Fluke

Fluke Yleiselektroniikasta

Yleiselektroniikka on suomen suurin Fluke jälleenmyyjä Suomessa ja ainoa Fluke Platinum Technical Distributor. Tämä tarkoittaa sitä, että pystymme tarjoamaan koko Fluken tuotevalikoiman ja poikkeuksellisen laadukasta teknistä tukea ja asiantuntijapalveluita käyttöösi.

YE Fluke landing page banner

Fluke

Fluke on yksi maailman johtava elektronisten mittauslaitteiden valmistaja, jakelija sekä huoltaja. Fluke on perustettu Yhdysvalloissa vuonna 1948 ja on siitä asti ollut kehittämässä elektroniikan alaa sekä alan tekniikkaa. Fluken tuotteet tarjoavat ratkaisuja moniin eri testi- ja vianhaun ongelmiin. Fluken tuotteet ovatkin erittäin suosittuja monilla eri teollisuudenaloilla (valmistus-, huolto- ja ylläpitoteollisuus) sekä alan ammattilaisten keskuudessa (insinöörit, teknikot, laitevalmistajat, tietokoneverkkojen ammattilaiset ym.), joiden työn tulokset vaativat tarkkaa mittaustulosta sekä laadukkaita mittauslaitteita.

Yleiselektroniikka - Fluke Platinum Technical Distributor

YE Fluke platinum distributor

Fluke on myöntänyt Yleiselektroniikalle ainoana Suomessa Fluke Platinum Technical Distributor jälleenmyyjäluokituksen. Fluke Platinum Technical Distributor jälleenmyyjät auttavat valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan työkalun, sekä tukevat sen päivittäisessä käytössä.

Edut ostaessasi Fluke-tuotteet Platinum Technical Distributor jälleenmyyjältä:

  • Platinum Technical Distributor -erikoistarjoukset
  • Mittaus- ja testauslaitteisiin erikoistunut tuki
  • Sertifioidut Fluke-tuoteasiantuntijat
  • Kattava esittely- ja demolaitemallisto

Fluken tuotevalikoima

Teollisuuden huolto ja asennus

Fluken digitaalisia yleismittareita, tehoanalysaattoreita, lämpökameroita, eristysvastusmittareita, lisävarusteita ja integroituja kädessä pidettäviä ScopeMeter™-mittauslaitteita käyttävät useiden eri alojen huoltoteknikot, tehdasinsinöörit sekä asennus- ja kunnossapitoteknikot. Nämä mittauslaitteet mahdollistavat monimutkaisten uusien järjestelmien tehokkaan vianhaun ja ongelmien nopean tunnistamisen.

Sähkön ja lämpötilan mittaus

Fluken mittauslaitteita käytetään asuin-, teollisuus-, tehdas- ja kaupallisten rakennusten kunnossapidon, huollon ja suunnittelun töissä. Monet sähköasentajat, LVIS-teknikot, tehdasinsinöörit ja sähkönlaadun asiantuntijat luottavat Fluken korkealaatuisiin mittauslaitteisiin ja ne auttavat alan ammattilaisia järjestelmien analysoinnissa, vianhaussa ja korjauksissa. Alta löydät Fluken testerit, digitaaliset yleismittarit, pihtimittarit, yksi- ja kolmivaiheiset sähkönlaatumittarit, ScopeMeterit™, virtapihdit, lämpökamerat, digitaaliset lämpömittarit ja lisävarusteet mitkä ovat suunniteltu jokapäiväiseen vianhakuun sekä kunnossapitoon.

Ota yhteyttä

Tuotepäällikkö

Seppo Honkanen

Ilmainen Fluke Connect™ -sovellus

Fluke Connect

NÄE SE. TALLENNA SE. JAA SE. Kaikki faktat, suoraan kentällä.

Fluke Connect™ on paras tapa pitää yhteyttä koko tiimiin kentältä lähtemättä. Näe työkalut, jotka säästävät aikaa ja parantavat tuottavuuttasi.

Lataa ilmainen Fluke Connect™ -mobiilisovellus ja katso esittelyvideo alapuolelta.

YHDISTÄ TYÖKALUSI. YHDISTÄ TIETOSI

Fluke Connect™ -sovelluksen ja yli 20 erilaisen mittauslaitteen avulla tunnistat ja määrität ongelmat nopeasti ja luotettavasti. Samalla voit jakaa tiedot turvallisesti - valitse itse, kenelle ja milloin.

Klikkaa Fluke Connect™ -tuotteisiin

Lataa Fluke Connect™ -mobiilisovellus ilmaiseksi!

Fluke Connect for AndroidFluke Connect for Apple

Lue lisää Fluke Connect -sovelluksesta osoitteessa: www.fluke.fi