käyttötarpeisiisi!

FLIR EX & EXX -sarja

Flir Ex/Exx -sarjan lämpökamerat
FLIR Ex & Exx -sarja

Flir E5, E6, E8 / Flir E53, E75, E85, E95

FLIR E-sarjan lämpökameroissa yhdistyvät helppous, kestävyys ja keveys yksissä kuorissa.
Ne sopivat erinomaisesi esim. elektroniikka-alojen ja teollisuuden eri tarpeisiin. MSX-ominaisuuden ansiosta kuvat ovat entistä tarkempia ja yksityiskohtaisempia. Normaalista IR-kuvasta ei erota tekstejä tai kuvia, mutta MSX-ominaisuus tuo nämäkin esille.

FLIR T500 -sarja

FLIR T500 sarjan lämpökamerat
Flir T530 & T540

Ammattilaistason kamera vaativille käyttäjille, erityisesti teollisuuden ja rakennustekniikan tarpeisiin. FLIR T500-sarja tarjoaa huipputarkkoja kuvia esim. elektroniikan komponenteista, rakennusten julkisivuista ja sähköaseman suurjänniteliitoksista turvallisen matkan päästä. FLIR T500-sarjan kameroilla on tarvittaessa mahdollista mitata objektin lämpötilaa jopa +1500 ºC:seen asti.

Automaatiokamerat prosessiteollisuuden tarpeisiin

Flir lämpökamerat automaatioon

Automaatiokamerat helpottavat prosessien kontrollointia ja automaatiolinjojen valvontaa. Automaatioon tarkoitetuilla lämpökameroilla voidaan nähdä kaasujen läpi mitattavaan kohteeseen turvallisesti ja luotettavasti. Tuotantolinjoilla lämpökamera auttaa tuotteen laadun valvonnassa ja hälyttää havaitessaan jotain normaalista poikkeavaa.

FLIR AX8 lämpötilasensori

Flir AX8 on pieni ja kompakti lämpötilasensori lämpötilan valvontaan tuotannossa ja automaatioympäristössä.

Lämpökamera puhelimeen

flir one pro lämpökamera puhelimeen

Puhelimesta lämpökamera? Onnistuu!

Flir tekee kännykästäsi vieläkin paremman älypuhelimen kuin mitä se on aikaisemmin ollut. Flir One Pro -sarjasta löytyy liitännät sekä Android- & Applen IOS puhelimiin. Oli kyse sähköpaneeleiden tarkistamisesta, LVI-ongelmista tai vesivuotojen etsimisestä - Flir ONE Pro on monipuolinen ja tehokas työkalu monelle eri alan ammattilaiselle. One Pro on myös sähkömiehen paras kaveri kompaktin koonsa vuoksi. Lisäksi Flir One pro lämpökameran hinta on edullinen.

Flir One Pro Android USB-C liitännällä

 

Yleismittarit & kosteusmittarit lämpökameralla

Flir mittarit lämpökameralla
FLIR MR160 & MR176 Lämpökuvalliset kosteusmittarit

Flir MR160 & MR176 näyttävät lämpökuvan avulla mistä kosteus tulee mitata. Näillä kosteusmittareilla tunnistat ongelmapaikat visuaalisesti lämpökuvan avulla.

Tuotelinkit: FLIR MR160 | FLIR MR176

FLIR DM285 Yleismittari lämpökameralla

Flir DM285 on uusi all-in-one True RMS digitaalinen yleismittari, jossa on sisäänrakennettuna tarkka 160 x 120 FLIR lämpökamera. Näet kameran avulla mahdolliset ongelmakohdat esim. sähkökaapissa tai -paneelissa, ilman suoraa kontaktia kohteen pintaan. DM285 sopii mainiosti niin sähkömiehelle kuin LVI-asentajallekin jokapäiväiseksi työkaluksi.

Tuotelinkki: FLIR DM285

Muista katsoa myös FLIR ONE PRO lämpökamera älypuhelimille sekä taskukokoinen FLIR C3-X -lämpökamera.

Flir IR-ikkunat

Flir IR-ikkunat

FLIR:n IR-ikkunoita on saatavana 2”, 3” ja 4” kokoisina. IR-ikkunoita on saatavilla anodisoidusta alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla rungoilla. FLIR:n IR-ikkunat ovat nopeasti asennettavissa ja PIRma-Lock™ -tekniikka takaa lujan kiinnityksen. PIRma-Lock™ -tekniikka myös maadoittaa automaattisesti metalliset osat ja asennuksessa ei tarvitse tehdä ylimääräisiä reikiä paneeliin.