Rohde & Schwarz testaus- ja mittauslaitteet

Rohde & Schwarz on teknologiayhtiö, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi innovatiivisia ammattikäyttöön tarkoitettuja kommunikaatio-, informaatio- ja turvallisuustuotteita.

Tuotepäällikkö
Ari Vahanen
010 2891 276

Rohde & Schwarz on yksi maailman johtavista viestintä- ja tietotekniikan tuotteiden valmistajista

Se on tunnettu vahvuuksistaan testaus- ja mittauslaitteiden sekä radiotietoliikenteen RF-sovelluksista, ja tätä osaamistaan Rohde & Schwarz hyödyntää myös edullisemman hintaluokan laitteissaan.

Olipa kyse kenttä- tai laboratoriokäytöstä kampuksella tai tuotantolaitoksella, Rohde & Schwarz todistaa, että laadukas laite ja toimiva ohjelmisto eivät välttämättä merkitse isoa hintalappua. Yhtiön strategisena tavoitteena on tarjota markkinoille kaiken kattava testaus- ja mittauslaitevalikoima, josta löytyy ratkaisu kaikkiin testaus- ja mittaustarpeisiin ja budjetteihin. Rohde & Schwarz on kehittänyt suuntaa näyttävän perusmittalaitevalikoiman, johon kuuluvat oskilloskoopit, DC-teholähteet, signaaligeneraattorit, spektrianalysaattorit, vektoripiirianalysaattorit, mittarit ja taajuuslaskimet.

Katso loppuvuoden (2020) kampanja täältä.

 

 

 

Oskilloskoopit

Rohde & Schwarz oskilloskoopit

Rohde & Schwarz tarjoaa kattavan ja jatkuvasti kasvavan oskilloskooppivalikoiman

Rohde & Schwarzin valikoima kattaa laitteet edullisista, mutta tehokkaista 50 MHz:n malleista täysin varustettuihin 8 GHz:n oskilloskooppeihin. Rohde & Schwarzin RF-asiantuntijoiden suunnittelemissa oskilloskoopeissa on poikkeuksellisen eheä signaali, korkea luotettavuus sekä älykäs käyttöliittymä.

Rohde & Schwarzin perustason oskilloskooppeihin voidaan lisätä logiikka-analysaattori, protokolla-analysaattori, aaltomuoto- ja kuviogeneraattori sekä jännitemittari, kaikki samaan laitteeseen. Rohde & Schwarz RTB2000, R&S RTM3000 ja R&S RTA4000 -sarjojen oskilloskoopeissa on 10-bittinen analoginen-digitaalinen-muunnin (A/D-muunnin), suurin muistisyvyys vastaavassa luokassa ja 10,1 tuuman kosketusnäyttö, joka tarjoaa luokkansa korkeimman resoluution. 10-bittinen A/D-muunnin tarjoaa terävämpiä aaltomuotoja ja enemmän signaalin yksityiskohtia verrattuna tavanomaisiin 8-bittisiin A/D-muuntimiin, parannusta 8-bittisiin verrattuna on jopa nelinkertaisesti. Lisäksi oskilloskooppiportfolio sisältää erikoislaitteita, kuten Rohde & Schwarz Scope Rider RTH kannettavan oskilloskoopin, jonka avulla kaikenlaisten elektronisten järjestelmien vianmääritykset laboratoriossa ja kentällä sujuvat joustavasti mittaustuloksista tinkimättä. Rohde & Schwarz RTC1000 ja Rohde & Schwarz RTB2000 -sarjan oskilloskoopit tarjoavat huippuluokan toiminnallisuutta opetus- ja laboratoriokäyttöön.

  • Kaistanleveys jopa 1 GHz
  • Jopa 4 analogista ja 16 digitaalista kanavaa
  • Näytteeottotaajuus jopa 5 Gsample/s
  • Muistisyvyys 200 Msample

Teholähteet

Rohde & Schwarz teholähteet

Rohde & Schwarzin teholähteet ovat täydellisiä välineitä niin opetus- kuin tuotantotestauskäyttöön.

Rohde & Schwarz teholähdemalleja on jokaiseen käyttötarkoitukseen sopivia, niissä on kaksi, kolme tai neljä kanavaa ja jopa 32 V tai 10 A kanavaa kohti. Kanavien galvaanisen erityksen ja sähköisen vastaavuuden takia kutakin kanavaa voida pitää erillisenä teholähteenä. Suuremman virran tai jännitteen saavuttamiseksi voidaan tehdä rinnan- ja sarjakytkentöjä. Suojaustoiminnot, kehittyneet ohjelmoitavat toiminnot ja laaja valikoima etäkäyttöliittymiä täydentävät laitteen käyttäjäkokemusta. Valitse Rohde & Schwarzin teholähdevalikoimasta ominaisuuksiltaan juuri sinun tarpeiisi sopiva malli!

  • Kanavia: jopa 4 kpl
  • Sähköisesti toisiaan vastaavat kanavat
  • Max. jännite: 4 x 32 V/kanava
  • Max. virta: 10 A/kanava
  • Max. teho: 384 W

Spektrianalysaattorit

Rohde & Schwarz spektrianalysaattorit

Rohde & Schwarzin signaali- ja spektrianalysaattorit

Rohde & Schwarzin valmistamat signaali- ja spektrianalysaattorit ovat korkean luokan laitteita tarkkuudeltaan, rf-suorituskyvyltään ja käytettävyydeltään, huolimatta siitä, onko kyseessä pöytäversio vai kannettava malli. Ne ovat tukevat RF-järjestelmien kehittämistä, tuotantoa, asennusta ja huoltoa.

Rohde & Schwarz FPC1000 ja FPC1500 spektrianalysaattorit ovat korkean suorituskyvyn peruslaitteita: niiden taajuusalue on 5 kHz - 1, 2 tai 3 GHz (kaistanleveys päivitettävissä helposti avainkoodilla), niissä on suuret, korkearesoluutioiset näytöt ja niihin on saatavilla etäohjausohjelmistoja. FPC1500 on enemmän kuin spektrianalysaattori - siinä yhdistyvät spektrianalyysin lisäksi yhden portin vektoripiirianalyysin ja signaaligeneraattorin toiminnallisuudet. Ainutlaatuinen itsenäinen lähdeperiaate tarjoaa seurantageneraattorin toiminnallisuuden ja sitä voidaan käyttää myös vapailla tai kytketyillä CW-tiloilla.

Etsitkö mahdollisesti kentällä käytettävää mallia? Rohde & Schwarz FPH-spektrianalysaattori ja ZPH-kaapeli- ja antennianalysaattori tekevät tutka- ja antennijärjestelmien asennuksesta, ylläpidosta ja vianmäärityksestä helppoa ja tehokasta.

Tehoanalysaattorit, digitaaliset yleismittarit ja signaaligeneraattorit

Rohde & Scwarz Tehoanalysaattorit

Rohde & Schwarz HMC8015 tehoanalysaattori on kompakti testeri AC/DC-kuormien ja lepovirran mittaamiseen. Tämä tehoanalysaattori mahdollistaa mittaukset ilman lisävälineitä (kuten tietokone tai etäohjausjärjestelmä) ja sen tuottamat mittaustulokset ovat IEC62301, EN50564 ja EN61000-3-2 -protokollien mukaiset. HMC8012 digitaalisen yleismittarin käyttäjät saavat paremman yleiskuvan mittaustuloksista, sillä laitteella voi saada jopa 3 mittaustulosta rinnakkain. Ohjelmoitavat testitoiminnot näkyvät värinäytössä ja ne voidaan helposti tallentaa USB-muistitikulle.

Rohde & Schwarz HMF tehokas pulssigeneraattoriperhe mahdollistaa satunnaisaaltomuotojen helpon kehittämisen PC-ohjelmistolla ja ladata jo luotuja aaltomuotoja ohjelmiston tai USB-portin kautta.

 

 

Kiinnostuitko Rohde & Schwarz 

testaus- ja mittauslaitteista?

 

Ota yhteyttä tuotepäällikköömme!

Ari Vahanen

Ari Vahanen

010 2891 276

[email protected]