GW Instek testaus- ja mittauslaitteet

Vuonna 1975 perustettu GW Instek on Taiwanin suurin sähkötestaus- ja mittauslaitteiden kehittäjä ja valmistaja. Lisäksi se on yksi uusimpia edustuksiamme.

Ota yhteyttä

Tuotepäällikkö

Marja Putkisaari
+358 10 289 1209

Valikoimassamme on tällä hetkellä GW Instekin tuotteita neljästä päälinjasta: oskilloskoopit, funktiogeneraattorit, teholähteet sekä laitetesterit. Niille tuotteille, joita emme varastoi Espoossa, toimitusaika GW Instekin Hollannin varastosta on noin 1-2 viikkoa tilauksesta. Asiantuntijoiden avulla löydät laajasta valikoimasta oikeat ratkaisut.

Päivitämme tuotevalikoimaa jatkuvasti, joten jos valikoimasta ei juuri nyt löydy haluamaasi tuotetta, ota yhteyttä myyntiimme.

GW Instekin tuotteet palvelevat auto-, lääke- ja puolijohdeteollisuuden lisäksi kuluttajaelektroniikan, tietoliikennetekniikan ja optoelektroniikan aloja sekä automaatiopuolta, tutkimusta ja koulutusta.

GW Instek oskilloskoopit

GW Instek oskilloskoopit

Valikoima kattaa erilaiset oskilloskooppisarjat kuten digitaaliset muistioskilloskoopit, analogiset oskilloskoopit sekä yhdistelmäoskilloskoopit.

GW Instek funktiogeneraattorit

GW Instek funktiogeneraattorit

GW Instek on yksi maailman tärkeimmistä signaalilähteen toimittajista, tarjoten jatkuvasti kehittyvyä laitteita monipuolisilla ominaisuuksilla. Laajat tuotelinjat sisältävät AFG-funktiogeneraattoreita, RF-signaaligeneraattoreita, DDS-funktiogeneraattoreita sekä analogisia funktiogeneraattoreita. Eri tuotelinjoista löydät ratkaisut, jotka palvelevat teollisuutta, T&K:ta sekä opetusta.

GW Instek teholähteet

GW Instek teholähde

GW Instekin valikoimasta saat virtalähteet elektroniikkateollisuuden vaatimuksiin; laboratoriovirtalähteet, DC-virtalähteet, AC-virtalähteet kuin DC-kuormat.

DC-virtalähdevalikoimaan kuuluvat ohjelmoitavat ja ei-ohjelmoitavat, yhdellä tai useammalla lähdöllä varustetut ja dual range -DC-virtalähteet sekä eri virta- ja jänniteyhdistelmin varustellut laitteet. Teholähteet on suunniteltu palvelemaan mm. komponenttitestausta, langattomien laitteiden tuotetestausta, elektroniikkakokoonpanojen testausta, akkutestausta jne. esimerkiksi koulutuksen, auto- ja lentokoneteollisuuden alueilla.

GW Instek laitetesterit

GW Instek laitetesteri

Laitetestereillä testaat laitteet turvallisesti erilaisissa tilanteissa ja ympäristöissä. GPT-9000-sarjan laitetesterit ovat nopeita ja turvallisia ja soveltuvat jännitetestaukseen, eristysvastusmittaukseen sekä maadoitustestaukseen. Monet kansainväliset turvallisuusmääräykset vaativat edellä mainittuja testauksia.

Uusimpien, GPT-9800 ja GPT-9900 -sarjojen laitetesterit ovat erittäin kestäviä, suojaavat useaa käyttäjää sekä niiden ulostulokapasiteetti on erittäin vakaa. Kummankin sarjan laitteet vastaavat kaikkia tarvittavia turvallisuusstandardeja (IEC, EN, UL, CSA, GB, JIS) ja muita kansainvälisiä turvallisuusmääräyksiä.