Weller - juottaminen

Weller on maailman johtava brändi juottamisessa. Tuotevalikoimasta löydät kaikki juottamiseen tarvittavat työkalut ja tarvikkeet kuten juotosasemat, juotintelineet, kolvit ja juottimet. Jo vuosikymmeniä Weller on ollut uranuurtaja juottamisessa, kuumailma-juottamisessa, korjausjuottamisessa sekä juotossavun poistossa.

Ota yhteyttä
Marja Putkisaari
+358 40 504 3344

Yleiselektroniikka on Wellerin ensimmäinen maahantuoja Suomessa. Tiivis yhteistyö on jatkunut jo yli 40-vuoden ajan.

Yleiselektroniikan koulutettu henkilökunta tarjoaa asiantuntevaa palvelua yhdessä Wellerin edustajien kanssa koko Suomen alueella pohjoista myöten asiakaskäyntien sekä asiakaspalvelun muodossa. Juottamiseen liittyvät ongelmat ratkotaan yhdessä asiakkaiden kanssa. Tärkeimmät Wellerin juotostyökalut ja varaosat ovat saatavissa nopeasti Yleiselektroniikan Vantaan varastosta.

 

Weller tool selector

Weller Tool
Selector

Weller Tool Selectorin avulla valitset helposti
oikean työkalun tarpeisiisi.

Katso >>>

Weller application finder

Weller Application
Finder

Weller Application Finderilla
näet, miten eri työkalut
soveltuvat eri käyttötarkoituksiin.

Katso >>>

Weller eBook

Weller eBook
 

Lataa alta Wellerin eBook-pdf (ENG).

Lataa >>>

 

WT-juotinsarja - Uusinta juotostekniikkaa

Weller juottimet

Wellerin uusi WT-juotinsarja tarjoaa uusinta juotostekniikkaa. Innovatiivisen rakenteen ansioista voit pinota juotinasemat päällekäin ja säästää pöytätilaa. Laitteissa on kirkas taustavalaistu näyttö sekä selkeä helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Uudessa 90 W juottimessa on laadukkaat, kustannustehokkaat kärjet. Ergonomisesti muotoiltu juotin on kevyt ja sen kumipäällysteinen kahva lisää pitoa.

Weller panostaa tuotekehitykseen ja valmistajan uusimmat tuotteet ovat tilattavissa Yleiselektroniikasta. Lisätiedot Wellerin tuotteista ja tuote-esittelyt [email protected].

Weller on yksi maailman suurimmista juotinvalmistajista - käsijuottimia jo vuodesta 1941

Weller timeline

Weller on yksi maailman suurimmista juotinvalmistajista. Sen pitkä historia alkaa jo vuodesta 1941, jolloin Carl Weller sai ensimmäisen patentin käsijuottimelle. Wellerin tehdas perustettiin neljä vuotta myöhemmin vuonna 1945. Vuonna 1959 julkaistiin Magnastat-sarja, jolla Weller saavutti suuren suosion kasvavassa elektroniikkateollisuudessa.

Yleiselektroniikka aloitti yhteistyön ja Wellerin maahantuonnin 1970-luvun lopussa. Valikoimaan kuuluivat aluksi Magnastat-sarjan juotinasemat ja verkkojuottimet sekä WECP säädettävät juotinasemat. Yleiselektroniikan tarjoama Weller tuotevalikoima on muuttunut sitä mukaan, kun valmistaja on julkaissut uusia tuotesarjoja.

Vuonna 1992 julkaistiin Zero Smog juotoskäryimurit, 2000-luvun alussa Silver Line -sarja (mm. WS-81 säädettävä juotinasema ja WSD-81 digitaalinen juotinasema), vuonna 2005 WD-1000M, WMRP ja WMRT -mikrojuottimet ja 2011 WX-sarjan juottimet. Uusimpana vuonna 2016 on julkaistu WT-juotinsarja, joka tulee korvaamaan 2000-luvun alussa julkaistun Silver Line -sarjan.

Weller kärynpoisto

Weller käynpoistoimuri poistaa juotoskäryt

Weller on juottamisessa ykkösmerkki ja vastuullisena valmistajana se hallitsee myös tehokkaan kärynpoiston. Juotoskäry sisältää karsinogeenejä sekä muita myrkyllisiä yhdisteitä ja nämä altistavat juottajan monille erilaisille syöville ja keuhkosairauksille.

Tehokkaalla kärynpoistolla nämä riskit pystytään minimoimaan ja työskentely muuttuu turvalliseksi!
 

 

 

Wellerin luotettavat juotinasemat

Welleriltä löytyy kärynpoiston uusimman juotostekniikan lisäksi luonnollisesti myös sen rakastetuimmat tuotteet, eli Weller Juotosasema WS-81 ja oppilaitosten rakastama ESD suojattu WE-1010

Weller WS-81 on tehoalueeltaan erittäin monipuolinen ja kestävyydeltään voittamaton, joten tästä syystä se on jo noussut ikoniseen asemaan Wellerin asiakkaiden keskuudessa.