Wiha Työkalut

Wiha on yksi maailman johtavista ammattikäsityökalujen valmistajista. Wiha-käsityökalujen suunnittelussa ja valmistuksessa on käytetty viimeisimpiä tuotantoteknologioita, käyttäjälähtöisiä innovaatioita ja viimeisteltyä ergonomiaa. Wihan työkalut sopivat monen eri alan ammattilaisen työkalupakkiin.

Ota yhteyttä

Tuotepäällikkö

Sakari Nygren
+358 400 208 808

Wiha Työkalut - Ammattilaisen käsityökalut

Wiha on saanut lukuisia tuote-, laatu- ja muotoilupalkintoja. Vuonna 2015 Wiha muun muassa sai ensimmäisenä käsityökalumerkkinä maailmassa AGR-suositusmerkinnän.

AGR on saksalaisten lääkärien ja fysioterapeuttien yhdistys, jonka tärkein tavoite on tiedottaa ja kouluttaa arkipäiväisten tuotteiden käytössä tuki- ja liikuntaelinsairauksien kipujen ehkäisemiseksi ja lievittämiseksi. Suositusmerkintä koskee erityisesti Wihan ruuvimeisseleitä ja -pihtejä. Wiha valikoimaan kuuluvat lisäksi momenttiavaimet, L-avaimet eli kuusiokoloavaimet työkalusarjoina, ruuvauskärjet, rekyylittömät vasarat, mittaustyökalut ja nivelletyt voiteluletkusarjat.

Wiha tarjoaa ammattilaiselle kattavan valikoiman laadukkaita premium-tason työkaluja, joille on tunnusomaista moderneimpien tuotantoteknologioiden käyttö, käyttökelpoisuutta parantavat innovaatiot, ergonominen täydellisyys, erinomainen laatu, ehdoton luotettavuus ja pitkä käyttöikä. Työkaluja, jotka soveltuvat monen eri alan ammattilaisen työpakkiin -  sähköasentajille, koneasentajille ja –korjaajille, huoltomiehille, elektroniikka-asentajille, koneistajille, lvi-asentajille, konepajatyöntekijöille jne. tai laatua vaativalle harrastajalle.

 

Wiha shop